Kim olacak koca citi gelip matkm da açık yapacak hali yok tabiki yatırımfinansdaki zatlar[emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Printable View
2,25
2,26
2,27
2,28 deki emirlerde onun olmalı
açık emirle satış baskısı oluşturuyor
yatırım finansmandaki malı kaç maliyetli acaba
bu likidite sağlama meselesi bunları engelleyebilecek mi?
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
galip iniz geldimi ?
Angaralilar var su an onlar gitsin o da gelir herhalde
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskilerin bir sözü var it iti ısırmaz diye söyliyeyim istedim
Ordaki açıkcıları düzüyo kendisini pek sevmem ama bu hareketlerini taktir ediyorum doğrusu kim bilir çok azarlarsa gelip burdaki açıkcılarıda düzer belki [emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada mal pazarlayan klavyeli spek adamı var. Dikkatli olun elinde olmayan derinliği beklesin.. olan zaten kendı bilir. 1 tl den bedelli yaptılar yetmedi. Uçuşmuş kendileri 2 den satma peşinde murat ülker
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaş sen ne biliyorsun ne kadar tanıyorsun bu hisseyide gelip ikide bir sallıyosun burda ?! Ben altı senedir bu hissedeyim faruk sürendeyken aldım neyi var neyi yok ne yapmış ne yapmamış bilirim çok şükür de get ilerde oyna sen
Adamın sanki senin üç kuruşuna ihtiyacı var da mal çakıcakmış mış birden bedelli uapmış ikiden verecekmiş çocukmusun sen git mürat ülkere olan kinini başka yerde kus hatta direk kendisine yaz mail adresi var yıldız holding web sitesine git !!!
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
unlu açıkçı avlasaydı yetki vermişler ya unlu ya
Ya arkadaş iyi hoşda siz bu işi hiç bilmiyosunuz ki, adamın elinde yaklaşık bir milyondan fazla mal var, yüz bin açık yaptı diyelim ve ünlüde bunu avladı kağıt oldu 2.50 2.60 2.70 pekiiii bu durum kime yarar? Yüzbin açık zarar etse ne olur zaten elinde bulundurduğu diğer hisseleri kar ediyor!!! Sence bu cezamı olur ÖDÜL mü ?!
Aylardır bir hareket yaptı onuda geri aldı, kalıcı olmayı bile beceremedi.
Burayı akbabalar sarmış. Dünden beri gaz veriyorsun. Sabah küçük yatırımcılar satsaydı. Akşam yerine yüzde 7 karla bırakırdı. Açıkçı dolar burası artik.
Geberttiler hisseyi
[emoji846]keşke herşey bu kadar dürüst ve mantıkla açıklanabilse
Bak yukardaki arkadaş bile ne diyo ünlü açıkcı avlasaya madem yetkili,kardeşim bırada her türlü oyun tiyatro kapan tuzak var, siz sadece alıyolar satıyolar mı sanıyorsunuz, keşke bir traderin gerçek hayatını anlatan bir film çekseler de seyretsek yada sadece bir gün traderi canlı seyretsek,emin olun bizim bildiğimiz borsayla hiç alakası yok resmen satranç oynuyorlar beş on hamle sonrasını hesap ediyorlar bir yandan alıp bir yandan açığa satıyorlar emin olun beyin eror verir
Zenginlerin bahçeleri fakir insanların gözyaşlarıyla sulanır !
Anlaşılan o ki spek tertiplediği bu çıkışta yeteri kadar hisse toplayamadı. O yüzden tekrar aşağı bastı diyebilir miyiz?
Yine geldik ayni yere ulan ben sizin varya:
Arkadaşlar beni hepiniz az çok tanıyorsunuz benim beklentim sizlerden farklı günlük aylık giyatlarla ilgilenmiyorum bu yüzden de bir süre hiç birşey yazmayı yafa yazılana cevap vermeyi düşünmüyorum herkes kendi hür iradesi bilgisi tecrübesiyle istediğini yazar istesiğine inanır yercihini yapar
Dilerim herkes sonunda gönlünden geçeni alır ve mutlu olur
Sonuçta ben bu şirketin bekcisi yafa avukatı değilim sizler gibi sıradan bir yatırımcıyım kim ne isterse kendine göre ne doğruysa onu yapsın,ben hep söylediğim gibi filmin son sahnesine kadar bu hisseden çıkmicam ister batsın ister çıksın
Kalın salıcakla..
hiç alakası yok mu kaymagı ben yiyeyim kimsye de bir şey yedirmem diyor adam hisselerin % 91ne sahip yarın bakmışsın alavare dalavere
virman derken %95 e sahip olmuş ben borsadan çıkacam diye bir haber gönderir istediği fiyata malı alır hadi size güle güle gidin kumda oynayın der başka izahatı yok ytd
Sizce nereden döner yada nerede durur
karanlık öncesi
https://i.hizliresim.com/1gLyRB.png
Portfoy eksiye dustu bir alti ay daha bekleriz yesillenecek diye ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 2 kere yolculuk başlar bizde 6 ay çakılı kalırız ytd
Abidik dyoo tawan yapti dunn -12 bugun toparladi bu da yapsa ne olur yani