31 lirayı nasıl hesapladınız şirket daha %95 e ulaşmadı. Ulaştığı günün öncesindeki 30 günün ortalaması alınacak.
Printable View
31 lirayı nasıl hesapladınız şirket daha %95 e ulaşmadı. Ulaştığı günün öncesindeki 30 günün ortalaması alınacak.
40 gönüllü çağrı. %95 sonrası zorunlu çağrı.%98 sonrası son durak ortaklıktan çıkarma. Hepsinde farklı fiyat hesaplamaları var.
Tüm yazılanları okudum anladığım normal yollarla %95'i bulması için fiyatı yukarı çekmek zorunda olması,doğru mu anladım bilmiyorum;bilgi pyalaşan herkese teşekkür ederim.
Borsadan yüzde 95 ile çıkış SPK nin önemli nitelikli işlemler tebliğinin 2.23.1 tebliğinin 8. Maddesinden düzenlenmiştir
Borsadan çıkma önemli nitelikte bir işlemdir.onemli nitelikte işlemlerde çağrı gerekir borsadan çıkma dusumunda bu çağrı pay alımı şeklinde yapılır
Önemli nitelikte islmelerde çağrı fiyatı işlemin ilk defa kamuya duyuruldugu tarihten önceki son 30 günlük aort tur.
Ben bu şekilde biliyorum .yanlışım varsa düzeltsin sayın balıkadam yada zor veya bilen biri.
98 pay bulunması hakim ortak konumunun kazanilmasi demektir.95 bulununca hakim ortak olunmuyor.
98 bulunursa hakim ortak konumunun kazanıldığı tarihten geriye son 30 gün olur
Yani şirket 40 TL ile 98 bulursa son 1 aylık heralde borsada 40 civarı olur ortakliktan atmada bu şekilde
İnsanlarla uğraşamam burada
Adam izocamda 5 aydır yatırımcı hala olayı cozememisse ben ne yapam .ben bu şekilde biliyorum yanlisim varsa düzeltin
Ytd deildir
Gönüllü çağrı önemli. Birilerine hisseleri toplattilarsa orada da %95 e ulaşabilir. Bence bu ihtimal zor gibi ama belli de olmaz .