Kaldı 12 gün faizler ne olacak göreceğiz
Kaldı 12 gün faizler ne olacak göreceğiz
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...sahip-6078405/
Borsadaki rezillik
piyada resmen serseri gibi dolaşan bedavaya dağıtılmış tl var, her şeye talep oluşturup hem cari açığı artırıyor hem de tlnin değer kaybetmesine neden oluyor. acil bir şekilde yüksek faizle bu para piyasadan çekilmeden piyasadaki fiyat anormallikleri düzelmez.
2017 Eylül Passat 1.4 TSI TRENDLINE DSG - 124.600,00 TL
2020 Eylül Passat 1.5 TSI IMPRESSION DSG - 358.900,00 TL
Söyleyeceklerim bu kadar :(
Yine de sokaklar sıfır arabadan geçilmiyor..Daha ağustos da arkadaş bastırdı parayı 200.000+ a aldı arabayı..Hemde dolar bozdurup..Üzerine düşük faizden ihtiyaç kredisi de ekledi..Almışken bi 30.000 de fazla aldılar..
Kanka araba da durduğu yerde değerleniyo almamak saçmalık dedi..gezmesi hatunu da bedava dedi..
Pazar biraz mahalle arasında yürüyüş yaptım..
Sanırsın bi yerde panayır var..
Yada araç geçit töreni..1 dk karşıya geçemedim bi yerde..Önümden mercedes ler audiler bmw ler her modeli hemde..ford lar wolkswagen lar...
Bu kadar gıcır gıcır daha kokusu üzerinde araç ben ömr-ü hayatımda görmedim..İçinde gözlüklü pis sakallı delikanlılar ile yanda yine gözlüklü elinde cep telefonu ile oynayan hatunlar..Sonra geldim foruma baktım ..Batıyoruzzz!! modu..Corona moduu!! Şuna zam geldi buna zum geldi modu..
Sokaklar bambaşka..
kredi ile dağıtılan para gelir durumu iyi olanların eline geçti onlarda altın dolar ev araba notebook telefon ne buldularsa saldırdılar bazı büyük ekonomistlerimiz pandeminin başında para basalım enflasyon yaratmaz diyordu nasıl yaratırmış gördük bedava para imkanı olanın eline geçerse dandik hurda olmuş arabaya 200 bin isterler böyle
https://i.hizliresim.com/sUrCNV.jpg
Borsadaki yabancı payı..
63 68 arası gider gelirdi yıllardır..
50 nin de altında..
QNB nin halka açıklığı çok az..Orada spekülatif yukarı çekerek yabancı artışı olmuş gibi gösteriyorlar..
Açın bakın temmuzdaki yabancı zıplaması sırasında QNB bank da tavan serileri çektirmişler..
Şimdi bakıyorum 2 gündür yine tavan..