Bir program başlıyor "seneye bu zamanlar" diye. Ben de 3 seneye bu zamanlar diyorum bakalım ne çıkacak bahtımıza...
Printable View
Bir program başlıyor "seneye bu zamanlar" diye. Ben de 3 seneye bu zamanlar diyorum bakalım ne çıkacak bahtımıza...
Emekli olduk amma velakin kaldık bozkırın ortasında. :(
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler.
Her sabah uyandığımda Karadeniz'i gördüm pencereden, balkondan çocukluğum boyunca.
Yazın güneşi yansıtan maviliğini, akşam yakamozlarını.
Hırçın dalgalarını, hava bozduğunda.
Erdemir'e gelen - çocuk aklımla- yarım dünya büyüklüğündeki gemilere ev sahipliği yapışını.
Aklımdaki kokusu bile burnumun direğini sızlatıyor.
Sağolasın güzel abim.
Bu hafta karar vermiş olacağım.
Donanım ve konsept projesi hazır. Yer tercihi ve altyapı işleri kaldı.
Bilgim yettiğince, aklım erdiğince, dilim döndüğünce bildiklerimi anlatmak, bilmediklerimi öğrenmek ümidiyle
'Kısa Vade Akademi' isimli bir mekan açayım istiyorum. Temel olarak öğrenci kitlesini hedef alan.
Aynı zamanda, dostlarla hasbşhal edelim, finansal okur-yazarlık, bilgisayar ve teknoloji okur-yazarlığı meselesinde alalım-verelim...
Kafe formatında bir mekan.
@nilkız dostumuz İzmir' i önermişti, latife olsun diye şey ettim.
Sayın Alyel,
Ankara' yı sevemedim bir türlü ben.
Çok gri bir imajı var zihnimde.
Deniz önemli!
Bu arada edebi anlamda çok başarılı bence anlatımınız.
Yazdınız mı? Yazmayı düşünüyor musunuz?
Velhasıl-ı kelam;
Herkesin gönlünce olsun dilerim.
[QUOTE=obblomovv;5428188]Sağolasın güzel abim.
Bu hafta karar vermiş olacağım.
Donanım ve konsept projesi hazır. Yer tercihi ve altyapı işleri kaldı.
Bilgim yettiğince, aklım erdiğince, dilim döndüğünce bildiklerimi anlatmak, bilmediklerimi öğrenmek ümidiyle
'Kısa Vade Akademi' isimli bir mekan açayım istiyorum. Temel olarak öğrenci kitlesini hedef alan.
Aynı zamanda, dostlarla hasbşhal edelim, finansal okur-yazarlık, bilgisayar ve teknoloji okur-yazarlığı meselesinde alalım-verelim...
Kafe formatında bir mekan.
@nilkız dostumuz İzmir' i önermişti, latife olsun diye şey ettim.
Merhaba.
https://www.youtube.com/watch?v=B6lVPChSwPw
Kavurucu sıcaklarla (3-4 ay) aranız iyiyse hoş bir lokasyon olur. kış diye bir şey yok sayılır. Entel dantel 100,000 civarı öğrenci , "Bahsettiğiniz konsepte aç" merkez ve ilçelerini göz önüne alırsanız oldukça cazip. Meltem mahallesi civarında (Üniversitenin karşısı)
olursa tam süper olur. Eğer öğrencilerden kurulu birde müzik grubu yaparsanız tadından yenmez.
Hangi şehir olursa olsun başarılar dileriz... Esenkalınız...