Hemşo doğum günün kutlu olsun. .
YF baş taşerondur..o geldiyse arkanıza yaslanın ve izleyin...
Printable View
kusura bakmayın ilk defa resim paylaştım ufak çıktı çok ... ayarlicam onu bidahaki paylaşıma..
Saat 16 da abd ticaret Bakanı konuşma yapacak gumruklerle ilgili.
endeks te güzel olsa bugün katmerli güzel olacak. Endeks neden bugün yamuldu bilen var mı :wu:
Bist'in düşüşü çok iyi olmadı - 2150
İpeke bir türlü gidemiyor.
Seçim iptal mi olacak? Anayasa Mahkemesi kararını verdi
SEÇİM HABERLERİ
| 31.05.2018 15:25 |
Son Güncelleme
3 dakika önce
Anayasa Mahkemesi, seçim ittifakı yasasının bazı hükümlerinin iptal istemini reddetti. CHP'nin başvurusu sonrası 'seçim iptal mi olacak?' sorusu gündeme gelmişti. Söz konusu karar sonrası Bakan Kurtulmuş canlı yayında yaptığı açıklamada 'Anayasa Mahkemesi, beklenen bir karar almıştır' ifadelerini kullandı. Düşüşün sebebi olabilir.
İpeke tam kafayı kaldırıyor endeks düşüyor..bilerek mi yapıyorlar yahu..
Arkadaş bu ipek al sat yaptirmiyor o kadar agresif hareket ediyorki cesaret edemiyorum.
Alanyalı pasta nasıl?
vallahi dostum sabah tan buyana toplamda 40-45 kademe trade imkanı sundu ama gene beceremedik. su an maliyetimde al sat yapsaydık en az 30 kademe koyardık üzerine . ama yarın yapmak istiyorum. riske giricem giderse gitsin sonra. elbet biryerden yakalarım. bugün yapamadığıma üzüldüm çok iyi fırsat verdi
Bu endekse noluyor arkadaşlar. Neden bu kadar düşüyor?
endeks çökünce herşey çoktü ... vay be...
Vallahi korkudan 2000 lot cevireyim dedim 144 lot cepte keşke tamamını yapsaymisim.
Abi yok böyle endex ya sanki savaş çıktı a.g....
6,50 demedi yazdım bekliyorum
Vermez artık oraya boşuna bekleme bence
6,75 üstü kapanış şık olur :cool:
Kıprasanı ters kose yapıyorlar .
helal olsun ipek kızına, şu an elimde yok ama takibimde olup yeşil olan tek hisse
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dk, 5 dk, 30 dk, 60 dk, 1 günlük ve haftalık grafiklerde .Mac’de yukarı pozisyonda. YTD
Kıymetimi bilin diyor.:p
kapanış pastasını atıcam. dillere destan alış yaptılar maşallah...
https://tr.tradingview.com/chart/IPEKE/TQtDnQ2S/ Flama formasyonuna devam. Sıralı hedefler 7,28 - 8,14 - 9,19 - 10,28 YTD.
Boye bir gunde cok iyi kapadi.