Bu fiyattan fonlar neden almıyor onu anlamıyorum.
Printable View
Bu fiyattan fonlar neden almıyor onu anlamıyorum.
Herkes de milyon milyon varsa hisse çıkmaz tabi:) ytd.
4 ceyrek toplam kari 65 milyon olacak + 90 milyon kasada para olacak (155 milyon) bu sirketin piyasa degeri 288 milyon olacak ? bu sekli ile bistte hisse varmi ?
ben mutluyum mesela yarin alis yapmayi planliyorum, 2.30-40 arasindan (daha once cokkez ifade etmistim bu bolge icin serbest nakit ayirmistim)
uzun suredir al-sat yapmiyordum
bunlar kirmaz verir diye dusunuyorum [emoji846]
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Bende 170 k var... Nereye kadar sıkacak.. RTA daha ucuz olduğu halde ondan daha fazla düştü.. Nedense alıcı yok,pazardan kaynaklıda olabilir.... Geçen yükselişte iyi kazanmıştım bedelli den önce kaçtım 3,06 fena kitledi... Tahtacı fiyatı aşağı çekerek yıpratmak istiyor insanları sonra hop yukarı...
bugun kapanıs : 2.40
2.40 x 120 milyon = 288 milyon piyasa degeri
288 milyon - 90 milyon bedelli nakiti = 198 milyon piyasa degeri
198 milyon / 30 milyon eski sermaye
= 6.60 lira eski fiyat
şaka gibi ama gerçek
Takaslarda yatırım fonları 200.000 almış görünüyor
10k daha ekledim 2.39 dan 2.20 ye gelirse 20k daha eklerim.
klasik hareketler, yine bir dipleme hareketi
2.36 görmüsuz
bugun uzun suredir tkrr islem yapmaya basladim, ufak ufak almaya basladik hayirlisi diyelim :)
yine rtalb'de bir tepki hareketi ve bu sebeple holding tahtasinda da cılız bir hareket !!!
biz kendimize özel tek bir hareket , çıkış üretemiyoruz ?
bir kere de harekete biz baslayalim, rtalb bizi takip etsin arkadaş
Ek 27362 Geçenki diplerde uyumsuzluk yoktu fakat son iki dip arasında bariz uyumsuzluk var. Yükseliş ihtimali düşüş ihtimalinden daha fazla diyor teknik analiz. YTD
seans sonu yine filmler [emoji846] klasik ötesi oldu artik
Al unut moduna geçmekten başka seçenek kalmadı bende, 2 civarından portföyü fullerim, ytd.
maliyetler epey yukarida kaldi zaten ! kesinlikle orta vadeli yatirimci oldugum kesin benim.
maliyetler asagida olsa da 3.5-4 liranin altinda kesinlikle satmam zaten.
kaldi ki su an o fiyatlardan da satmam. bekleriz acelemiz yok, finansal veriler bu sekilde gelmeye devam etsin yeter bana.
ben artik bu saatten sonra alir atarim, nakit musait. satis kapali bende ! onun da vakti zamani gelecek insallah
3.5 a gelsin 100k lotunu veririm.zararına vermek yok.beklemeye devam.ytd.
Burada balinalar varmış!... :)
BBC Habere göre Rusya hayvanlarada koronavirüs aşısı uygulamaya başlıyormuş. Bazı ülkelerde bu fikre sıcak bakıyormuş. İnsan aşısı konusunda nasıl bir rol alır alamaz bilemiyorum ama hayvan aşısı üretimi yapan bir firma bari bu pastadan pay kapsa bari.
en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum . yükseliş bir türlü desteklenemiyor. rtadan sabırla eksi yüzde 40 tan artı yüzde 30 kar ile çıktım . sürekli maliyetim daha aşagılara çekiyorum. orta vadede 4.50 5.00 bantına oturacagına inanıyorum. hazıran sonu pandeminin azalmasıyla bist100 çoşacagını düşünüyorum . türkiye şu an pariteninde destegiyle ihracat rekorları kırıyor. sene sonu şirket bilançoları rekor kar açıklayabilir özellikle demir çelik textil plastik ihracata dayalı sektörlerde.ytd
aşı olayında şöyle bir dedikodu var usd elinde tarihi geçmekte olan 50m doz aşı varmış ve bunu bedelsiz bir biçimde başka ülkelere gönderebilirmiş ,hatta türkiyeye bile gelebilirmiş. gelişmiş ülkelerin neredeyse hepsi aşıya doydu .ve ellerinden çok fazla stok var .yoksa biontek bize nasıl 100 m aşı versin. hazıran temmuz ayı gibi pandemi çok güç kaybedicek .usd fedden faiz artışı gelebilir. bu borsamızı iyi yönde etkileyecegini düşünüyorum. türkiyeye büyük yatırımlar gelebilir. tek yapılması gereken reformlar. ytd
Supriz gerek?ytd.
Bir insan bilanço yu sona saklıyorsa vardır bir hinlik... Neyin hesabını yapıyor 2 ay...
SPK buna çanak tuttu maalesef. Tam bir ay uzattı, meydanı bunlara bıraktı.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/awkh2zg.jpg
https://i.hizliresim.com/sagg5b0.jpg
https://i.hizliresim.com/fj2zhk2.jpg
Takası 120 milyon olan hissenin kademelerine bak..
Suyunun suyu çekilmiş..hisseyi alan almış satan satmış..
Sadece müdahale edilmiyor.Salmışlar bayıra..
Lot toplama derdi yok..zaten bogazlarına kadar maldalar..
Sadece duğmeye basmayı bekliyorlar..
Bu arada bu ucuzluğu goren Yatirim fonlari 200 bin lot daha alarak portfoylerini 600 bin lota çıkardılar..
Ucuzladıkçada alacaklardır..
Tekniginde 2.32 ye değerek ikili dip yapar demiştim onuda halletti..
İkili dip yaptı..
Bezdirdi..
Yıldirdı..
Sudan ucuz..
Bilanço gelmek üzere..
Güzel haber dipte gelir mantığıyla ani sert kalkışlar gelecek gibi duruyor..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kisa vadeli destek cizgisinin altinda kapadi 2.32 ile.
eski fiyat ile 6.28 [emoji846]
hayirlisi bakalim
https://i.hizliresim.com/hrtdu44.jpg daha once döndüğü 2.33 noktasının 1 tık altında kapanış yaptı. hacim epey düşüktü. iş yatırımdaki kardeş epey zorladı
https://i.hizliresim.com/258mau9.jpg tahtayı gebertmek adına öyle bir düşüş hareketi yapmış ki RSI indikatörü tarihi dip seviyelerine kadar gerilemiş
Destek atıcam altlara ufak ufak, kendileri düşünsün benim acelem yok, ytd.
Ağalar bizimle eğleniyor..
Kademeler 5-10 bin lotu geçmiyor..
Biri 100 bin liralık alsa 5 kademe oynatacak..
Bariz hissenin suyunu sıkmışlar..
Ben yinede bugün için umutluyum..
Bu kadar sıkışma ve siğlık patlamanın habercisi gibi..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buraya kadar getirmisken b..kunu da cikarayim dedi ? ve cikardi !
tam olarak ne gecti eline cozebilmis degilim
korkutmaya ise burda kimse korkmaz maliyetler 3 lira ustu ne yani burdan sana mi verecegiz [emoji846] 4 lira iken bir kismini alirsin mallarin
o gun geldiginde bu yazdigimi unutma ??
2.20 deki alisim gelseydi iyidi.
2.33 altında kapatmaya bir tarafları yemez diye düşünüyorum. Uzun zaman sonra ilk defa rtalb'den bağımsız yeşil yaktı.
hiç destek gelmiyor:(
Pazartesi bilanço hareketi yapacak tavan yapsa bile 2.76 yı yine geçirmemeye mi çalışıyorlar.2.10 a götürmek için baskı üzerine baskı kuruyor ama neden?
Yatırım tavsiyesi değildir..
bir isin b. kunu cikarildigini gormek icin su an sadece gulere bakmak yeterli ! bugun eski fiyatlar ile 5.84 seviyesini gorduk.
bakiyorum cok kagit dusuyor ama bu kadar muazzam kar edip dusen de yok.
4 donem toplami 65 milyon kar (olacak) + 90 milyon kasa = 155 milyon yapar. piyasa degeri 265 milyon. gulelim mi aglayalim mi ? o nokta burasi
rtalb ile kiyas bile goturmez coktan ayrisip kopmamiz lazim di ? koptuk ama asagi dogru koptuk ! bi de bu izdmc ile kiyaslayanlar var, onlara da ayri guluyorum. tek benzerlikleri dususleri.
o zaman ali koc ile ben ikimizde insaniz, benziyoruz birbirimize. kiyas bu kadar abuk subuk
Kasim 2019 da M.G nin payi %35 di. tüm paylarıni KY ye sattı. O zaman biri cikip hayal kurmustu. Yonetimi ele gecirecez diye Sonucta Kucuk yatirimciya sattilar mali. O saat saat dakika dakika olup bitenleri anlatacak sahisti. 4 ay sonrada pandemi patlak verdi zaten. Cok buyuk zamanlama hatasi yapildi sonucta.
Simdi rahatlaması icin Ana Pazar a cikmasi gerekli onun icinde 12 milyon adet piyasadan toplanmalı patron veya Sirketlerden biri.
Simdiye kadar hic alim yapmadim. Ama kafamda bir rakam var oraya gelirse RTA dan bir parca satip bundan alabilirim.
.
Kafamdaki senaryolardan birini yukarda soyledim. Digeri de
Sirket birlesme veya satilma durumu 6 aylik ortalamayi dusurmek. Su an böyle bir durum olsa(bilancodan sonra olur olursa) cagri flyatı 3.42
Ünlu Yatirim holding ve Oyak menkul halka arz Fiyat tespit raporları yayınlandıgında incelenmeli. Arz Fiyatları cok yüksek geldi bana. Diger yandan holding hisseleri kan agliyor. Forumda her holding sayfasinin uzun yillardir mudavimleri olması gercekten üzücü bir durum. Kanunların buna göre duzenlenmesi gerekli. Patlat bedelliyi aktar sirketlere sirketlerdede patlat bedelliyi ne olacak bunun sonu.
Tabi bir Bera ya bakincada durum tam tersi.
.
X holdingin patronunun yaptığı işlemlere yönelik aldığı ceza. Cezaları bunlar olmadan kesilseymiş iyiymiş Spk yatırımcılara dava açın demiş. İyide küçük yatırımcı hakkını nasıl koruyacak.
Spk bunun için yokmu. Şimdi savaşa girsek Ordu herkes kendi savaşını versin dese oluyor mu yani
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...da-var-6516701