Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Salağı döve söve gönderdiniz, eğlencemizin ağzına... ben bişey yapmadım yöneticelere girişince uçtu ihtiyar:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 ben bişey yapmadım yöneticelere girişince uçtu ihtiyar:) Kac kere uctu, Serif bile bundan illallah demisti, yahu!:yes: Selim beylen arası iyidir, af isteyelim!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kac kere uctu, Serif bile bundan illallah demisti, yahu! hakkını yememek lazım bütün foruma yetiyordu. izlenmesini izletmesini biliyordu raytingi çok yüksekti.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 hakkını yememek lazım bütün foruma yetiyordu. izlenmesini izletmesini biliyordu raytingi çok yüksekti. Aslinda simdi uçmaz, promilmetreye ufleyip WhatsApp'tan yöneticilere gönderse, onlarda hesabını açsa olurdu.:he:
6 gündür kayıp olan Boğaziçi üniversitesi öğrencisi Arda Duman ’ın cesedi Belgrad ormani’nda bulundu .
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Aslinda simdi uçmaz, promilmetreye ufleyip WhatsApp'tan yöneticilere gönderse, onlarda hesabını açsa olurdu.:he: güneysuya haftada iki posta kayıyo öbür tükkanda zor döner:kahkah::kahkah::kahkah:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92550c6e41.jpg
seçim bitsede forumdaki yavaş özhaseki reklamlarından kurtulsam