Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Oransal diyorsunuz ne kadar koyacaksiniz 165K var bakiye. Olsa daha çok koyarım.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Londrada swap faizi patlamış. Serbest bıraksalar kim bilir ne olacak. dolar 8,5 oldu mu daha önce oldu. 8,5 olan dolar 9 da olur 10 da olur. YTD Ah ustadim ah gun gelecek hakliymissin diyeceksiniz
Mb twit atti yorumlari bekliyoruz uzun ama okumanizi tabsiye ederim
Alıntı: Originally Posted by Webster Ah ustadim ah gun gelecek hakliymissin diyeceksiniz Valla reel olan ne varsa almak lazım. Borsa dahil. Borsa da reeldir.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Valla reel olan ne varsa almak lazım. Borsa dahil. Borsa da reeldir. Dolar almak yerine aft mantikli diyorum bende Ha ben olsam tte alirdim
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar almak yerine aft mantikli diyorum bende Ha ben olsam tte alirdim AFT iyidir ama onun düşüşü adamı öldürür onu da söyliyim.
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar almak yerine aft mantikli diyorum bende Ha ben olsam tte alirdim OPH, AFT ikisi çok iyi. OPH belli ki endeks short falan da yapmıyor. Hangi hisseleri seçtilerse artık, bayağı iyiler.
Alıntı: Originally Posted by Blueberry AFT iyidir ama onun düşüşü adamı öldürür onu da söyliyim. Hayir dolar bazli yatirim icin dedim