4.50 bolunecek gibi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
4.50 bolunecek gibi
4.50 bolunecek derken tam olarak neyi kastettiniz?
NOTE 9 cihazımdan gönderildi.
Yani bdelsiz vereceklergibi...cikarken asagi baskly...
Spk ya dun basvuruldu.Hemen cevap gelmez ki !
O zmana kadar bu seviyelerde mi tutacaklar ?
inan ben oylesine bir yorum yaptm..vebal almakda istemem.sizi yanlis yonlendrmeym...
Iki seçenek var ya yükseltip bolececekler yada bölüp öyle yukselticekler kesinlikle bundan ikiside olucak mesele zaman
isler kotuye mi gid
3.ceyrek blanco 15 inde mi aciklaniyordu?
30 ekim salı ama pek de iyi gelmiyecek anlaşılan yoksa şimdiye hareketlenmesi lazm di
Bu gün beni avladılar
Bir haber dusse. Ne guzel olur
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşucek bir hbr olsa sana bana hbr glmz kaç gündür toparlayamadı dahada yolu var bu akşam tahminim 4.20 görür gibi ytd
Sermaye arttirimiyla ilgili başvuru kabul edilmemiş
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk başvurunun uygulanabilir olmadığına karar vermiş
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada bir milyon küsür gb fark var gb onu da çıkarırsa hesaplardan olucak gb
1 milyon değil 54 bin tl yüzünden iptal edilmiş bu adamlar 54 bin tl için iptal ediyorsa bunda bir iş var bu flap yılan hikayesi gibi
Daha önceden sermaye artıracak diye 5.00 tl den 7.00 tl ye gitmişti sonra red olunca durum ortada şimdi çok inanmasalar gerek 4.28 den 4.50 ye kadar çıkmıştı zaten aynı yerde 4.28 de değişen bir durum yok spek ne derse o olur gibi duruyor
Ben daha öncede yazmıştım asıl oyun Beyaz da dönüyordu ama bugünler de onda da bir hareket görünmüyor
Ulan bugun sattim. Baska bir senede risk alarak girdim. Senet arti onuda sattim. Ve sonra 4.32 den yeniden girdim. Simdi yarin bize girerse
Yarina satis icin giris yaptım
Satın satın bu serefsizler acaba bilerek mi hatalı giriş yaptılar diye insanın aklına gelmiyor dgl
aslında belirsizlikler ortadan kalktı bunuda kaç günlerdir fiyatladı ancak bu ********ler bunu dahada aşağıya basacaklar
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bunu söylüyorum üstüne başa başa veya da 2018 kapatıp ondan sonrada müracat yapabilirler ancak kendiler de bol miktarda tahminime göre toparladılar budan sonrası onları da zarara sokabilir bide bunu yukarı çekmek için zor olacaktır bu sebeble en fazla benim tahminim birazdaha düşürebilirler ama sonrası zarar yazar ytd
millet bu red muhabbet ine kaçıyodu hisseden helal sana flap be ilk defa dik durdun hadi sancıların bitti çalıştır motorları
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maksat milleti panikletip dokmekse bilerek yapmislardr...baska yerde yorumlarda 270 bin toplamislar..4.25 lerden..baska yerde okudum..
Bu günde ses yok ve iyi mal verdiler gb 4. Ceyrek ceyreketen sonra vericekler büyük ihtimalle yada eğer sorun 54.000 işe 3.ceyrekten sonraya bırakırlar diye düşünüyorum ytd
Gece gece birşeyler oldu sanki
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://invst.ly/8vtuw
yatırım tavsiyesi değilidir.
GB nedir. Bedelsiz hisse söz konusu mu
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sat sat sat YTD
10.50 itibari ile flap 4.41...hazırmıyız gençler up up yapmaya....hadi bismillah bakalım ver coşkuyu ya Allah.. :halay: şöyle 4.80 üzerine at bakalım
çok yakın zamanda önce kar payı dağıtılacak ardından da bedelsiz başvurusu onaylanacak az kaldı..
Dün delisi gün işlem hacmi 5 6 oldu yine 4.80 bulmadı 4.15 4.20 leri görmeden iyi de bir hikaye çıkmadan zor o dediklerin ytd
Döndüm dolaştım yine geldim flap'a benden aldıklarını almaya geldim. Kokusunu aldım sanki hayırlısı bakalım
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan seneyi devriyesini gösterecekler anlaşılan ytd