Pala milyar doları pazartesi gününden beri soktu piyasaya,Perşembe günü faiz de indirse borsada 1400 ve üstü görülmeden rahatlamaz,bu sürede dolar ya sabit ya da hafif aşağı olur.....
Printable View
Pala milyar doları pazartesi gününden beri soktu piyasaya,Perşembe günü faiz de indirse borsada 1400 ve üstü görülmeden rahatlamaz,bu sürede dolar ya sabit ya da hafif aşağı olur.....
Bunların bir hakki var güven için. Pas geçme olmaz 14,75 altı da olmaz. Piyasa iyice inansın ki bunlar zaman kazansın. 200-300 yetmez se çok hamle şansı yok. Telafi zor. Bu durumda mevcut durum dahil bankalar dolardan zarar yazarken bu sefer kredi den zarar yazacak firmaların bu dönemde maliyeti artacak iyice kafam karıştı
Son iki haftalık çıkışı yakalayan veya terste kalan oranı nasıldır acaba, anket yapıldı mı?
Çıkışı tahmin edemeyen biri olarak merak ediyorum, oran benim lehime ise üzüntüm azalır belki, çünkü ciddi zararla çıkmıştım borsadan..
Borsa çıkıyor da bu invest dekiler niye ağlıyor. Ben dahil
Öyle yada böyle bu beklenti fiyatlandı...borsanın köpüğü alınacak...piyasa Bekleme moduna geçecek süreci takip edecektir...bu ortamda hem dövizi hem üretimi ile sise hissesi perşəmbe ikinci seans öne çıkabilir diye düşünüyorum...dövizi olduğu için yükselişe katılamadı...beklenti sonrası yoluna devam edebilir...
Bistdeki bu savrulma yükselişine katılmadım.
çünkü düşüş işareti bu orta vadeye.
Ben %100 altına geçtim.
Doların daha düşeceğini beklemiyorum.
Merkez faiz de arttırmayacak.
Bu ortamda faiz arttırılmaz.