Katara ait degil mi?
Bddk denetimi olmasa ne olur😃
Printable View
65k karşılığı fil vardı yarın çıkacağım. Onun da oranı ölmüş. Bir yerde de huzur vermediler arkadaş ya.
Hocam yanlış anlamayın, kimseye herhangi bir tavsiyede bulunmak istemem asla, elbette herkes kendi riskini satın alır ama bu sağlamlık mevzusu çok karışık ve muğlak kişisel düşünceme göre.
41 yaşındayım. Pamukbank battığında bir gün önce televizyonda yarım saatte bir Şener Şen'li reklamları dönen dilden düşmeyen, en çok bilinen dört beş bankadan biri idi. Battığı yıl, karını %35 artıran , aynı anda 7-8 aracı kurumun yatırım için önerdiği başka banka biliyorum.
Ne finansal tablolar, ne bilinirlik çok ölçü olmayabiliyor. Tecrübi olarak yıllarca yaşadım. Burası Ortadoğu, kağıt üzerinde yazan verilere göre hareket etmemekte her zaman yarar var. TMSF Sigorta miktarı aşılacaksa meblağın her zaman bölünmesinde, riskin azaltılmasında yarar var diye düşünüyorum nacizane haddim olmadan.
Dünyanın bu cografyalarında ama şu verisi şöyleymiş, rasyoları böyleymiş kısmını söylerken temkini elden bırakmamakta yarar var.
bir haftaya kalmaz bu sayfa dutluğa hatta çöle döner.
ppfler cazibesini yitirdi.
faizler genel olarak düştü. dolar düştü ama alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.
en iyi yatırım sanırım yine altın olacak.