alıcı olmazsa kıme satacak yukardan halıs..abı
Printable View
alıcı olmazsa kıme satacak yukardan halıs..abı
Bak şimdi kesişim geliyor. Bu sert hareketin habercisi. Ne yöne? Fiyat yukarda olsaydı kesin aşağı derdim. Fakat fiyat çok aşağıda. O yüzden sert yukarı çekme ihtimali de var. Her ihtimale karşı olası trend çizgisini çektik. Kısa holar çok bozuk ki zaten dirençte olmuş. Ben buradan vobu 10 bin puan kaldırsam bu holar düzelmez, geri çekilme ister başka şansı yok. Otur kenara izle formasyonu şu anlık. Bırak salarsa zaten kenardasın. Giderse nasılsa dönecek başka şansı yok. Zengin mi olacan burdan riske girip? Ya terste kalırsan. Pala oynasın.
https://i.hizliresim.com/X15wye.png
Ben bu havaları seviyorum. Herkes satarken alacaksın ki para kazanabilesin. Ama her zaman alacak para olsun kenarda.
İki taban yedi Viop. iki tabandan alanda karlıydı dün ve önceki gün. Ben ilkinden aldım toto yemedi ikincisinden almak. Ben düşününceye kadar 2. tabanı kaldırdılar ve 1450'yi gösterdiler.
Ne demişti bunlar dovizinizi altınıza bozdurun. Tam tersini yapacaksın porfoyun %15 ile borsadayim gerisi dagilmis durumda..ytd
vadeli 146 gecilmeden girmek risk icerir 146 ustu 159 kadar onunu acar..bu ay sonuna kadar gecmesi simdilim zor gozukuyor gelecek ay vade sonu olmasi sebebiyle maliyetlerine getirebikirler kalici bi yukselis zor gozukuyor mevcut faizlerler guven olmadanda buyuk yatirimci borsaya gelmez gelende eşşek oldukten sonra nalını mıhını toplamaya gelir..kisa trade ederek ayakta kalmaya calisilmali veya kenara gec izle