Ek 13080 alın size 7 yıllık gentaş uzun vade her zaman kazandırır diyenlere gelsin enflasyona karşı sizce kazanmış mıdır?
Printable View
Ek 13080 alın size 7 yıllık gentaş uzun vade her zaman kazandırır diyenlere gelsin enflasyona karşı sizce kazanmış mıdır?
Ek 13081
buda 7 senelik IMKB100 rastgele bir hisse almakla çalışıp 7 sene takip edip her gün yediğin strese değer mi?
geçmişte çok uyuz olduğunu herkes biliyor ama bu yıl gentaş farklı dostum...karı çok güzel geliyor...üç vardiya çalışıyorlar...hisselerin temel analizine inanan birinin bu hisseyi almaması için bir neden yok...piyasa şu anda hakkını vermiyor olabilir ama bu hep böyle devam edecek anlamına gelmiyor...işte biz de bu ihtimali seviyoruz dostum...
Bu hisseyi 22 yıl takip ettim hep böyleydi sadece 1995 ve 1999 da kazandırmıştır tabi o dönemler yüksek enflasyon da vardı hep üç vardiya çalışmıştır karı hep iyi gelmiştir sonuç mevduat faizi kadar kazandırdığı bile şüphelidir. Kahraman şebekesinin ucuz kredi makinası olmuştur Hep milletin parasını kullanmıştır ky için hep uyuz eşek olmuştur malesef gerçek bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar elime bir miktar nakit geçti....fiyatına bakmadan hep aktiften 72 şer adet veya sonu 72 ile biten(batman plakası) alışlar yapacam...bu alışlar küçük küçük olacak kusura bakmayın lütfen...
benim disimda da destek veren oldugunu gormek guzel
ikinize de hayırlı olur İnşallah..
şu çirkin ördek yavruları bir kenarda kalsın bakalım....:kahkah: bu hissede sabit kalmayı düşünüyorum...diğer hissemde biraz al -satlar yapacağım...en sonda da burada fuul olmayı düşünüyorum...umarım patron yüzümüzü kara çıkarmaz...:)
şaka bir yana öncelikle ALLAH a sonrada bilgi ve tecrübemize güveniyoruz...gerisi de artık nasip diyeceğiz...kazanabiliriz de kayıp edebiliriz de....
stratejim geregi butun portfoyde bir hisseye normal zamanlarda butun parayi gommem. bunda da durum darkli degil. %23 ile gozlemedeyim. benim icin ekranda yanip sonen veya gun sonu gorunen rakamlarin cok bi onemi yok. dogru olduguna kendimce ve hesabimca inandigim her fiyattan alabilirim. paranin miktarina da bakmam esas olan % lerdir benim icin.
çok sabrettik , çok emek verdik , şurada bilançoya bir şey kalmadı..kendi açımdan sabır ile beklemeyi uygun görüyorum...gentaş şu anda gözlerimizin gördüğü kadarıyla bilançoya kadar buralardan pek hareket etmeyecek görüntüsü çiziyor...ama yine de bilançosunun hatırına bu uyuzluğunu sineye çekeceğiz...:kahkah:
ravi kardeş senin emeklerin daha büyük olmalı çünkü sen sermayen ile ciddi miktarlarda destek veriyorsun...bizim maddi desteğimiz çok küçüktür...
bu arada sizden ricam alışlarınızın sonu 72 ile biterse çok sevinecem...burada hepimiz birer kekoyuz...tahta yapıcı bizim mesajımızı alsın...:kahkah:
keyif amacı ile hisse almak çok güzelmiş...bu gün az da olsa bu duyguyu yaşadım...:)
gentas bizi zengin ederse büyük bir sermayem olacak😁
saka bir yana belki cogunuza gore oldukca mutevazi bir butceyle devam ediyor olabilirim buradan okuduklarim kadariyla. esas olan duzenli bir sekilde kendi doğrularınla ve o dogrulari da surekli sorgulayarak ilerlemek. (acaba?😊)
gentaştan bu çeyrekte öyle çok da büyük karlar beklemiyoruz....2-3 milyon kar getirsin yeterdir...yıl sonu karını 30 milyon tl görelim bu bize yeterdir...o vakit 10 fk ya göre olması gereken değer 2,7 tl olur...8 fk ya göre olması gereken değer ise 2,2 tl olur...bu değerler bile bir çok borsa hissesinden çok çok iyi olacaktır...
son bir kaç gündür banvit topiğinde de yoğun paylaşımlarım olmuştu....banvitte çok isabetli yorumlarım oldu dostlar...bana değer verenler güzel zamanlama ile hem satış yapabildiler hem de alış yapabildiler...
bir kagitta gercek anlamda temeliyle de desteklenen ve bu sayede duzenli bir seyirde artan talep olursa o kagitta spek, sapık, herif vs. hikayeden baska birsey olamaz. tahta yapicilarin gucu de sinirlidir yeterki patron arsiz olmasin.
patronun sasa patronunu örnek alması gerekiyor...sasa daha önce sabancıların elindeydi ve şirket o vakit hep zarar açıklıyordu...sasayı erdemoğluna sattılar sonradan şirket kar etmeye başladı...fiyatı 0,80 lerden şu anda 12,50 lere çıkmış...koca bir dev şirket haline geldi...tabi patronun da kıymeti çok arttı...erdemoğlu gerektiğinde hisselerini de borsadan satın alıyor ki şirket gerçek değerine çıksın...hem kendi kazanıyor hem de yatırımcısı kazanıyor...
insan ne ekerse onu biçiyor...bizim patron tarlasına hiç karışmıyor...ekmek isteyenleri de engelliyor...her hafta sonu gelip o çorak tarlasına bakıp ,oh ne güzel tarla diyor...:kahkah: biraz kafasını çalıştırsa türkiye de belki de sayılı şirketler arasına girer...kredibilitesi artar ,saygınlığı artar buda kendisine yeni yatırımlar yapması için güç verir...ky ların duasını alan bir patronun sırtı yere gelmez...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...540c2637a6.jpg
500 bini biri alsada görse...
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayret bu saatlerde aşağı salması gerekirdi bi terslik olmasın[emoji848]
Cok zor hisse .1 kademe artacak ortaklarını dilenci pozisyonuna sokuyor.endeks hisseleri yüzde yüz verdi bu hala hikayeden hareketler yapıyor.
egitimde siddete ve zorbaliga karşıyım.
22 yılda bir olan doğa olayı gerçekleşmek üzere endeksin eksi gittiği gün + kaptmayı başaracak mı.? Yoksa Karamanın ekranın fişini mi kestiler kontürü mü bitti. Ekrandan giremiyor mu. Yoksa aile kapıya dayandı yeter baba satma artık yeter bizi düşün diye ağlaşıyorlar mı? Karaman ailesine bakıp , tamam lan yeter bugün satmayacağım mı dedi . Aile bir ohh mu çekti.
Ky halay çekti ,herkes 1 günlüğünede olsa mutlu. gerçi bunun kapanışı var. Ya şu ankara sanayiyinin trafosuna kedi girmez mi.?
yok arkadaş adam hasta yine satmış
aynen yine satmislar.
04.01.2018 - 04.01.2018 tarihleri arasında GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S. payları ile
ilgili olarak 1,71 - 1,71 TL fiyat aralıgından 0 adet alıs islemi ve 197.234 adet satıs islemi Tarafımca
gerçeklestirilmistir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/649424
Yok bu meydan okuyo herkese işte mal sıkıyosa alın diyo
Artık bildirim için seansın bitmesini bile beklemiyorlar...
Bu ne acele? diye sorarlar adama...
milleti panikletmek istiyorlar...bu tür günlerde sermayemin çok olmasını isterdim...şu 500 bin lot lokum gibi orada duruyor..:)
işte bunun için gelmiyorum buraya...yamyam bunlar...
Arkadaşlar bence Genpaz ın hisse satışı artık bitti!
Nereden mi çıkarıyorum bu kanaatimi;
Son bildirimlerin onlarcasına bakın, sattığı lot miktarları hep, düz rakam veya yuvarlanmış rakamlar.
Ama bugün 197.234 satıyor. ve arkasından yazarak ekliyor şirketteki payım % 7.
Yani şu ana kadar şirketteki payları hep küsürat olarak bakiye bildirimi yaparken, bugün % 7,00 sınırında olması için bilinçli olarak 197.234 satmış, neden 200 bin değil.
Basit bir yaklaşım ama inanmak istediğim bir çıkarım bu tahmin.
Belki de bir şeylere sarılmak ve teselli bulmak için kendimi zorladım:-)
Zaman gösterecek ama bence artık Genpaz satmayacak.
Kaldı ki, günlük hacmin içinde satılan miktar sembolik zaten.
Herkese sabırlı günler...
arkadaşım enteresanmışsın diyeyim...hadi şimdilik...
Yüzde 7 orda durdukca kimse yanasmaz bu hisseye.igrenc bir karakterle karsı karsıyayız.paralı birileri gelipte ders vermezse bu soysuza bir halt olmaz bu hisseden
ilginç bir yaklaşım...güzel vede mantıklı geliyor bana...teyit için artık tekrardan piyasayı gözlemlemek gerekiyor...umarım bu son olur...dediğin gibi patronun satışı bu günkü işlemlere göre azdır...bir de patron satmasına rağmen hisse şu anda 1,72 den kapatmıştır....umarım zaman ilerledikçe şu 1,80 direncini geçeriz....
Aç gözü yanlizca bir avuç toprak doyurur bunlar doymuyor bir avuç toprak atalım nedesek fayda etmiyor bunlar böyle satış yaparak şirket ellerinden giderse akılları başına gelir inşallah kaybederler yönetimi ozaman biz guleriz 🙂ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazır bunlar satmaya sevdaliyken borsadan hisseleri toplasa çelik nakliyat ve s mutluyla anlassa kahraman ailesinin anahtarını alsa elinden ne güzel olurdu ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satısı piyasa almıyordur ki kendi alıyor o malları sopa gösteriyor piyasaya bulasmayın hisseye diye.
cahilligime verin ama bir soru sormak istiyorum. Firmanin degerlenmesini bunlar neden istemiyorlar? Anlamakta zorluk cekiyorum.
Bazı patronlar hisse ve şirket ufak olsun benim olsun derler bu adamda böyle biri yıllardır aynı fiyatlarda git gel yapıyor.inşallah insafa gelirde bizleri utandırır