Maliyet düşürecek para yok ki, teşekkür ederim 1 yıldır iyi sabır gösterdim, ama inada bindi iyice bu adilere paramı yedirmeyeceğim.
Printable View
İnşallah zarardan kara geçersiniz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi yaptığı primi nerdeyse geri vericek kıvama geldi,
Aylardır yazıyorum ya bunlarda zerre kuralına göre iş hapma yok diye,
Borsada yazılmış kurallar yok yok da,çıkışın bir düzeltmesi olur,düşüşün bir desteği ,olur soğuyacak yeri olur,freni patlamış lamyon edasıyla indiriyorlar,gerçek satış yada fake farketmez,cep to cep yada değil,yinede usturuplu olur,
Nice kağıtlar önemli trend desteklerinden tepki verdi ,çıkış başlattılar,reazlşzeleri oluyor uşne devam ediyor,
Bı hissenin başındaki ********lerde ,usul,erkan,nizam,şekil ne derseniz deyin ,bu işi yaparken olması gerekn hiçbir halt yok,
Ne teknik,ne takas,ne temel,ne emsal sektördeki hisselerle belli son 3 4 aydaki olumsuz ayrışma,
Ne yazılır böyle zırtapozlara daha fazla.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bunu gibi patlamaya elverişli hisseleri ucuzken alıp yatmak gerekir. 2,03 lere düştüğünde oldukça bedava olmuştu ve halen uygun.
kar eden derinliği az kağıtları alıp unutacaksın. öyle yada böyle sürekli kar ediyor. bu dönemde karı az gösterip mal toplamak amacında olabilirler. mal toplayacakları denilen lot olsa olsa 300-500 bin lottur. kağıdın takasları ortada. 2,45 altında durdukça izleyip can sıkmaya gerek yok. ben izlemiyordum hareketlenince canlı izlemeye geçtim. olmadı gitmedi şimdi canlı izlemeden işimize geri dönme zamanı :)
Sn lütfü müsait olunca 23-07 ve 27-07 arası aracı kurum dağılımını rica edebilirmiyim,takas değil,şimdiden teşekkürler.
Rica ederim Sn. Toibek, iyi tatiller
https://resmim.net/f/SHw1bQ.png
https://resmim.net/f/LnI2Jh.png
Sn lütfü tekrar teşekkürler,
Arkadaşlar görün bu gevşeklerin iş yapışlarını,
Hareketin başladığı pazartesi dahil son gün yani bugün cuma günü dahil alım ve satımlar,
Satışdaki ilk beş kurum lotunun tamamı,alımdaki ilk kurum olan yapıkredi tarafından süpürülmüş,
Ve hissenin tekrardan geldiği yere bakın,
Mal satmak için hareket çektiler malı verdiler desek malı tek kurumamı gömdüler,bunlar dağınık malı toplamışlar yukarı çekip,ama sonuç sıfır,
İş yatırımın bir tarafınada 30.000 bin tl kaçmış bir haftada hemde 4.000 lot alımla kaçıyor bu para,
Birde grafikler falan paylaşılıyor,destek,son destek,son desteğin son tutar yeri,ne desteği ne tekniği,tekniği yazan ,çizen ,yöneten,oynayan bu zırtapozlar,destekleri herdaim çalıştırmayıp,dirençleri derdaim işleten tahdada teknikmi olur,
Üstde duran kalın satışları yazıl yanına bile yaklaşılamıyorken,altlara yazdığı kalın alışlara takır takır veriyorsa güyya,ne tekniği ,ne desteği,
Tahtayı resmen silmiş süpürmüşler bu zırtapozlar (fake yada gerçek alım alımdır)tek kurum üzerinden ama tahtaya sahip çıkalım,destek atalım ,çıkışın orantılı bir düzelmesi olsun,aldığımız malın maliyeti belli yukarısında tutalım falan diye dert tasa kaygı iş yapış şekilleri yok bunların ya.
Ne yapacağız arkadaşlar, bu itler yüzünden ne fırsatlar kaçtı, zarar az olsa vallahi gözünün yaşına bakmam çekip giderim.
beklemeye devam 3.00 da 15000 lotları ellerinde isterlerse ondan sonra 100 kadar götürse ah tuh etmemaylardır bekliyorum beklemeye devam edeceğim zararı bırak kar almadan çıkmayacağım maliyetim 3,36 idi şimdi 2,75 birde biladere aldırmıştım 2,22 maliyetle 2,67 de sipeğe hediye etti getirsin yine 2 ye kadar nakit hazır 15000 lot alıcıyım
işin gerçeği 2,75 olsaydı verecektim geçen hafta şimdi asla vermem elbet birgün gidecek ve karla cıkacam zararına mal vermek yok ben aylardır bekliyorsam enazından hakkım olanı almadan çıkmam
Şahsi fikrim 2-3 yıl faktoringlerin bilançolarına yarayacağı dönem olacak...eğer garfa 2.çeyrekte ettiği karları devam ettirirse ki ettireceğe benziyor bu fiyatlar komik kalacak zamanla...garfa ve lidfadayım...temettü vermeyip özkaynaklarını arttırmaları mantıklı..YTD
Garfa nın çıkması için Garan düşmesi lazım.Zaten olanda o biraz daha zaman ben az kaldığı düşüncesindeyim.
Hedefim ise sizinkilerden çok farklı.
Piyasa tamda Garfa nın ağzına layık.
Al,sat,turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Aktif leri cok düş müş bence bu kerlılı cok etkiler
Düşen aktifmi karı etkiler,artan ciromu karı etkiler.
Ciro artsınki karda artsın,garfa ciro ciddi arttı,geçmiş sayfalrda yazıldı.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borc verdi parada cok düşmeol muş beşyüz milyonkadar
2,43 bugünün önemli direnci...
2,37 de kısa vade trend oluşmuştu onu kırınca 2,42 yi test etti...
tahtayı görüyorsunuz. o kadar sahipli ve boş ki isteseler 1 lirayada 20 lirayada götürebilirler.
http://666kb.com/i/dvnha9c401afayp99.png
haftalık bollinger 2,42 ye gelmiş. demek bu sebeple 2,42 yi test ettiler.. tekrar 2,35 e gelip ölü moduna devam edeceklerini söylüyorlar :)
http://666kb.com/i/dvnhrcek2mf4bg8kd.png
"insanın iki temel iç güdüsü her zaman yatırım konusunda kişiyi başarısızlığa sürükler, birincisi kağıdınız eksideyken zarar kesmek yerine her yeni güne bu gün zararımı kapatacağım ve borsa çıkacak ümidiyle umutsuzca bağlanmak, ikincisi kardayken yarın borsa düşecek ve kardan olacağım endişesiyle eldeki kağıdı erkenden satmak."
kagan 44
çok güzel bir yorum..2 yanlışı da çokça yaptım
Bu gün 2.29 altına gözünü dikmiş.Tersi olur umuduyla
AlSana bi KAYA nerene dayarsan daya.
Amacınız kötü olduktan sonra. Kaya olsa n'olur demir olsa n'oluyor
Kimseler yok,elinde hisse tutan dahi sınırlı iken,hissede tık yok,
[QUOTE=busecan;2469807]Buradayız ama keyifler hiç yok, bu tahtada gerçekten çok az küçük yatırımcı var fakat hisse ilerlemiyor, kahretsin.
Ker rını art tırsa bak ozaman 50 tl yide görü
Sayın teft34, forum üyeliğiniz askıya alındı çünkü birisi sizin hesabınıza ulaşmaya çalışırken 5 kere şifreyi yanlış girdi. Foruma tekrar girişi 15 dakika sonra deneyebilirsiniz. Şifrenizi 5 kez yanlış giren kişinin IP adresi şudur : 88.230.64.32 . Lütfen şifrenizi girerken büyük küçük harflere dikkat edin.
IŞIKLAR sönmemiş : ) bir evvel ki denemesinde IP numarası ile birlikte savcılığa başvurdum, avukatım yarın bu girişimini de dosyaya ekleyecek. savcı kim olduğunu adını adresini versin yeter, ben bakacağım icabına..
Hisse sağlam tepki verdi dedik,hacimli olarak dirençleri ve uzun süreli kıramadığı yerleri kırdı sonucu ne olmalıydı çıkışa başlamalı ve gitmeli idi,ayların sıkışması yukarı kırılımla boşaldı ama sonuç nafile oldu yine,çıkışın düzeltmesi bile düzeltmeyi geçti düştükçe düştü ve dur durak bilmedi yine,
Hala çıkmamak için uğraşılıyor,hissenin kontrolü ellerinde olmasına rağmen çıkmaması için uğraş veriliyor,bu uğraş çıkması için verilse ciddi prim yapıcak ama nafile,
Faktoring sektörünün karlarının iyi geldiği ve bundan sonrada geleceği belli olmuş iken,garfanın sektör hisselerinden olumsuz ayrışmasını hala kapatmamış ve tahta sahipleri hala bu uğraşı vermiyor iken,dönüp dolaşıp aynı soruyu sormamak olmuyor yine,neden ,ne için,ne sebeple bu hissedesiniz,madem para kazanmak istemiyorsunuz ne işiniz var bu hissede.
Son çıkışda bile hisseler tek elde toplanmış iken,malı satanın malı alınmış iken yukarı çıkartmak yerine yine düşüş yine düşüş,
Malı satanın malının al,aldığın rakamın yine altına indir,malı satana altdan yerine koydurma fırsatı ver,
Buna nasıl tahta yapmak,bu nasıl ticaret,bu nasıl para kazanmak.
Borsa düşüyor diye alsana düşmeye sebep yine,
Çıkartmaya çıkartmıyorlar düşüş oldumu en önde,
Destek tanıma,direnci geçemez,
Nasıl numunelik tipmiş bu tahtadaki arsızlar ya,
Ölene kadar beraberiz adi köpekler, size paramı yedirmeyeceğim aç köpekler, Allah hepinizin belasını versin.
İki hissede hammallık yaptım bu saatten sonra satmam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faktoringlerin hisse fiyatlarında borsa bozsada bozulma olmaz iken,
Bu şerefden yoksunlar garfayı düşürcez de düşürcezden vazgeçmiyorlar hala,
Son çıkışda hisseler tek elde toplanmış iken daha önce toplayana yine geçmiş iken hisseler,yinede tutmuyorlar hisseyi.
bir kenara not edin...
http://666kb.com/i/dvqoues5egurrvq70.png
Bana bak sen benim çektiğim ızdırabı anlayamazsın 1 senedir düşüyor endeks düşmeği zaman bile bist boğa trendindeyken bile düştü hemde çok hızlı sanki iflas vermiş gibi düştü, sen bu kağıdı tanıyor musun, tüm hisseler Jüpiter'e çıkarken bile bizim hisse mağma tabakasındaydı, ne zamandır bu hissedesin sen, bu hissede dönen üçkağıtları sen biliyor musun da bana böyle yazıyorsun, bende biliyorum beddua ile yükselmez ama bunu okuyanlar bizi duysun istiyorum bize verdikleri eziyet onları da bulur bu kadar zalim olmasınlar belki ufacık bir vicdanları vardır diye yazıyorum sen beni anlayamazsın, karaktersiz ve üçkağıdın olduğu bir tahta bu, ayrıca iğrendim hisseden yazmışsın hisse zaten iğrenilecek bir hisse yani benden dolayı iğrenilecek bir durum yok, kişisel yazma yazacaksan ortaya yaz, bu adi adamlara kız, öfken varsa onlara söyle bana değil, hepimiz hissedarız birbirimizle tartışmak anlamsız.
Diğer hisselein düşüşünü boşver,
Faktoring hisselerinin 120.000 endeksdeki 3 5 ay önceki seviyelerine bak,birde faktorinkçi olan aynı sektördeki garfa hissesinin durumuna bak,
Diğer gaktoringler borsa düşüşünde güvenli liman olmuş ilen garfa düşmüşde düşmüş be hala sıkı yılı işlemlerde tahta hala,
Diğer sektör hisselerinin hemen tamamı yıkılmaz iken ,garfanın anormal düşüşü ve tahtacıların ********liği diz boyu iken buna kızgın olmamak zor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=toibek;2479604]Diğer hisselein düşüşünü boşver,
Faktoring hisselerinin 120.000 endeksdeki 3 5 ay önceki seviyelerine bak,birde faktorinkçi olan aynı sektördeki garfa hissesinin durumuna bak,
Diğer gaktoringler borsa düşüşünde güvenli liman olmuş ilen garfa düşmüşde düşmüş be hala sıkı yılı işlemlerde tahta hala,
Diğer sektör hisselerinin hemen tamamı yıkılmaz iken ,garfanın anormal düşüşü ve tahtacıların ********liği diz boyu iken buna kızgın olmamak zor
Hisseni fiyatı şuan hak eddi yerde gidibde 5 liradan aldıysan ayıp edmissin şuanki fiyatı bile crdfa yagöre pahalı bence bufiyatlar fırsat alabildince almaklazım 5 yıl icinde tekra 6 tl ye gelir butürhisseler aynı şeyi hep tekrarlar bihisseyi almadan gec miş kırefine bakmaklazım tabi uygun alıp sabırlık lı olmaklazım borsada herzaman terz hareket edmeklazım yaban cı sat dı zaman alım aldı zaman satmak lazım yoksa para kazanamassın