Çoluğunuzu çocuğunu siqeyimm. Mezardaki ölülerinizi siqeyimm… şu namussuzlukta en ufak parmağı olanın yedi sülalesini siqeyimmm…
Ev satıcam hisse satmıcam. Diğerlerini bilemem ama benden 1 tane alamayacaksınız buralardan kahhpe evlatları.
Printable View
Çoluğunuzu çocuğunu siqeyimm. Mezardaki ölülerinizi siqeyimm… şu namussuzlukta en ufak parmağı olanın yedi sülalesini siqeyimmm…
Ev satıcam hisse satmıcam. Diğerlerini bilemem ama benden 1 tane alamayacaksınız buralardan kahhpe evlatları.
İnşallah bu sefer bir sonuç alınır.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçeriden bilgi alanlar şirket batıyorsa söyleyin de biz de son anda atlayalım gemiden bari.
Uzun zamandır kimse yazmıyor zaten
Herkes bırakıp gitti şirketi. Kurtuldu.
Parası gitti ama en azından bu psikolojiden kurtuldu
bu hissenin en eski ,en sadık yatırımcısı sn. doktor dur , eğer oda satıp gitti ise kağıtta eskilerden kimse kalmamış demektir .Bu hisse yıllardır herkesi öyle bıktırdıki ben dahil kimsenin yazası gelmiyot .
Firma nın basmane ile ilgili son açıklamasına bakınca olası bir tmsf ye devir ile belediyenin aradan çıkması sonrası yapılabileceklere tamamen hazırlıksız ,isteksiz vede vizyonsuz oldukları görüyorum ,
Hocam, benim gibi basit bir yatırımcı bile seçimlerden itibaren takip ettiğim bir husus bu. Hem yeni başkan, hem hükümet tarafı seçim öncesinde ve yeni başkanın seçim sonrasında açıklamalarda hep vardı.
Bundan habersiz olma ihtimalleri yok. Ama ya malı az. Biraz daha toplayıp öyle götürelim diyorlar.
Yada her zamanki gibi " ben en iyisini bilirim.bunu yatırımcıların bilmesine gerek yok. kapsız şekilde şirkette malı götürdüğüm gibi bu işte de aynı mantıkla hareket ederim" düsturuyla hareket ediyorlar.
Merhaba,
Dr Abinin sattığını düşünmüyorum Şevkidede. Daha önce malının %40 ını satmış ve elinde 1M-1.2M hisse kalmış olabileceğini yazmıştım ve buna bir yorum yapmamıştı.
Şirketin aldığı İSO belgesi ile çok mutlu olduğunu yazmıştı. Daha sonra Hekimoğlu'nun kendisini kısıtlaması ile yazılarına son vermişti.
Son fikirleri nedir, ben de çok merak ediyorum. Hekimoğlu bu konuda fikir verebilir.
Basmane'yi doldurdular, herhangi bir açıklama gelmedi. Cehennemin dibindeki şahıs olsa, orayı doldurtmaz yada ne gerekçe ile doldurulduğunu açıklardı.
Bunlar; cinsi bozuk, mayası bozuk, sütü bozuk, soyu bozuk ve bütün kötü, adi sıfatların aşağısında olan, şirketin duayeni ölmüş iken ders almayan, insani değerlerden tamamen uzak ve insan olarak nasıl evrimleştiği bilinmeyen canlı topluluğu.., tam bir sınıflama yapamıyorum.
Sıradaki de bugün yarın ölecekken, neyin peşindeler onu da anlayamıyorum.
Bütün iş camiasının bunların yüzüne tiksinti ile baktığına eminim.
Ortalama endex 10.000 iken, sen hisseyi 1.200 seviyesinde tutuyorsun.
Senelerdir tek bir iyi Kap yok.
Allah'ın sabrı da taşmak üzeredir...
İyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygılarımla,