Ana destekler ve dirençler her zaman tuttu. Ama agresif orada hakları var herkesin.
Sent from my iPhone
Printable View
6.56 civarinda dolaniyor hisse. Burasi 200 gunluk ortalama. Baska bir bist 30 kagidi olsa sunu rahatlikla soylerim... 200 gunlugunu asagiya kiran hissede ve ertesi gunun kapanisida yine bu ortalama altinda oluyorsa. 3 ay kapat ekrani derdim. 200 gunlugun altinda kapatan hisse minimum 3 ay yataya sarar. Kozalaklar haric son 10 yilin bist 30 200 gunluk orralamayi analiz edin inanmayan varsa:) 200 gunlugunu asagi kirinca kac ay yatmis minumum.
Bunlar kirip ertesi gun tekrar yukari atabilir. 200 gunluk saglam destek olmali normalde. Ama soz konusu bu kozalaklar olunca olmuyor
Bank of America Merrill Lynch, yatırımcıların ABD ve Avrupa hisse senetlerinden milyarlarca dolar çekerek tahvillere ve gelişmekte olan piyasalar ile Japonya hisse senetlerine yöneldiklerini bildirdi.
Şeklinde bir haber gördüm, iyi B.k yediniz, biz de gelişiyoruz. Kozal paylaşımı için teşekkürler (şimdiden) ben bu düşüşe yabancı kaldım maalesef😂
pasta isteği varmı