Bu kış çok soğuk mu geçecek göreceğiz. Allah sanayicilere yardım etsin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Bu kış çok soğuk mu geçecek göreceğiz. Allah sanayicilere yardım etsin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Atayburak, burada bildiklermizi paylaşma yolunda vakit harcıyoruz. Senin cümleler genellikle alay etme ve dalga geçme üzerine. Bir de tehdit ekledin! Tehditten hiç hoşlanmam! Bilgisayar ekranından lazer ışınıyla vb. vurma yetisi gibi hayallerinde var demek ki. Forumun bu tür yazılar için kısımları da var oraları kullanabilirsin. Uzamasın!!!
Tüm SORUN dolardaki arz talep meselesi.Düşüncelerinize aynen katılıyorum.Aslında son cümleniz her şeyi özetliyor.Zamana bırakacağız artık ve göreceğiz.
Karakter yoksunu patron ve adamları bugün ne güzellik yapacaksınız bakalım.Kafalarında binbir ********lik senaryoları vardır elbet.Hisseye güven kalmadı.Bu dolar seni de vuracak hisse fiyatı olarak.Teknik yorumlayanlar da görüyor ki hissenin içine ettiler.Bakalım akşama hangi keyif halinde olacak patron efendi.Ytd
Ek 19835:rules:
Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
Düşüşü endekse bağlayanlar! Endeks +1.90, biz -4,26. Viopçuları da dolarla avladılar...
şimdi de dolar fırladı endeks tutunuyor olayı çok sağlam mı bakmak lazım...2008 de önce usd sağlam uçmuş sonra usd zirvede tutunurken borsa çöküş başlamıştı. dikkatli olmak lazım bence.
Adam konuştu dolar 5,90 dan 6,24 kadar çıktı damat konuşunca?
Hadi cümleten geçmiş olsun, benden bu kadar.
Bende havlu attım hadi eyvallah....
İyi fiyattan satmışım, 10dk daha bekleseydim zarar çok kalın olacakmış.
Aracı kurum dağılımı görebilen arkadaşlar paylaşabilir mi?
Sabır Yarabbi sabır.
Ek 19838:rules:
Forumu bırakıyorum . Forum bir gün temizlenirse dönerim . Sinirlerim kaldırmıyor. Ben burayı hisseyle ilgili bilgi sahibi olmak için okuyorum kimin kaç para kazandığını öğrenmek için değil.
Dayanamadım aldım yine merak etmeyin
Arkadaş yurt dışına gittik ülkeyi batırmışsınız
90 dan satıp 85 den aldım 87 satıp 75 den tekrar aldım .
Siz kurbanlık koyun gibi bekliyorsunuz diye bize ne kızıyorsunuz, bu kadar bariz hareketler yapan kâğıtta da kazanamayacaksanız ne zaman kazanacaksınız.
75 görmedi ki
https://i.hizliresim.com/X6lRmj.png
Siz aldıktan sonra kağıt 5 liraya gidecek siz de kazanacaksınız öyle mi?yok yavrum öyle 3 liraya 5 köfte
Konuyu carpitma sn atayburak
Sizin kazandiginiz parayı alanen buraya soylemek farkli
Sucu bize yoneltmeye calişmak farkli
Beni sinir eden bomta senin burada kac lira kazandigini soylemen
Ben acik ve net bi insanim
Yaptigin gorgusuzlukten başka birsey degil
Sirf ilgi cekmek icin yaptigininda farkindayim
Tekrarliyorum kazanırız kaybederiz ama bununda burada kimse tutup HAVASINI atmaz
Senin için olamam kusur bakma sn atayburak
1 senedir tektu forumundayim
Ne insanlarla insan gibi konustugunu gordum ne de digerlerine karsi saygılı yazdigini gordum
Dedigin tek lafin ver mehteri...
Arkadaslar sunu soyle dusunsek bakin buradan donecek dikkatli olun gibi bir uyarini gectim
İnsanlara saldirmaktan onlari itelemekten baska su forumda baska hicbir duzgun yazin oldu mu?
Ha...
Senin icin mutlu degilim kardesim
Burada kaybı olan ama hala digerlerine karsi saygida kusur etmeyenler
Kaybetse dahi inan onlarin yeri benim gonlumde senden daha yuksektedir
Zarar elbet birgun cikar
Ama birisinin adi cikmasin...
bak bocshun guzel bir lafi vardir :İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim
Arkadaşlar geçen yükselişte malı citibank tan toplamışlardı. Az az çıkmaya başladılar kağıt hop yerine döndü. Şimdide gedik ilk defa bu kadar satmış. Sanırım iyi niyetli değiller. Bakalım ne olacak...