Maalesef güçlü sat modundayız...
Printable View
Maalesef güçlü sat modundayız...
Ben sizin gibi düşünmüyorum.Ortadoğidaki duruma göre dip yapıp yukarıda olabilir.Ters bir durum olursa o zaman biraz dağa aşağı olabilir.
Borsa genelde buğün toparlanma çabaları mevcut.Takip ederek karar vermek gerekiyor.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk 5 aracı kurum bazında 260 bin lot ekside.Ancak A/S dengesinde alıcılar ağırlıkta.Bunlar bu işi genelde yapıyor.Bugün ve yarın kapanışları ve işlem hacmini görmek ve ona göre karar vermek benim için en doğrusudur.
Her yatırımcı kendi kararını takip ederek kendisi vermesi gerekiyor.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyuz vakalarında artış varmış,
Eczacıbaşı: Ortadoğu ve Orta Asya bölgesinde yatırım planlarımız var
23/10/2023 08:03:08
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Ortadoğu ve Orta Asya bölgesinde yatırım planlarımız olduğunu söyledi.
Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre Eczacıbaşı, "Bu bölgelerde büyümeyi planlıyoruz. Çeşitli ortaklıklarla pazarın içinde olan pazarı bilen firmalarla iş birliği yapabiliriz” dedi.*
Eczacıbaşı, "Sağlık sektörü özellikle teknoloji tarafında geçmişe kıyasla oldukça gelişmiş durumda. Bu nedenle, yatırımlarımız da farklılaşıyor. Artık “start-up”lara da yatırım yapıyoruz. Çok sayıda yatırım projesi önerisi geliyor. Bu konuda bir fon da kurduk” diye konuştu.*
Eczacıbaşı Holding YK Başkanı Eczacıbaşı: Finansmana erişim iyiye doğru gidiyor
23/10/2023 07:27:32
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, şirketlerin finansmana erişiminin iyiye doğru gittiğini söyledi.
Ekonomi'den Yener Karadeniz'in haberine göre, dengelerin kaydığı bir dönemde finansman konusunun oldukça zorlaştığını dile getiren Bülent Eczacıbaşı, şöyle konuştu:
“Şirketler için finansmana ulaşmak bir dönem neredeyse imkânsız hale geldi. Hâlâ normalleşmeyi bekleyen bir konu bu. Ekonomideki dengeler ile yakından ilgili. Bugün bir iyileşme var tabi. Yerleşik, güvenilir şirketler için de böyle. Bir anda düzelmesini beklememek lazım ama bence olumlu yönde gidiyor. Örneğin, bugün bizim gibi kuruluşlar çok düşük borçluluk oranı ile çalışmaya gayret ediyor. Anlamlı bir şey değil ama mecburen böyle yapmak durumundayız. Şirketler normal düzen içinde borçtan yararlanırlar. Sen şimdi o kaldıraçtan yararlanamıyorsan, ama başka bir ülkedeki rakibin yararlanıyorsa, dezavantajın var demektir. Biz sadece Türkiye’de faaliyet gösteren bir kuruluş değiliz. Yurt dışında rakiplerimizin bu kaldıraçtan yararlandığını görüyoruz. Yatırımlarda en azından birkaç sene vade ile borçlanma imkânı girişimcilere önemli bir avantaj yaratıyor.”*
https://www.ekonomim.com/ekonomi/dpt...-haberi-712627