R.Bahçeşehir'den daha halen hasılat yansıtılmamış 250 milyon TL. civarında satış var.
Şaka gibi...
Printable View
R.Bahçeşehir'den daha halen hasılat yansıtılmamış 250 milyon TL. civarında satış var.
Şaka gibi...
Şahonun pungarı kardeşim epeydir yoktun,sende bu kağıtdan hala var mı,sattın mı.
Sanırım rasyolar açısından hangi açıdan bakarsanız bakın ,tüm gyo lar içinde her kategoride bu kağıt ya birinci çıkar ya ikincı
Ben sattım. İnşallah yarın çıkar. Ama beğenmedim, bana göre kar çok dusuk
Yarın göreceğiz ne kadar iyi,madem çok karlı, madem ertelenmiş gelirde çok büyük tutar var. Madem beklentileri kisada çok iyi. Piyasa yapicilari bizden akıllıdır bakalım yarın ne yapacaklar..
sen yoluna devam et o zaman milleti urkutme.ne zaman bişey olsa başlığa dadaniyorsun gazladikkari son 5 yılda 60 kat artmış hektaş bile 455 milyon kar açıkladı dahi bu karı beğenmiyor.ne olsun daha birde zamanında hissedar hayeki sucluyordun aslında bence sen oyleydin
Bilanço dan sonra 3 ayrı paylaşımda begenmediginizi yazmışsınız.Daygi duyarım.Ama yılsonunda muhtemelen en az sermaye kadar kar açıklayabilecek ozkaynaklari artacak kağıt 1.50 bile değil.Bircok bunun kadar bilanço getirmeyen kağıt 10/15/20 lerde..Bakalım yarın begenenlermi begenmeyenler mi ?( Kar realizasyonu hariç) ağır basacak.
..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.