Alım yapan HPZ fondan bugün satış haberi geldi .
Printable View
Alım yapan HPZ fondan bugün satış haberi geldi .
4,62'den almışlar 4,69'dan satmışlar.
Bugün 4,69 ya 3,5 milyon lot alış veriş olmuş blok bir ticarete benziyor. Son günlerde sıklaşmaya başladı bu blok el değiştirmeler
Geri alım açıklamasıda gelmiyor artık haftalardır.
Bugunde hedefin hpz fonu satmis.kimin aldigina dair bir kap haberi yok. Kendi fonlari arasinda oyuncak gibi oynuyorlar hisseyle.mide bulandirmaya ve yatirimcisina zulmetmeye devam ediyorlar bistte hacim patlamasi yasanirken.Pismanim cunku sadece yarisini ismene cevirmistim.ismen de gitti is isten gecti.bu bilmemnelerin elinde rehin kaldik.tekrar sirketin yayinlarina katilip bu zulmun sebebini soracagim sizde sorun lutfen.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Syn hocam şirketin yayınını izleyen yok ki? Şahsi görüşüm klasik etikten yoksun, şirketlerin tahtasıyla oynayan bir grup. Dikkat ederseniz bağımsız denetimin olmadığı çeyrekler şapkadan tavşan çıkarıyorlar bilançoda.
Eee bizde akıllanıyoruz ; bu şirketten yaklaşık 1,5 yıldır ciddi para kazanmama rağmen hiçbir zaman içim rahat değil. Sebebi güvenilmez insanların sahipliği.
Ancak şöyle bir durum da var; el mahkum yükseltecekler... hem aldıkları milyonlarca lotu eritmek için, hem hedef girişimin piyasa değerini yükseltmek için, hem bu müthiş hacimleri kullanarak tahtadan para kazanmak için seve seve yükseltecekler.
Bu giri burda dursun; aleni ilan ediyorum. SEVE SEVE YÜKSELTECEKLER..
Dediginiz gibi olur ins. Bilancoda yaptiklari rezillikten sonra yayinlara 100 kisi katiliyorsa yarisi hesap sormak icin geliyordu.yayinlar oldukca rahatsiz ve tatsiz hale gelmisti.bunu hissedarlarina yine yaparlarsa ben yine katilacagim yayinlara elinde hissesi olan arkadaslarin da katilip sormasini tavsiye ediyorum.ben bu kurumun hem hissedari hem musterisiyim.bunu sormaya hakkim var.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Yatırım bankası haberi geldi