Hmm bende buraya yazdıktan sonra baktım.
yıldız pazarı 5 diğerleri 10 kapanışa yakınsa 15 20 oluyor. birkaç takika da emir eşleştirme varmış.
Printable View
Hmm bende buraya yazdıktan sonra baktım.
yıldız pazarı 5 diğerleri 10 kapanışa yakınsa 15 20 oluyor. birkaç takika da emir eşleştirme varmış.
Kademelerde ne var. 64e geri getirdiler. çok mu yukarıda.
Iheva da ky birakmamislar anlasilan
aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.
Malda yakalanmak böyle birsey olsa gerek... Açığa satış yok kredili işlem yok...
Bu başlığı şu anda 23 kişi okumaktadır. (8 üye ve 15 ziyaretçi)
fenerlik, aokur1, bingo, kwon3, muhammerb, Necco, qumarbazz, Thoth
eskinden buralar şenlenirdi. Böyle günlerde.
kademe görebilen var mı. 64te ne kadar kaldı.
63 ten yarısını verdik hayırlısı olsun
64ten vedalaştım. Kalan arkadaşlara bol kazanç. Bol sabır.
Şu an eşleşme 64 ve böyle acarsa devre kesmeden tavana gider benim dusuncem çünkü 1 devre kesici yerse dün 2 tane yedi brute girer ben 2 tane yedi diye dün girer diye dusundum ama spk yanılttı bir gün önce 1 devre kesici ile nasıl kredili yasağı geldiyse o da şaşırtmıştı bakalım hayırlısı
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
64 açtı benim dusuncem tavan a1 dükü gibi sabah satıp aksama aldı yine 700 bin eksideydi şu an topluyor yine
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durum paylaşacak yokmu abiler...
cumalar hikmetine , allah size ne bu dünyada, nede ahirette , huzur vermesin en yakınlarınıza, dermansız dertler versin ( 18)
satan arklar sakin takip etmeyin yeniden girişi düşunmeyin 2.giriste dolandirir sizi bu ve turevlerinden hatta borsadan uzaklasin.
endeks -1 iflaslar tavan nasil oluyor bu iş?araci kurumu aradim neler oluyor sorduk cevap bilmiyoruz.siz ne biliyorsunuz ...... ....... dedim içimden.bariz operasyon çekiyalar:oleyo:
Nedir durumumuz yorumlayacak varmı arkadaşlar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çinliler trakyadaki nükler santral için talip falan diyo gazete,enerji alanında ihlasla iş tutuyorlar diye biliyorum.bunda edes mi etes mi her neyse öyle bir şirket var.
Amin
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada grubun 5 şirketinin olması çok gereksiz bir şey; gereksiz kalabalık, gereksiz maliyet, alavere dalavere işlerden başka işe yaramaz. Faliyet alanları aynı şirketler birleştirilerek borsa da 3 şirkete düşürülmeli.
İHLAS ile İHEVA birleştirilmeli,
İHYAY ile İHGZT birleştirilmeli,
İHLGM ayrı bir şirlet devam etmeli, ama yukarıdaki 4 şirkete ait büyün yatırım amaçlı ve satış amaçlı değerlendirilecek gayrimenkuller ile inşaat projeleri, tahsisli hisse ihracı ile İHLGM kapsamına alınmalı.
halka açıklık %74.83
ihlas holding a.ş.%7.55
ihlas pazarlama holding a.ş.%17.6
Yarın nasıl bir hareket bekliyorsunuz arkadaşlar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demek bu halka açıklık oranı dusmektemi
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gunaydin esnaf
oran düşmüyor genel bilgi verdim şirket hakkinda
degerli iflaszede kardeşlerim 65 direnç çalisiyor ama spek bilir kaadi keyeye birakirsa gozunu topraga diker onceki yukseliste 73ten 29 a cakmisti
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
olm spek iyiki 65 direnç yazdik birak peşimi 72 ye de yazdim gel al o zaman:28:
Tavan hayırlı olsun hisşi
benim tek lot da getti:party:
Benden buraya kadar bir yılımızı verdik utandirmadi
Sattık çıktık kalan arkadaşlara bol şans
satan arklar gule gule harcayin bagis yapmayi unutmayin bir daha donmeyin donunuza kadar alir hirs yapmayin 7 gunahi unutmayin
İzlemeye devam.
spek efendi yarin da 1 lotun hazir 93 ise tavandan
Kap : Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında IHEVA.E ve RAYSG.E paylarında 06/03/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/03/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında IHEVA.E ve RAYSG.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 20/03/2019 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
defalarca defaatle bahsettiğim brut sonunda geldi.ne gusel spekle oynaşiyorduk araya akbaba bistek girdi ve kazancimiza goz dikti.brutten korksak trene binmezdik.
e şimdi noolacak?sikinti yok galibin kagitlarina da gelmisti.düserse duşsun enseyi karartma keye buyuk düşun
aracı kurum filan kullanmadan internetten takip ediyordum. Şimdi hiçbir işlem yapamayacak mıyım
Bu kadar kötümser olmayın. Bu kağıt açığa satış ve kredili yasağını yedide ne oldu gerimi geldi. Artık kağıtları brütte daha kolay götürüyorlar. Yarın biraz gevşeme olabilir ama çok salacağını zannetmem. Daha gidecek yolu var gibi. Enseyi karartmayın. Olumsuz düşünenin yarın malı elinden itina ile alınır....
Yazdıklarım tamamen kendi hayal ürünümdür. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...