750 bin lot halka açık olsaydı şimdiye kadar Kottan çıkardı.
Printable View
750 bin lot halka açık olsaydı şimdiye kadar Kottan çıkardı.
Bunu bilmemizin imkanı yok çünkü sektörün içinde değilim. .bilse bilse ssregitoss dostumuz bilebilirdi...
Ssregitoss dostumuz geçmişte üreticilere yüzde 20 lik zam yapıldığını ve bu zaman yıllık da 70 milyon yük getireceğini söylemişti. .ayrıca soymaya gelen zam da olumsuz..tabi zam yapmadığı sürece olumsuz bir durum var..şu ana kadar görünürde zam da görülmediği için açıkçası ilk çeyreklerde pek umudum yok..
Soyaya gelen zam da ne yazık ki olumsuz gorunuyor..tahta yapıcı zaten hep satışta gorunuyor...ilk çeyrekten pek umudum yok dostlar..aslında bunu daha önce dile getirecektim ama bazı kişilerin yanlış yakistirmalarindan çekildim. .şimdi konu açılmışken söyleyeyim. .
Banvitte acilen fiyat zamlarini görmek lazım. .veya şu kuru yoluma geçmesi lazım. .veya ihracatı artırması lazım. .
Ben de çok anlayamadım yalnız matrikste banvitin künyesinde böyle gösteriyor. Patronun hissesi o 8.3 milyonun haricinde mi bilmiyorum. Eğer halka açık kısım da 8 milyon hisse varsa patronda da 92 milyon olurki m_tech arkadaşın dediği olur ancak takas dağılımı da bunu desteklemiyor. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...731a6a1d76.jpg ben anlamadım. Anlayan anlatsın..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
66 dan aldıklarımı verdim eline operasyon çocuğu.
Gel gel yapıyor standart hareket 😀 belli daha düşecek.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, Koçman ya da Görener ailesinin elinde hiç hisse kaldı mı, bilgisi olan var mı?
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.