Ehhh mehhh.. Neyse.. :he:
izmaritçi Maacit buralarda mı ?
Printable View
Borsa cuma ve bugün 2 gün üst üste %2,72 arttı, ilginç...
Neyse yakında kurtuluyormuşuz:)
Dünyanın en iyi bilim insanları geliştirmişti: O bilgisayar kıyamet için tarih verdi
1973'te o dönemin en iyi üniversite profesörleri tarafından hayata geçirilen ve kıyamet tahmini yapan süper bilgisayar Dünya'nın sonunun geleceği tarihi açıkladı. Daha önce iklim krizini bilen bilgisayarın yeni tahminleri endişe yaratacak türden...
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...verdi-7465627/
Maacit baba hoşgeldin, gel buraya hasbihal olsun. Neler yapıyorsun, aylardır meraktayız..
Zorunlu olarak arabanın kışlık bakımı için dışarı çıktım. 1 sanayide elektrikçi hariç çoğu direk saplayıp geçiyor. Adamlar hibrit enflasyon uyguluyor. Malzemeden %50 geçiriyor işçilik için başında durmanı istemiyor çoğu ustaya iş beğendirmek mümkün değil herkes kısa sürede zengin olmak derdinde. Biriyle ayaküstü sohbet ediyorduk Asgari ücretli evi kira, fiyatlardan şikayetçi ama sebebi hükümet değil diyince koptum. Sen istediğin kadar anlat adamlar bütün TV kanalında sosyal medyada gazetede nakış nakış işliyor. Ülke ne zaman ayağa kalkacak dış güçler saldırısı oluyor mantığında. Ben bu şoku bir haftada ancak atlatırım. Demek ki öküzun gördüğü saman, bıçağı gözü hiç görmüyor.