Yabancı oranı çok düştü çoook
Yerlerde
Emeklilik fonu topladı
Ve diğer payı da çok arttı çok dağınıklaştı paylar
Yabancı tekrar ne zaman gelir bakalım
Printable View
Yabancı oranı çok düştü çoook
Yerlerde
Emeklilik fonu topladı
Ve diğer payı da çok arttı çok dağınıklaştı paylar
Yabancı tekrar ne zaman gelir bakalım
Merhaba, yabancı oranı düşmeyen hisse varmı. Bu arada Vesbe dekiler gerçek yabancımı. yoksa içerden haber alanlar veya tahtacının hesaplarımı. vesbe de çok az hisse dışarıda . bütün hissler sahipli . hersene belli bir miktar (oda çok az bir miktar) hisse emekli fonlarına aktarılıyor ve tekrar geri alınıyor. hersene bu oluyor. Bu sayede hissede düşüş ve yükselme yapıyorlar. Ben bunun anlaşmalı olduğunu düşünüyorum. Arada düşüşte satan ky nin de malını topluyorlar. Aslında hepbirlikte Zorlu grubunun Vesbe ile ilgili olası kararını bekliyoruz. Borsada işlem gören çok az hisse var , sahipsiz olan iyice az, zaten bu kadar az hisse ile Zorlu holdingin vesbe nin borsa performansından bişey ummuyordur. Ama tahtacı ve yardakçıları çok güzel harçlık çıkartıyor . Zorlu ,şirketi ve hisseyi borsadan çekerse veya çok net nakit ihtiyacı olan grubun belli miktarını daha borsada halka açarsa hisse de hareketlenme olacaktır. Borsadan çekme konusu uzak ihtimal, çekseydi 10 defa çekerdi ama bu ky için iyi olmaz. Ky için en hayırlı olacak olan borsada yeni hisse satışı olarak görünüyor
Valla Sasa maske malzemesi üretiyorum dedi. kaç gündür tavan çekiyor. Bildiğim kadarıyla vesbe nin işleri de hiç etkilenmedi. Bilakis çindeki üretim kayıplarından dolayı yeni şiperişler aldı. istersler bir uyduruk haber, akabinde temettü, akabinde iyi bir birinci çeyrek bilancosu ile umulmadık rakamlara götürürler. oradanda hisse satışı yaparlar.
Sizce temettü ne kadar olur ? 3 senedir bu hisseyi topluyorum. Bence gerçek değeri 35 tl şuan ayı piyasasında olduğumuz için çok ucuz. Ayrıca ıchimoku indikatörü al verdi.