Yatırım, üretim, istihdam, ihracat temasına uygun olmalı. Finansman lafı geçmiyor, bankalara bedelli zorunluluğu bile gelebilir
Printable View
Yatırım, üretim, istihdam, ihracat temasına uygun olmalı. Finansman lafı geçmiyor, bankalara bedelli zorunluluğu bile gelebilir
Hindistan Avrupa'ya petrol ürünleri ihracatını artırmış. Dünyanın en büyük rafinerisi orada diye Discovery TV'de belgesel vardı. Rusya'dan ucuz petrol alıp işliyor içeriye satıyor, Suuddan alıp işlediklerini ihraç ediyor belki.
TPAO petrol üretimi günlük 70 bin varil oldu diye haber vardı. Batman Rafinerisini Tüpraş satar bence.
Çimento vs çok sektörde toplu iş sözleşmesi oldu asgari ücret artışı ile bu sözleşmelerdeki ücretler görece düşük kalabilir.
pala en tepelerde bir ayı formasyonu daha yaptı. gömsem mi gömmesem mi diye düşünür. haber bekler.
zopa falan yok. 1 ay önce alanın kaybetmesi imkansız. viopta az teminatı varsa bile katlamıştır. 5 bin desteğinde şort yapmışsa bilemem. geçmiş olsun.
@Abka garanda potansiyel var bencede .. ama xbankla beraber gider gidecekse.. kamu banklarda olabilir... diger adaylarim petkm sahol diyecegim.. ama bunlar icin thyao amiral gibi endeksi pesinden surukleyecek yapida lokomotif diyemem (suanki halleriyle ) kendi dinamikleriyle guzel hedefleri olabilir .. bence endeks gidecekse itici guc banka olacak.. oradaki dayak ve baskida o yuzden olabilir diye dusunuyorum