Şu yabancı ortak durumu bir netleşsin o zaman gör hengameyı...endex 100 puan aşağı düşse cumburlop aşağı hisselerin çoğu bu durumda... Paranoyak yaptılar bızı...
Printable View
Bu hafta tamda beklediğim gibi gidiyor tabii istiyoruz ki hep yükselsin ama teknik ve takas olarak biraz olgunlassin bence sonraki yükselişi sağlıklı olsun
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatimi çekti meri nin ağırlıkli olarak satış maliyeti olan 9.26 da hisse tıkanıyor bu fiyatı geçerse güzel şeyler olacak gibi
Kfein , duzeltmesini bitirdi artik yon yukari,
Yarın önemli 9. 26 üstü güzel olacak
Takaslar gayet guzel arkadaşlar, son bir aydır toplayanlar yıne toplamış...
Yarın çok önemli, yeşil kapayamazsa 3 tepe yapmış olur.
Ben yarın sert yukarı bekliyorum ama kfein bu çalkalamadan yapamaz.
Şöyle geçenlerdeki gibi tak takk takkk diye tavana kilitlese nerdeee.
Bugün teknoloji hisseleri çok hareketli idi ama kanımca kfein asıl hareketini yarına sakladı saatlik graf sert hareket için uygun yarın 10 denemesi yapmalı
Kendi gerçekleri ile yükselmeyip o firma, bu sektör hareketlendi diye yükselen hissenin yükselişinden bişey çıkmaz. Hisse kendi rasyoları ile yükselmeli. Geçen hafta smart ın peşinden şimdi de netaşın peşinden rin tin tin hareketi yapıyon.
Teknoloji ve yazılım şirketlerinin açık ara en uyuzu çıktı.
Yazık.:rtfm:
Benzer baskı bir müddet önce Karel'de de vardı.Ama sonunda patladı gitti.Sabredenler kazandı.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
614 adet hisse neyi temsil ediyor. Devamlı 614 adet hisse kademelerde.
20.09 /20.24/ 21.71 /24.74/ 25.41 5gündür yabancılar çıkıyor
smarta takılcak gene
Bir güç çıkmasını önlüyor.
Meri 800 k ya yakın mal sattı geçen hafta başından bu yana ama fiyat halen 9. 30 larda ilginç olan bu
Smartın alımları bitmeden bu çıkamayacak sanki..
İnsanı sinir hastası eder Meri resmen bastıkca basıyor hisseye 10 iş günün de 800k lot sattı sat sat bitmiyor mübarek
15’i görünce satacağım. [emoji4] yrd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu haber önemli. Kel teknoloji ve yazılım şirketlerine yatırım yapacakmış. Kafein onun için ideal bence.
https://m.borsagundem.com/haber/yati...apacak/1453358
Kalyoncu yabancı ortak diyordu bu kel olmasın. 💵
Bu iş geleceğin işi..
https://dogruhaber.com.tr/mobil/habe...stratejik-rol/
Sayın maharaj bu güzel haberleri bizimle paylaştığın için ve emek verdiğin için tesekkur ederim
Mobius açıklaması ile kalyoncunun açıklamaları acaba diyorum... Meri böyle bir tahtada 10 iş gününde 800 k mal satacak fiyatı düşmeyecek bu işte var biseler ama ayrıca bu kvkk olayı güzel getiri sağlayacak şirkete ama yazılım şirketi olarak logo ve kron a göre çok ucuz kaldı
Bu kel bizim kafeine değilde smartı alacak sanki. Bugünde %10 yapmış hayret bir şey. Bunun %1 yapmaya mecali yok smart duruyor duruyor gidiyor. Biz yanlış yere tezgah açtık belli oldu.
Bu mobius işi ciddi yalnız. Gireceği yazılım şirketi lastikleri yakar rallide.
Smart ta. Kazandıklarıyla kfein i yükseltecekler ıasıl hisse kfein bence
Blomberg sürekli bu haberi veriyor. Gireceği şirketleri bilen bulan vurdu parayı.
Uluslararası piyasalarda 'yatırım gurusu' Mark Mobius, "Türkiyede teknoloji şirketlerine yatırım yapmayı düşünüyoruz" dedi
Bence aağ gösterip sol vuracaklar kafein diyerekten smart toplaniyor ytd deyildir
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banada öyle geliyor. Smart haftalardır ralli yapıyor o ralli yaparken bu öküzün trene baktığı gibi bakıyor. Yarın smart düzeltme yer bu peşine kesin takılır. Karlılığa bakarak yanlış yazılım hissesi aldığımı farkettim. Ama vakit çok geç sür eşşeği nideye hesabı bekliyorum.
Olay şu, smarti toplamislar, ky neredeyse kalmamis, kagidin tamami operasyon yapan grupta bu besbelli. Istedigi yere kadar gotururler , ucu bucagi olmaz. Kfein ise bizim gibi kylar üşüşmüş vaziyette, iyice silkelemeden dokmeden kimseye yedirmezler. Ben bugun sattim 9,32 den, yukunuzu hafifletmek adina, isgsy aldim birazda orada bekleme karari aldim. Kalanlara bol kazanclar ,