Sayın Miper,
usd grafikten durumun nasıl kötü bir hal aldığını daha iyi anlaşılıyor.
teşekkürler...
Ama isterseniz EURO grafik koyun EURO dan daha iyi anlayacaklardır:)onu öğrendiler....
ytd.
Saygılar...
Printable View
Sayın Miper,
usd grafikten durumun nasıl kötü bir hal aldığını daha iyi anlaşılıyor.
teşekkürler...
Ama isterseniz EURO grafik koyun EURO dan daha iyi anlayacaklardır:)onu öğrendiler....
ytd.
Saygılar...
Ben de teşekkur ederim...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki genel kurullarda hisse neden primlenmiyor sorusuna GEZİ OLAYLARI demişlerdi.
AMA BATI SÖKE PRİM yaptı deyince...sus pus olmuşlardı...
2 . defa benze bir soru ile karşılaşınca ne cevap verecekler merak içindeyim....
COVİD-19 cevabına karşılık...
BATISÖKE PRİM yaptı ikinci soru gelecek?
yine SUS PUS......
YTD.
Saygılar...
varlık satışı olmadan bu döviz borcu herşeyi yutacakk bsökede bir gurup mevcut belki satış olucak haberi aldılar belki batıcim borsa istanbulda bsöke tahtasından mal satacak tahta hazırlanıyor yoksa sermayesini yitirmiş eksiye düşmüş şirkette bu hareketler normal deyil..Ayrıca batıliman satışı var gündemde kardeşim bunlar bu şiketi nasıl yönetiyor nasıl bir ceo var bu ortamda döviz borçlarını niye tl çevrilmez batıliman halka arz niye delmez ellerinde 2062 yılına kadar mevcut hidroielektirik santralleri var 3 adet ya bunları satın bu borçlardan kıurtulun yada imtiyazlı hisseleri konukoglu ailesine devredin yönetimde bukadar kalabalıklık karar almayı zorlaştırıyor güzelim şirket döviz karşısında eriyor..yazık
Kırk harami gibiler yetinmeyi bilmedikleri için elinde olanlarıda kaybedecekler.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ÖZKNTLK,
Artık cek,cık,cuk dönemi geçti çok tan geçti.
Atık bir tarafta BANKA var...
SANKO var,
Söke tahtasındaki hareketler birin tahtaya tam hakim olduğunu gösteriyor....Sökenin işlem hacminde tek rakibi THY:)
Batı tahtasının hakimi şuan için YÖNETİM
Uzun zamandır hissedeyim.Yönetimin benim anladığım en önemlisi kaybetmek istemediği tek yer BORNOVA 850 DÖNÜM ARSA...
SANKİ SÖKE BATININ %75 SAHİBİ GİBİ İŞLEM GÖRÜYOR....
BATIÇİM SÖKENİN %75 SAHİBİ....
ytd.
Saygılar
Israrla bu seviyelerde tutuyorlar batıcimi sökede hikaye satış olabilir?