Bu abimiz almıştır belki :))
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu abimiz almıştır belki :))
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sen beni canli yayinlardan cok uzun zamandir taniyorsun. Hafta basi forumun ekserisi kararsizken net Banko hedefim kartn icin 1250 tl demistim. Orayada ulastik. Yaniltmadi. Konya icinde 900 tl idi. Oda nerdeyse ulasti. Bundan sonrasinin rizikosunuda belirttim zaten. Zamaninda konya 200 altindayken kartn da pandemide 300 altindayken canli yayinda gonul rahatligi ile alabilirsiniz diyordum hatirlarsan. Ben gordugumu bildigimi soyluyorum. Yoksa o almis bu satmis benim hedefimi etkilemiyor. Spek olmadigimdan oturu. Vebal kisimina gelirsek birseyi sezipte yazmamak esas vebaldir. Burada bi arkadas vardi persembe gunu almis borsayida bilmiyor. Iki uc defa satayimmi diye sordu kartonu. Kesinlikle satma dedim. Belli cunku gidiyor. Simdi o kisiye bilemem desem adam satacak yaziktir gunahtir. Esas vebal bu. Ben bu foruma TH nin uc kagidina engel olmak icin uye oldum. Vatandasi uc kagida karsi cok uyardim gsray halk fener topiklerinde. O zamandan beni bilenler bilir. Rakam yazma sebebimi ins anlasilmistir.
Tatilim bitsin canli da ayrintili konusuruz.
Ewt kapanista tavanda 132642 lota yukselmesi tavanlarin devamina isaret ediyor..Gun icinde 30611 lot tavandan islem gecmis..bu tabloda sanki 2-3 gun daha tavan cozulmeyebilir..zaten ilk cozuldugu gun gene tavan kapatacaktir..onemli olan ondan sonraki islem gunu..bu arada mesela rtalb da 9-10 seviyelerinde tavani cozmustu sonra 64.7 e kadar soluksuz gitti..kapanista gun icindeki 80k lot uzerine 50k daha koymasi cok pozitif[emoji108]ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim aracı kurumdan aradılar Kredilli mallarım var eğer para yatırmasanız 2 iş gün içinde satılacak dediler.Şimdi bende nakit para kalmadı boğazıma kadar karton almıştım malesef salı satmak zorunda kalacağım yani demem o ki belki bu satanların durumu da aynı olabilir kredili mallar olabilir