ben bu borsa da tuvalet kağıdı olabilecek hisselerin bile tepki verdiklerini gördüm.Gel gör ki bu hisse bütün umutlarımı söndürdü.Bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum.hayırlısı bakalım.Bu arada bizim arsa vardı.Hiç ses seda çıkmadı.selamlar
Printable View
SORU: Defalarca Suriye’nin siyasi süreçten bahsediliyordu. Şu anda ekonomik süreçle ilgili soru sormak istiyorum. Rusya yılbaşında yol haritası imzaladı enerji altyapısının kurulmasına yönelik. Şu anda Suriye’nin ekonomik ve enerji altyapısının kurulmasıyla ilgili bir proje var mı? Buna yönelik diğer ülkeler de adım atıyor mu?
PUTİN:
İnsanların normal yaşam koşullarını sağlamak lazım. Dışarıdan yatırım olmadan bu sağlanamaz. Bütün ülkelere de sesleniyorum. Sözde değil somut bir şekilde adım atsınlar. Ama Rusya İran ve Türkiye’den başka kimse adım atmıyor. Çok kısıtlı insani yardım miktarları gönderiliyor. Herkes Suriye’nin altyapısını üst yapısını tesis etmeye herkes katılmalıdır.
bugün de olmadı. düşüremedi. ytd.
Daha nereye kadar düşürmesini bekliyorsun ki acaibamca ha birde kaçtan almiştır sence lotları da bu kadar zararla daha nereye kadar satacak bir söylermisin
Topikteki en sabırlı kişilerden biriyimdir herhalde iyimserliğimi hep korudum bu zamana kadar bu hayasızlar basmak istedikten sonra basar bu seviyede kalmak istedikten sonra kalır yıllarca güvenecek hakkımızı arayacak bir kurum bile yok maalesef teşvikten bir hayırda bize çıkar belki diye umutlandık hükümet açıklama yapmıyor endeks hisseler bu kadar düştükten sonra teşviğin ne anlamı kalıcak güzel ülken soyundukça soyuluyor bizde debeleniyoruz için de
bedelliye katılmadım.
bu verdigin rakamlar bedelli bölünmeden önceki fiyatlar eski fabrika zamanı ona bakarsan 2010 800 900 rakamlarıda gördü bu hisse bedelli parısıyla bölündükten sonra ortalama 5 lira maliyetle işlemlere başladı o tarihten bu yana yeni fabrika yapıldı eski fabrika yeri satışa çıkarıldı üretime geçildi son çeyrek kar açıkladı o tarihde dolar 2,7 civarı endex 70 lerdeydi şimdi evet acayip amca tüm bunlara ragmen senin dedigin rakamları gösterirlermi gösterirler meydan boş k.ç yatırımcının menfatını kanuni bir düzen yok borsaa deyip geçerler esas çiflik bank bu ülkede borsa olmuş
Noldu yav hic ses seda yok kimse yazmaz olmus yoksa insallah firtina oncesimi
Fırtına oldu bitti... kaza Kırım hasar
Tespit çalışmaları devam ediyor...
Hele 2010 daki firtina aman yarabbi neydi o oyle 12 kat artis olmustu bu yazdiklarim kesinlikle ytd degil sadece anilari anarak avunmak amacli hepinize bol kazanclar
2010 fırtınasının maalesef sonuna tesadüf ettim.Gerçekten AFYON'un altın günleriydi .
Ulan ne iş bir ben mi kaldım bu hissede herkeşe bakıyomda ne rahat taşak mu habeti yapıyorlar yav malda olan böyle rahat muhabet yapa bilirmi demekki bir ben kalmışın bu ahh almış kagıta
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demekki neymiş hekezin arpası yerindeymiş
Bugünkü uğraşlar 7.20'nin altına inmek içindi.Vede 7.20'nin altını göreceğiz inşallah(!)
Spek bu satırları okudu herhalde beni bugün için mahcup etti.Hayırlısınolsun.
Yok yok ben malın üçde birini zarar ziyan çıktımya bana vermemek için tuttu hisseyi yoksa bu kadar satışa salardı aşagıya yarın hepiniz yaşadınız ne zaman sattıysam o yürüdü ne vakıt aldıysam o saldı
Sabancılara sormak lazım elinizdeki hisseleri 7.20 devredermisiniz diye,
[QUOTE=Acaibamca;1977693]aman haaa. adamlar 5 e de verir 3 e de verir. neyimize lazım. yeterince ddüdükleniyoruz zatii. yt
rahat olun şimdilik birkaç yüz lot atık önlerine biraz rahatlamışlardır o morale biraz yukarı çekerler biz zaten bitmişiz bu biraderler var olsun
Yav amce maddiyattan da geçtik manenende ufaladılar bizi ya millet başka hisselerde gözümüzün önünde şapur şupur götürdüya malı sadece baktık be usta ha benim çapıma göre 3000 kusur malım vardı parça parça *** ettik onu da geçtikde bu etrafda hamuduyla götürüyorlar ya boş ver işte öyle
Adana çimento bile dünyayı kazandırmaya devam ediyor, Afyon utan...
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Seans bir hareket bekliyorum...
Aziz mübarek cuma günü Allah bu kağıdı art niyetli olarak baskılayanları helak etsin
sevgili demirsporlu kardesim hayirli cumalar.bu sanssizligi kirmak icin kursun dokturelim elbirligiyle.
teknikçi meknikçide kalmadı artık buralardı 7,36 dan döndügünden bu yana bir kanal harekatı yapıyorlar galiba usul usul altaki fiboları tes edecekler gibi duruyo endex de buna müsayit diger kagıtlarda çakalar arpalarını toplamaya başladı buda ayak uydurmak istiyodu utanıyomu ne zannetmiyorum bi bildikleri vardır ama 6.8 hedeflemişler gibi işi bilen bi teknikçi tessatçı bişeyler cızktırınla
efendime söyleyim. bura kırılırsa ilk 7.03- 7.06 sonra 6.82- 6, 97 aralığı. ytd
Ne teknigi kardeş teknigi bozdular ikili dip yapacaklar heralde 6.80 i bekleyecez bu gidişle yakındır
Değerli AFYONZEDE kardeşlerim allahın belası spek ve kağıdın k.y.düşmanı patronlarının bize mama yedirmeye niyetleri yok.Ama bizim üzerimizden malı götürmek için her türlü numarayı yapıyorlar.Bunların çevirdikleri dümenlerin ÇİFTLİKBANK konusundan ne farkı var allahaşkına.
ve bir cuma daha bitti.bizim hisse bitkisel hayattan çıkamadı.
cızıktıran arkadaşlar eyvallah banada öyle geliyo ikili dip çalışması yapıyor arada bir teknik indiktörleri bi oynatıyo teknikçikeri avlıyo niydek para onlarda
günlük 3 kademelik marj.heyecana bak.
Yüzde 1,5 üstünde primli ADANA'da işlem hacmi lot olarak bizm rezilden nerdeyse 5 kat düşük.Vallahi ben bu işlerden zaten anlamıyordum şimdi hiç anllamıyorum.Bir yerlerine kına yaksınlar 7.18'den kapatmayı becerdiler adiler.ADANA kapalı odadan yüzde 2'nin üstünde primli çıktı.Bizim ortaklar bizden ayrılıp oraya yönlendiler herhalde.İyi hafta sonları hepinize.