hiçbir grubunda mı ilgisini çekmiyor anlamıyorum ki.....
Printable View
hiçbir grubunda mı ilgisini çekmiyor anlamıyorum ki.....
galiba ayçeşede ayak uyduramacağız.zamanında kente uyduramadığımız gibi....
üstelik ayces hacimli gidiyor bizde oda yok o değilde kaç tavan çekti bu ayces spknın bir uyarısı oldumu biz çıkışa geçsek acaba kaç uyarı gelir
şu an ayçeş eşleşmesi 7.70 görünüyor.bizimkinde eşleşme bile yok....nasıl adi ******** bir kağıda düşmüşüz yahu.....
devamlı işleme başladığı gün kurtulacağım bu kağıttan.yoksa hasta yapacak beni....
Sorun bunda yatırımcı var küçük veya orta kendince yüklü olan vs var... Ayceste yok çünkü aycesin rasyoları iyi değil boş mal adamda ben 3 liradan küçük bir miktar almıştım 1000 lot kadar nerden bileyim uçacağını.. Gerçi bizim borsada işi bozuk batık hisseler uçuyo.. Bakmışsın ayces 30 bile olur ama bu mal ne yapar...
yuh be ayces e bakta utan biraz biri tavan biri ekside kapatır aynı normlarda iki kağıt ikiside turizm ikiside c grubu ikiside 4 kasımda sürekli işleme açılacak ikiside unutulmuş idi ama bizim ki üvey evlatmış diyecek bişey yok spek bi 3 sene daha bekleriz yazıklar olsun....
benden bu kadar.son kurşunumu 102 ye yazdım ama ancak bu kadar çıkarabildim....
Halen bu adi kağıttan beklentimi var
evet anlaşmada sağlandı hadi deli petro nerde kalmıştık en son 117 mi?:halay:
Bu moloz düşerken uyum sağlar çıkarken değil yarın açılış 97.500 olursa şaşırmam.. İnşallah yanılırım ytd
ben yarın bütün kağıtlarda cümbüş bekliyorum türkiyenin önündeki en büyük engel şimdilik kalktı çoktandır bir rahat nefes almaya ihtiyacımız vardı..
Aynı yerden açarak cümbüşü yaptı öleden sonra eksi yaparsa şaşırmam
Bilgi kirliliğini gidermek maksatlı olarak;
4 kasım itibari ile yıldız 1 ve 2, anapazar 1 ve 2 olarak 4 grup olacak.ABCD gruplandırma bitecek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pkent anapazar grup 2 de olacak.tüm gruplar sürekli işlem görecek ve açığa satış ve kredili işlemlere imkan verecek.
bizim grup güniçi fiyat marjı %15, diğer gruplar % 20
gözaltı pazarı devam buarada
anlıyacağınız çok şeylere gebe ilerisi.kağıdın şuan ki değeri defter değerinin 5 katı.yani olması gereken defter değerine göre 18 tl falan.fiyat buralara düşermi yoksa böyle devammı eder artık orasını izleyip göreceğiz
bu kağıda girmek gerçekten yürek ister girmiş arkadaşlar içinde çıkmak.Herkes için hayırlısı olsun
Daha önceki yorumların. Sattıysan cek git artık. İnsanlarda moral bırakmıyon.
https://i.hizliresim.com/lQ83jE.png
yorumlar Gayet isabetli yanlış olan bir şey var mı
Sizin gibi çakallara mı bırakayım ortamı
Ek 23477
senin söylediğin o tarihlerde fiyat 52 idi. şimdi ki fiyat da belli. YTD
Ulan ne dümenler çevirmiş bu dümenci :kahkah:
Bizim topraklarda alavere dalavere cevirenlere dümenci derler.:one:
Ayces yapmış yapacağını .4 kasımdan sonra pkent te bir operasyon bekliyorum.
3. çeyrek turizmlerin kar patlattığı ceyrektir.Bunu bile fiyatlamaya baslamadilar.
Bilimsel verilere dayanarak konuşmak lazım.Ben olmayan ya da olmamış bir şey iddia etmiyorum.uçcak kaçcak zengin olacağız söylemlerini çok gördük bu borsada
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sizler zaten batmışsınız Yılların verdiği boş beklentiyle.Yeni girecek ya da dışardan izleyen Yatırımcılara en azından acı tecrübelerinizi aktarın,Biraz realist olun.On yıldır bu hisse deyiz hala bir şeyler olacak diye bekliyoruz deyin....
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz ile Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. arasında devam eden Utopia World Hotel' in satın alınmasına ilişkin görüşmeler neticesinde, 31.450.000.- Avro bedel üzerinden Utopia World Hotel' in Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından satın alınması konusunda taraflarca mutabakata varılmıştır. Ayrıca, yasal izinlerin tamamlanıp devir ve teslime kadar olan süreçte, şirketimiz tarafından otelin işletilmesinden elde edilecek net 4.500.000.- Avro faaliyet karı ( Faaliyetten elde edilecek net nakit tutar ) şirketimizde kalacaktır. Sürecin sonunda şirketimize toplam 35.950.000.- Avro nakit girişi gerçekleşecektir. Otelin işletilmesinden kaynaklanan 2019 yılı faaliyet karı 4.500.000.- Avronun altında gerçekleşir ise aradaki fark alıcı şirket tarafından ödenecektir. Bu satın almaya ilişkin, açıklama tarihinden itibaren 30 gün içerisinde cayma bedeli olarak 500.000.- Avro Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından ödenecektir. Devir işlemleri için gerekli yasal izinler tamamlandıktan sonra tapu devri yapılacaktır. Taraflarca sözleşmenin imzalanmasından sonra "Maddi Duran Varlık Satışı" açıklamasıyla sözleşmenin detayları duyurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ütopya otelini 35 milyon euro bir fiyatla satıyor sen git delipetroya 100 milyon lira teklif et seni halka arz eder.altınyunus çeşme 150 milyon piyasa değeri var cirosu bizim yarımız kadar.bakmayın delipetro şirketi gizlemek için yıllardır yeniden değerleme yapmadığına şirketin ederi bence 150/200 milyon lira arası bir fiyat borç yok ciro çok iyi şirketin bu yıl ve sonraki yıllar için yıllık 25 milyon karı var...
sata sata bitiremedi ********ler......
bugünü saymazsak kaldı 7 iş günü:yahoo:
bugün sabahtan bir arkadaşa 102 ye 300 lot alış yazdırdım.152 lotunu aldı.148 lot kaldı.bugün kağıdı o hareketlendirdi....ama 103 ü kim aldı bilmiyorum.....
102 den alışmı yaptırdın arkadaşına !!!! Yaw sen ne yiyip içiyorsun şaka gibisin..Yazık
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
kaldı 7 iş günü....ytd