Ciddi ciddi kağıdın yükselmesi istenmiyor, böyle bir günde en iyi satıcı halk yatırım...
Printable View
Ciddi ciddi kağıdın yükselmesi istenmiyor, böyle bir günde en iyi satıcı halk yatırım...
Halk Yatirim arbitraja oynuyor. Piyasa goturmek isterse gider. 5.85'leri de 6.30'dan tahtaciya verdim. 80-100 kademe olmadan islem yapmiyorum demistim yetkiz'e ama, dalga boylari cok kisaldi.
:)
Ben 6-7 kademeye oynuyorum, tabiki senin gibi 100 bin lotlarla değil abi...Bildiğin 1.000 lotla...Aşağıya doğru 1.000 er lot alışları giriyorum en fazla 10 kademe, yukarıya doğru da satışları...Ara hamleler ayrı tabi...Şansım yaver giderse bazen günlük 150 -200 gayme bırakıyor...Devletin verdiği emekli maaşı gibi bir şey aylıkta...Bu da bana yeter abi, tuzsuz aşım dertsiz başım hesabı...
Asıl portföy AKSA, SELEC ve biraz da ATEKS'te...Bankaları 2008 yılından bu yana portföyde tutmuyorum...Tamamen trade amaçlı benimkisi...
O parayla 100 kademe demek...Vışşş !...Rüya da bile görmek yasak benim gibi bir garibana...
Trendin dönmesini istemiyorlar gün sonu kapanışı görelim
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonucta bu olay yuzde olayi degil mi? Portfoyun buyuklugunun bir onemi yok. Bankada 1000 lirasi olan icin 1000 lira; bankada 1 milyonu olan icin 1 milyon lira ne kadar onemliyse o kadar onemlidir.
Benim bu hisseye girmemim sebebi dar bantta yuksek marjli islemler olacagindandir. 1 senede ana portfoyun maliyetini %30-35 indirebilecegimi dusunuyordum ve indirdim. Ama surenin bu kadar uzamasi pozisyonlarimin pul olmasina neden oldu. Yani 6-8 ay icerisinde yukari cevirmesi gerekiyordu stratejime gore.
6.33'den de vermisim hatta. Acayip birsey oldu bu hissede artik. Aldigim yerden donuyor, verdigim yerden iniyor. Normal piyasada boylesine izin vermezler.
http://share.matriksdata.com/Images/...1231519510.png
Yine 6.20 üzerinde gün kapanışı yapamayacak anlaşılan. Yeni dipler olmasın da...
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://666kb.com/i/dwy7sl0yi63n5ed2y.jpg
Bugün Cuma namazı sonrası Suriye'de bir çok ilde (İdlib dahil) yapılan gösterilerden bir kare...