*yıldırım: Almanya'nın son dönemde bölücü terör örgütüne karşı tavrını memnuniyetle karşılıyoruz
Printable View
*yıldırım: Almanya'nın son dönemde bölücü terör örgütüne karşı tavrını memnuniyetle karşılıyoruz
*yıldırım: (afrin'de hafta sonu düşen) helikopterin düşürüldüğüne yönelik herhangi bir belirti yok, fakat bütün ihtimalleri gözardı etmeden kaza-kırım heyeti oluşturuldu
*yıldırım: çipras'a 'her türlü sorunu konuşarak çözeriz' dedim
*yıldırım: Kardak kayalıkları ile başlayan bu gerilimde bazı ihlaller olmuş, buna karşılık verilmiştir
*yıldırım: Bundan sonra sürekli iletişim hattının açık olunması ve sorunun siyasi alanda çözülmesi konusunda bir mutabakata vardık
*yıldırım: Iki ülke genelkurmay başkanları önümüzdeki günlerdeki nato zirvesi sırasında bir araya gelerek, konuları görüşecek, konuşmak her zaman daha faydalıdır
*yıldırım: Mhp ile yapılan çalışma cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimi ile ilgili
*yıldırım: Diğer bir adım partiler arasında yapılacak bir protokoldür
*yıldırım: Kıbrıs civarında petrol araştırmaları teşebbüsünün doğru bir iş olmadığını, ada'daki çözümün nihayetlendirilmeden bu gibi girişimlerin sürdürülmesinin fevkalade olumsuz sonuçlara sebep olacağını da çipras'a ifade ettim
*yıldırım: Mutabakata son şeklini liderler verecek
*yıldırım: Mutabakat konusunda bir itilaf söz konusu değildir
Japon kredi derecelendirme kuruluşu R&I, Uruguay'ın kredi notunu
yükseltti.