https://resmim.net/f/uQVmxK.jpg
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
KUTPOcularıda bekliyoruz.
Nafi abi asansöre izin vermiyecek anlaşılan elinde olana verır. Artık. Yapcak bisey kalmadı artık
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2b0f5af16.jpg
Biraz sabır edin satmayın.. lotlari.. 30 aralık son
30 Aralık son tarih değil bence geçerlilik süresi bu
2013 te yaptıkları gibi 13 Martta da bu kararı alabilirler
Yorum aslını yorduğu için yorumdur..
Benim yorum 30 u son .. fikri mülkiyet
Bu kadar insan haber beklerken (ben dahil) ters köşe oluruz kesin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım herhangi bir haber yok tahmin ettiğim gibi evet bir sermaye arttırımı olacak ama bunun son tarihi bence bugün değil
en azından geçen yılı kapattığı 7,32 den kapata bilseydi psikolojik olarak iyi olurdu maalesef olmadı canın sağ olsun Kutpo biz buradayız bekleriz . Herkese 2018 in kimsenin emeğini çalmadan bol kazançlı, sağlıklı , özgürlükler içinde çatışmalar ve çekişmelerden uzak tertemiz bir yıl olarak geçmesini diliyorum.
Yazmayayım diyorum duramıyorum.[emoji3][emoji3][emoji3]Şirket 2013’de karar almış, 2013’de bitecek kayıtlı sermaye tavanını aynen 5 yıl uzatmaya...Ne demek? Sermaye tavanı 2018 sonuna kadar aynı kalacak. Yasal olarak süre bitmeden bildirim yapmak zorunda, süre ne zaman bitiyor? 2018 sonunda. 30’u son, son da 2018’in 30 Aralığı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yine karaları bağlamışsın)))
Bıraktığımda 5.80 di ufak ufak gitmiş.
Sasa da gelmez bitti dediler lakin yabancı misafirlerimiz geri döndü 5.50 den hisseyi süpürdü şimdi 13 yolunda. Vestel de geri gelecekler dedim bugün geri geldiler. Asuzu sattım lakin oraya da geri gelip alacaklar dedim herşey ortada.
Burda da bedelsiz ve büyük kar geldiğinde yabancı norveçli misafirlerimiz yere düşen bu 20 tl yi kaldırmak için gelecek lakin o anda kimsede hisse olmayacak)))
Elbet yabancı dostlarımız burda görünen ışığa da koşacaklardır!!! Yerde ki 20 tl illa ki sahipsiz kalmaz. Belki yarın belki yarından da yakın)))
Yeter ki yönetim gideri rahmani gelsin.
Yatırım tavsiyesi değildir.
şekilsiniz ya
temelreis burdada mı ortağız
yanlız bunu spekleri yamyam sahibi ondan beter
20 yi nasıl buldun ben 13,43 ten sonrası şimdili zor görüyorum teknik olarak çanak katlama hedefi verdiğim rakam
Başkan burası çıtır 5.8-6 arası maliyetli. Pek bakmıyorum ilgilenmiyorum. Lakin güzel bilanço fiyatlaması 13-15 arası.
Güzel bedelsiz gelirse yerde bir 20 tl gördüm. Lakin dediğimi gibi bedelsiz ve güzel bir yıl sonu kar gelirse.
Sen teknikle görüyorsun, ben teleskopla. İkimizin de meziyeti farklı))) bakış ve yöntem farkı diyebiliriz. Ben tekniğe genelde satacağım yeri bulmak ya da ekleme yapmak için bakarım. Yoksa almak için bakmam. Ayrıca bu hisseden zamanında zarar yazdım))) içimde uhde diyelim...ondan çıtır aldım.
şekilsiniz ya
Yabancı dostlarımız ufak ufak gelmişler. Saolsunlar nere gitsem geliyorlar)))
Ky bugünde satmış, ky de ki lotlar iyice tükenince tavanlara başlarız. Bezdirmeye sıkmaya devam.
Tek korkum uçuk yönetim gideri. Rahmani geleceğini umut ediyorum.
Büyük bedelsiz ve güzel bilanço ile martta çift rakamları tartışırız. Patron mutlu son istiyor mu görücez)))
Neyse yabancı dostlarımız ky nin elinden almaya devam etsin, işlerine karışmayalım. Ben teleskopla yerde ki 20 tl yi gördüm, onlarda gördü sanki.
şekilsiniz ya
A.kodumun kağıdı Mayıs ayından beridir daha maliyete yeni geldi, üç kuruş kazandırır belki diye sevinirken yine geri vitese taktı lanett....
Benden bu kadar. Assagida beklicem giderse de herkese bol kazanclar. Insanin psikolojisini bozuyo bu namussuzlar
Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri KÜTAHYA
ARALIK AYI 2016/12 10.695,94
ARALIK AYI 2017/12 12.981,35 21,37%
YILLIK 2016 130.505,96
YILLIK 2017 147.891,79 13,32%
değerli yatırımcı arkadaşlar sadece kar satışı bunlar ortada büyük oyun var yukarıda geçen yıla göre aylık ve yıllık Kütahya ilinin ihracat rakamlarını paylaştım. Sadece biraz daha sabır gösterin büyük kodamanlar bu paraları yemesin sakin olup ekran kapatın gerekirse ama sakin olun belli ki saçma sapan geçen yılki gibi birşey yapamayacaklar.
ruya bitti mi..... tuhhhh :vk:
Seviyorum böyle forumu. Kimsecikler yok.))) Takaslar ky nin iyice terk edip gittiğini gösteriyor. Ben şu an tavan falan istemiyorum. Usul usul ucuz ucuz toplayalım.
Fabrika yatırımı meyvelerini verecek. İhracat vs derken, esas hedefim kasa dolu para, sermaye az, mezara gitmez ya bu para, illa ki o bedelsiz buraya gelecek. Ayrıca değişik bir yatırım bekliyorum, ne olduğu bana kalsın))) güzel bilanço gelmeli, patron mutlu son istemeli artık. Vakti geldi çünkü.
Yabancı dostlarımız da mimar kemaleddini görmüş, ben de gördüm. Teleskopla bakabilen borsacı görür))) artık eğilip yerden kaldırma vakti geldi.
şekilsiniz ya
Coniler sessiz ve derinden dalıyorlar ama türkoları uyutmuşlar.:oleyo:
Evet. Bugünde almışlar. Düşerkende çıkarkende alıyorlar.
Maliyetine gelen ky lanet olsun diyor gidiyor. Borsa psikolojisi devrede.
Kayıtlı sermaye tavanı haberi Kap a düşene kadar tavan yaptırmazlar ise yabancı borsacı dostlarımza teşekkür edicem. Tahta sığ çünkü, ucuz ucuz usul usul müsadeleri ile bizde alalım )))
şekilsiniz ya
Yarın 6.80den yerine koyarız. Hep alım fırsatı veriyo
Spek malı verme alamazsın geri yoksa verdiğin fiyata
Kısmet artık :) bence başını alıp gitmez biyere
Sayın Antiseptik Klimasan ve Kutpo da gün içi alan satanları görebilirmiyiz. Kutpo yu kendi sayfasından atabilirsiniz. Teşekkürler iyi hafta sonları dilerim.
Kutpo cularin sessizligi... korku filmi gibi gergin sessiz topic iyi haftalar olsun, once saglik sonra iki tavan olsun :)
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço yaklaşana dek ses çıkmayacak gibi.
ytd değildir.
http://yenikutahya.com/2018/01/06/24...ekorunu-kirdi/
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtaci 1 kademe alttan almak için lotlarını verme. Kimse vermez artık. 10 kademe yukarıdan alırsın yoksa . Sen bilirsin