bize lazım olan devlete de lazım herhalde gereğini yapıyorlardır meydanlar da konuşmak ile olmuyor demek ki bu işler
Printable View
alıcı satıcı durumu nasıl acaba?
alıcı var satıcı yok
2890 su an
görüyorum. eşleştiği zaman
AZ KALDI AZ ATEŞLEMEYE...:evil::halay:
HİSSELERİNİZE SAHİP ÇIKIN SONRA ARAR DA BULAMAZSINIZ.BULSANIZ DA ALAMAZSINIZ.....ANLAYAN ANLADI....:evil::evil::plc:
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
Iş bankası çıkmaz sokağa girdi kaçacak yol kalmadı elbet yüzünü bize dönecek...
Y.t.d.
herkez dediğin kaç kişi burdakilerden başka kim diyor ki.
değişik nick de değişik forumlar da hep aynı hikaye birisi ortaya bi taş attı 20 bnler 50 binler havada uçuyor mesala siz kaldı diyorsunuz , fiyat verirsem evin yolunu bulamazsın diyorsunuz sizinki sadece bir beklenti mi yoksa bu kadar rahat olmanıza neden olan sağlam fısıltılar mı
Benim beklentim çok kısa vadede ( bugün ) 2805 deki alışımın gelmesi.:)
3150 ortalama ile alan halk yatirim bugun 2800 e veriyor integral ayni yine zararina verdi 30 lotu tabi karsilikli islemler bence bunlar
ben geldim hodri meydan 2806 dan alırım girdiğim lot görünüyormu...
gölgelerin gücü adına çektim kılıcı
y.t.d:vk:
hiç bir gelişme olmazsa seçim vs sonra doların çıkması vs ile kısa zamanda 1.500 tl 2lot la beklemeye devam
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burası çok önemli :) bizlik bir şey yok konuşmada başkan konuşuyor
Bir daha beklentilerimi yazmayacağım.
Birileri dükkanın önünü kapatıyor.:):)
Ekim yükselişinde İs yatırım tarafında 57 lot satıldı
Özellikle son 4 haftalık takaslara baktığımızda
Bu satılan 58 lotun 48 'ini iş bankası aldı.
Pazartesi halk 16 lot almıştı 2-3 günde halkın aldığı o lotları verdirdiler...
Örneğin İŞKUR'DADA son 1 ayda VAKIF 55-60 arasında 6 lot aldı.
Saflar ilginç bir şekilde sıklaşıyor...
İzleyelim bu filmim sonunu çok merak ediyorum
Deepsark sende varmi Isbtr iskur
Bakalım bu hafta basıl bir hareket çizecek. 2000 ler gelecekmi yoksa 4000 yolculuk başlayacakmı
Bu kadar güçlü hükümet varken bu işi çözdüler çözdüler.Yoksa çok uzun bir süre süründürürler.Belki de yönetim bu sürünme aşamasındah piyasadan hisselerini çeker.Erdoğan varken olmalı.Erdoğan giderse geçmiş olsun..ytd...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mortingen
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2807 kapattı günü. Bakalım yarın 2500 gelecekmi. Yoksa 3000 lere olta atacakmı
sizin tahmininiz hangi yönde?
Burda şu aıralar yazmak ve konuşmak anlamsız oluyor kendi adıma neden mi? Bu kağıt asıl büyük operasuyonu sermayesi artırılmayarak yerine işc verilerek taaa yıllar önce yemiş. Yani normalde her zamanki gibi sürünmeye devam. Umurlarında da değil. Vicdan azabı da yaşamıyorlar ama mezar dar olsun art niyetli olana.
Bu kağıt siyasi olaylar sebebi ile yükseldi. Şu an hiç ses seda yok. 4000 ni de asla görmez bu gidişle. Bunu da bildikleri için yavaşca süzdürüp aşağıya mal topluyorlar.
Ne yapılmalı peki? Ya seçim meydanlarında bu konunun konuşulmasını bekleyeceğiz yada bi ihtimal iş bankası genel kurulu bekleyeceğiz. Başka da yok bine düşer 10 bine çıkar anlamsız.
Herkesin hakkında hayırlısı
Nacizane tavsiyem başka kağıtlarla uğraşın, kafa dağıtın. Şu an bu kağıt doğru mortingen:party:
Hisse ozellikle asagi suruluyor kademeyi doldurup hadi kaldir diyor bugun satistaki lot sayisi ozellikle konulmus