Gözaltında %20 lik işlem atralığı %10 a düşmüş. Brko zaten günde %1 bile çıkamadığı için sorun yok.
Keşke şu emir iptalleri iptal olsa idi. adam 27 den 2000 lot alıyor sonra iptal ediyor.
Kendileri gibi yalama oldu kağıt
Printable View
Gözaltında %20 lik işlem atralığı %10 a düşmüş. Brko zaten günde %1 bile çıkamadığı için sorun yok.
Keşke şu emir iptalleri iptal olsa idi. adam 27 den 2000 lot alıyor sonra iptal ediyor.
Kendileri gibi yalama oldu kağıt
kötü olmuş bizim için ...bi yükseliş harekatı başlasa 1 haftada olacak iş bir ay sürer..bu ceza gibi bişiy küçük yatırımcıya ytd
Hocam kağıdın 27 yi geçmeye hali yok.yüzde beş olsa ne on olsa ne 20 olsa ne
27 den 10 lot alıp iptal eden arkadaş.büyük hatadan döndün helal olsun.eskiden tavan yapıp iptal ederlerdi şimdi 10 alıp iptal ediyorlar
Devam hocam ver 26 ya hacim olsun.ama benden size 31 lot bile yok
26 kapanış hayırlı olsun
bilanço yokmu ...son gün ne gün
Çok sağol hocam eline sağlık
BRKO Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -7068790 Ana Ortaklık Payları: -7068926
Oç ları faaliyet raporunda imarın red olduğunu yazmış ama ne yapacaklarını yazmamış.sizin ben olmayan şerefinizi ..keyim oç ları
7 zarar önceki 14 zarar
Hocam üretim azaldığı için zarar düşmüş.arsa ile ilgili aksiyon planı da yok faaliyet raporunda
27 de satış 217 bin oldu.inş 20 milyon olurda bir alıcı çıkar
0,27 den aldığı 1 lotu iptal eden arkadaş. Seviliyorsun:)
Eşleşme 25-26 oldu. 26 da 616211 satış var. dua edin arkadaşlar. birisi bu malı alsında çıkış başlasın inş
bunlardan bi bok olmaz paşam ..akbaba bunlar basiretsiz hereifler ...sattıgıma pişman oluyodum şimdi bakıyorum çok iyi yapmışım en azından 10 fiyatlardan aldıgım klmsn 19 lu fiyatları gördü ...borsaya geri dönmüş olduk.. ..göz altı pazarında bu sürüngenden başka hisse kalmadı yüzde sekseni 1 tl üzeri attı ..en son atsyho yu takip ediyodum buda 1 tl yi büğün itibariyle geçti ..bi gurup şikayette bulundu spk ya ve cimere bakalım ne çıkacak sonuç...ytd
yani ne kadar faydası olur bilemiyorum ama en azından bütün kuruşluk hisseler 1 tl nin üstüne çıkma çabası varken burdaki durumu yetkilliler sorgulanabilir diye düşünülüyo ..hani sadece göz altı için deyil tüme baktıgınızda hızlı bi şekilde 1 tl üzerine çıkma çabası var kuruşluk hisselerin ..belkide öyle bi spk yada bist karar aldı neden hisseler nominal deyerin altında kıriz çıgırtganlıgımı yapıyosunuz .madem öyle alın sizi yüklü ceza yada kapatma kararı gibi gibi ..ytd:rtfm:
Allah korusun kapatma kararı çıkarsa bize faydası ne bunun
[QUOTE=serkankacar1980;3885118]Allah korusun kapatma kararı çıkarsa bize faydası ne bunun[/
bu kadar insanların parasını kullanan kepazeleri bence kapatsın devlet.bunlar yüzünden insanlar borsaya giremez oldu zarardan başka bi bok deyil bunlar.. okadar basit deyil çagrı zorunlulugu var.. spk tüzügünde var ..ytd
garantide satmalara doyamadı ...virmanlada kurtul bari 10 milyon lot satmakla bitmezki ...çöktü hisseye kımıldatmıyo :whistling: teşekürler cefaks dost ..
Ben arada protesto için 31 lot alıyorum ama 1 lot alıp sonra iptal edendeki mantığı çözemedim
Emir iptali yapıp ta burayı okuyan var ise .Allah rızası için sebebini yazabilir mi? 1 lot alıp sonra iptal etmenin mantığını çözemedim bir türlü
Oda öyle tatmin oluyo demekki ..:party:
26 ya dün ve bugün 2 gün önce konulan 600.000 lot satışı koymamışlardı. Baktı 27 den alan yok şak diye 26 ya 530.000 lotu koydu