İŞbankası iştirak hissesi toplayacakmış. Ne tesadüf bütün iştraklar de FINANS ile ilgili...
Printable View
İŞbankası iştirak hissesi toplayacakmış. Ne tesadüf bütün iştraklar de FINANS ile ilgili...
şişecam arada kaynamış ama olsun hiç birşey olmamış olsa bile birşeyler olmuş olabilir:))))
HUKUKSUZLUK olduğunu inanarak mı 16 tane ısbtr aldınız yoksa başka birşey yüzünden mi
arkadaşlar ısctr hiç yokken ISATR-ISBTR VE KURUCU VARDI NE OLDU DA ısctr piyasaya çıktı ve ne oldu da (kurucunun değersizleştirilmesi belli)ısatr ve ısbtr değeri hiç edildi bu sorularıma samimi arkadaşlardan cvp bekliyorum
ama şunu da not düşeyim 3-5 kişinin işgüzerlağından kaynaklı koca İŞ BANKASI nelerle uğraşacak önümüzdeki dönemde izleyin serhat özer davası fragmandı genel kurulda mart 2021 de film vizyona girecek yazdıklarım bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Sayın ÖGSS hocam merhabalar.
Öncelikle ben de inanıyordum.Hukuksuzluk olduğuna bugün de inanıyorum lakin Cimere yazıp şikayet edip iş bankasının böyle cevap vermesi hiç hoşuma gitmedi.Sizin de dediğiniz gibi 1991 de ki kararın iptali için bugüne kadar hiç mi dava açılmamış ? Bu insanlardan hiç mi bu işin farkında olan kimse yoktu.Araştırıyorum doğru dürüst elle tutulur bişey de bulamadım.Sabredelim bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
ister cimer ister o ister bu ister bir başkası kim ne derse desin
sadece düşünün İŞ BANKASININ KURUCU HİSSEDARISINIZ (HİSSENİZ VARSA) GERİSİ TIRIVIRI.
KISA NOT: AYOSOFYANIN İBADETE AÇILMSI ÖRNEĞİ sayın CUMHURBAŞKANIMIZ bir yıl öncesinde buranın ibadete açılması kolay iş değil vs diye konuştu ama 1 yıl sonra DÜNYANIN gözüne sokarak ibadete açtı eeee siz daha ne düşünüyorsunuz.
bir kısa not daha :cimer cvp genel de ilgili dönemdeki yasaya ve mevzuata uygun yapılmıştır deniyor çok gülüyorum sığındıkları dağlara kar yağacak o zamn gelsinler tekrar izin alsınlar bakalım :))))
yazdıklarım bilgi amaçlıdır al-sat veya başka tavsiye niteliğinde değildir kesinlikle her kes hür iradesiyle işlem yapar her kesin karı-zararı kendine saygılar.