Haklısın.
Bugün nasıl 1600 tl yetmiyorsa bu şartlarda, 2200 tl de bu enflasyon karşısında yetersiz kalacaktır.
Printable View
2019'da ekonomik krizin zirve yapmasını müteakiben bizler burada "crash, crash, crash" çığlıkları atacağız. Planlanan cezaevlerinden birini de bizlere tahsis ederler artık, adı da hazır "Sosyal Medya Hapishanesi". :):) Dünyada bir ilk olacak, aktroller gurur duyacak.
yok be güzel kardeşim, dediğin gibi olmuyor. dönem dönem 5 vakit kılmışlığım da vardır, cumaları kaçırdığımda suç işlemiş gibi hissederdim. şu islamcı siyasetçiler beni dinden uzaklaştırdılar. askerlik çağına geldi gelecek 2 de oğlum var. sence savaş ister miyim? kısaca standart bir insan değişim, gelişim rotası yok.
Ben bu ayki mevduat donusunu para piyasasi fonunda degerlendirecegim. 26 dan dusuk oranlar para piyasasi fonunun getirisine ancak geliyor. Ayrica likit olmasi ayrica bi avantaj
Dolara girmeye korkuyorum
Surekli yukselen dolar ben girsem kesin duser. Son tahlilde zor ciktim. Stopaj indirimini de kacirdim. Oneriniz nedir?
Ya bende sans olsa stopaj indirimi bittikten 1 gun sonra dolardan cikmaz indirimli stopajla uzun sure baglardim.
Evet forumdaslar bu gariban dostunuza bir yol gosterin