borsa zero sum game dir. birisi birini ille kondikleyecek ;)
Printable View
Bu oyun sadece Kapalı oynanıyor tahtamızda AÇIK işlem yasaklandı .
ISYAT dan başkası açık işlem yapamıyor .
Ek 19224 burda açık anlamına geliyor 1. 0 kapalı demek. dünden bu gune yasak geldiysede uyarırlardı :D
açık işlemi herkez yapabilir. kimi kurumlar havuzunda mal yok diye izin vermiyor olabilir kurumla alakalı. bist e gore yapmak serbest. ha yapanın aklını seveyim o ayrı :D
Galip ilk fırsatta düğmeye basacaktı, beklendiği gibi oldu.
fiyatı çok yukarılara taşıyabielceğini bilmeme rağmen 2 satıyorsam 1 geri alıyorum, o da göz göre göre topluyor.
Ben İş Girişim şirketi ortağıyım, Galip'e ortak olmak için burada değilim.
İştiraklerin durumlarının pek parlak olmadığını tahmin ediyorum.
Elbetteki bu spekülatörü bağlamaz. 39 kuruşa yabancının kaçarcasına sattığı Kipa, 4,x fiyatlara gitmiştir, değeri 1 lira civarında olması gereken İntema 30, x fiyatlardan işlem görmektedir.
Borsada herşey olabilir, akıl sağlığı için görmediğiniz tarafa değil, gördüğünüz tarafa yoğunlaşmak iyidir.
Noreply Kardeş mum num a bir talip vardı arsa karşılığı felan demiştin yA satış fiyatı ne idi bilgin var mı.o alıcı kafaya koydu ise bir şekilde alır
Alıcıyı araştırıyoruz demişlerdi, fiyat söylenmemişti. İyi bir teklif dendi. Ben 20-30 mio dolar olarak tahmin ettim.
Alıcı olması beklenen kişinin Galip'le ilgisi var mıdır bilmiyorum.
Restoran işi paranın bol olduğu dönemde sermayenin gözdesiydi.
Mikla dahil, Numnum grubunun şimdiki halde yılda 3-5 mio liradan fazla kenara nakit koyabildiğini hiç zannetmiyorum.
Belki de kafa kafaya gidiyor, restoran işletmeciliği çok riskli bir alan.
Buna rağmen Kronotrop başta olmak üzere bazı büyüme planları var(dı).
Yakın zamanı ben de takip etmedim.
Faaliyet raporunda karda büyüme %20 diyordu.musteri sayısı artarsa kâr da büyecektir. Suyu ısınmış demek ki