6.69 dan almakta varmış nasipte, bakalım daha nereleri göreceğiz.
Printable View
6.69 dan almakta varmış nasipte, bakalım daha nereleri göreceğiz.
maliyet 6,81 beklemeye devam bakalım. son kurşunları bugun attım. uzun süre akçe aktarımı yapmam gibi.
5,60 daki orta vadeli dibi gosterseler keske.
Yazilardan anladigim hacimden gordugum kadar . Bu hisseye para yatirmakta zor cekmekte ,oyle mi dostlar ?
Aynen sayın frappe. Eğer uzun vade unutacağın bir paran varsa alınabilir. Sonuçta 5 yıldan fazla hissede olup da 12 TL civarından alanlar bile vardır.. Temettülerle maliyetleri 8 e bile inmemiştir.. Bu açıdan bakılırsa alınabilir.ama uyuz mu uyuz bir kağıttır.
Hisseyi 6.06 ya getirecek herhalde ankaralı i... ortaklar.. :)
Böyle bir dönemde kolay kolay kimse 300 500 binini bu skk kağıda bağlamaz. Bağlamasın da. Gitsin faize koysun parasını.. Faizden kazandığıyla alsın nuhcm. Böyle bir ekonomik düzene(soygun/tokatlama) neden o kadar para yatırılsın ki. Faiz harammış. Hadi ordan.. Faiz haram ama hırsızlık değil öyle mi.. Yabancı gelip bizim şirketleri ucuzdan alırmışmış.yok birlik beraberlikmiş. Hep boş laf..
Evet yarın temettü tarihi. 6.69-0,595=6.09 hisse fiyatımız. Maliyetleri mizden de 0,595krş düşer. 24 ünde de nakit temettüler imiz hesaba yatar..
hisseye para yatırmak zor olduğu için günlük ufak alımlar yapıorum. adamların düzenini bozmamak için. gerçi şuan akçe kalmadı.
ben temettüleri alıp bir kızımın okul parasını ödeyeceğim.
nede olsa biz ne kadar alsak ta düşüyor düşecek and içmişler şirketleri bize bırakacaklar
karatavuk gibi hepimiz diğer dünyayı boylıyacağız
yallah şöför formasyonu içindeki pıtırcık ufak yatırımcılarız.:rules:
Ben temettümü faize koyacağım sayın kentuf.. Bundan sonra faiz.. Diğer birikimleri VS hepsini bundan sonra faizde değerlendircem.paramızı namuslu! , vatansever! , şirketlerine sahip çıkan! çok değerli çakallara kaptırmaya gerek yok.. Varsın bankalar benim paramı değerlendirsin.bu arada en iyi faiz oranları ingde..
ben temettülerle tekrar nuhcm alacağım. batarsak beraber batalım :)
140 milyon usd nuh çimento nun değeri dağılabilirsin Rıfkı amca pehh
Bıstech pay pıyasası alım satım sıstemı duyurusu 2019-05-22
dıl secımı
dıl secımı
ıngılızce
turkce
yapılan acıklama duzeltme mı? Hayır (no)
konuya ılıskın daha once yapılan acıklamanın tarıhı -
bıldırım ıcerıgı
acıklamalar
acıklama eczyt.e pay basına brut temettu: 0,75 tl teorık fıyat: 6,02 tl (teorık fıyat, fıyat adımına yuvarlanmamıstır)
nuhcm.e pay basına brut temettu: 0,7 tl teorık fıyat: 5,99 tl (teorık fıyat, fıyat adımına yuvarlanmamıstır)
işte krizler ülkemde böyledir
fabrikayı bacası fiyatı verirler almazsın
ama bacaya gidip fabrika fiyatı verirsin
yok para ile işi olmazmış adamların
eve zaten yakında bu gidişle kimsenin parası kalmayacak
şirketin 20 si onun diye hava binbeş yüzdü
ulen şirketinin %20 si bir villa almıyor kemer conutry de
neyse biz alırız.kuşak değişsin biraz.
kedi maması hesabına geçen varmı ?
Yarın öğleden sonra anca hesaba geçer biz minik yatırımcıların :)sn. kentuf
2 gün sonra hesaba yatırıyorlar sayın kentuf. Yarın sabahtan yatırırlar.
Borsada fırsatlar bitmiyor, temettü biran önce hesaba geçsede alayım dediğim hisseler eridi bitti iyice, o yüzden ne kadar geç yatsa o kadar iyi olacak sanırım 😀
Allahtan çok asılmamış Yüzde birini falan almadık şirketin elimize yapışacaktı
bu piyasa değerinden artık bol bol alırım
nede olsa adamın satacak çok malı var
hep severim o kelimeyi 11 tl ye kadar her yer aynı fiyat bana.:party:
2008 krizinin yansıması 2009 U bulmuştu.. 2008 krizinde 7-8 TL leri görmüştü yanılmıyorsam.10 yıl geçmiş.. Tekrar kriz ortamı var ve şimdi 6 TL civarında dolaşıyor. 2009 dan sonra 2011 de tekrar piyasa toparlanmıştı. Bakalım bu krizden kaç senede çıkacak.. Tabi kriz dediysem nuhcm deki YAPAY KRİZ..tamam in şaat sektörü VS kötü de bu şartlarda bile geçen seneki karı açıkladı. Kaldıki nuh sadece inşaata yönelik bir holding değil. Küçük hacimlerle düşürüyorlar kağıdı.. Meydan boş tabi.. Neyse yeterince aldım ben nuhcm. Bundan sonra faiz düzenine çalışalım biraz da. Yhdi bizimkilerden daha insaflı dır..
900 milyon dolarda taşıyıp gelip 150 milyon dolar altına mal vermekte bayağa eğlenceli oluyordur.
:party:
Bu hacimle iş yapan adamı tahtaya 2 milyon para soksan bu ülkede şuan 300.000 usd değil
adam tahtalıköyü boylayacak aklınca tahta yapıyor bunları bize şopar olarak eğitime tabi tutuyorlar
yersen 5000 lotla tahtamı yapılır.
İzmirli hoca o attığın grafiğin hiçbir önemi yok
onları adamın cebindeki para çiziyor
isterse dört günde sekiz tl üstüne atar.
isterse üç liraya çeker adamın keyfine kalmış.
keyfini uygularken ne kadar para kaybetmeyi göze alabiliyor hep birlikte görürüz zaman içinde.
ben derinlikten kaybettiği malın acısını çeken bir adam görüyorum
gerip gerip piyasa elverdiği müddetçe aşağı çeker bu mal tahta yapıcıların klasik hareketidir.
sonra hızla piyasa yukarı giderken maliyet bölgesinde çalkala yapıp malı alıp üst banda atarlar
ama o çalkala yaptıkları yerde mal gelmedi mi döngü kaç sene sürer bilemeyiz
ama %90 verir orda
taşıma maliyeti ortakların en az 25 tl banane ben yeni mal artıracağım.
üzülmesinler 2.5 liradan toplu alabilecek tanıdıklarım var.
O tencereye ikiz üçüz doğurturlar.. Sıkıntı yok.. Şimdi ölü taklidi zamanı..
Temettü hesaba geçti az önce.
O,60 mı net yatan
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,595 TL.
1000 lota 595 TL.
Patronlardan sadece 1 tanesi bile aldığı Temettüyle hisse alımı yapsa hisse nerelere gelir.. Ama doğru ya bunlar şirketlerine sahip çıkan! Vatansever! şahsiyetler.. Neden öyle birşey yapsınlar ki..
benimde temettü hesaba geçti. ilk temettümü aldım bakalım.
reis para var var diyon ben göremiyorum
temettü parası geldi gene yoklar neyin parası
aldığımın üstü görmedi üç senedir pehh
Yıllardır yoklar sayın kentuf.. Paylar, sahip oldukları lotlar, kayıt dışı da sahip oldukları lotları vardır illaki.. Sen ben alıyorsak bu i... Ler de alıyor temettü. Büyük ihtimalle bir taraflarına skyorlar paraları patronlar.. Şimdiden alıştırıyorlar kendilerini. Öbür tarafa giderken pamuk niyetine para kullanacaklar! Da o para bunların 7 sülalesinin tüm deliklerini tıkar. Sadece 3-5 yıldır yaptıkları pay alım bildirimlerini bile toplasak dünyanın lotu yapar. X0, 595 krş.. Bu sene aldığını bir tanesi bile hisse alımına verse....
Bugün biraz hacimlendi.herhalde ky veya orta yatırımcı temettüsünü tekrar hisseye yatırdı. Patronlar da accık yapsa şu işi alım fiyatının üstüne gelecek de..
yaklaşık 227 bin hacim olmuş. bugün temettüleri yatan bizim gibi forumdaşların aldığını düşününce bayağı lot var gibi duruyor elimizde :)
ben kızın okuluna harcarım diyordum temettüyü vazgeçtim
ulen tokmakçıya kızmı yetiştirecem
aldım monacya bilet hanımdan da izin aldım kumar ve kadına yatıracağım parayı ****lik olsun bunlara.
birisi ak ın maçasını fena çizecek ama bakalim o babayiğit kim olacak