Originally Posted by
hayek
benim gsd holding için beklentim 700-800 arasıydı , her zaman bu böyleydi. 624 geldi gayet normal ! ne bekliyorsunuz bire bir mi tutturayım. Forumdaşlarımız ilginç hakikaten aracı kurum analistlerinden alamdıkları hizmeti bizden talep ediyor.
gsd için usd 18 seviyesine geldiği zaman şirketin kur pozisyonu hesabına göre 1.1 milyar kar yazması gerekiyordu.. Buna karşın kur 12.99 kapattıktan sonra kar beklentisi netleşti.
Ayrıca Rtlb de sen 200 kar beklerken problem olmuyor üsteki arkadaş 155 kar beklerken olmuyor biz 150 beklerken 115 geldi diye mi sorun oluyor [emoji4] sen yapma bari sn. hissedarxd
neyse canınız sağolsun ! sende iyi adamsın
bu arada iyi ikili olmuşsunuz !??? epey samimi gördüm sizi [emoji4]
-----
Sonuç :
"bu günden sonra viop, usd ve yeni arzlar gibi GENEL konular dışında foruma yazmama kararı aldım". TÜM hisse bazlı topiklerde sadece izleyici olacağım !! özel mesaj seçeneğini de kapatacağım.
Bugüne kadar kırdıığım tüm forumdaşlardan ve yatırımcı arkadaşlardan özür diliyor ve saygılarımı iletiyorum.
Tüm arkadaşlarımıza bol kazançlı ve bereketli yatırımlar diliyorum, özellikle de güler ve rtalb yatırımcıları ! herkesten fazla hakediyorlar bunu