yeni para mı eski para mı ? ve vadesi . teşekkürler
Printable View
TEB aylik 4.25% hala.
Marifetli yeni gelene ve kapatip acana 4.00%
Syg,
Özellikle kredilerinin %20si batan yeşil yoncalı kölebank çok iddialı bir fiyat vermiş normalde %3 ün üzerine çıkmazdı..
öyle yada böyle bağıra bağıra, göz yaşları içerisinde, haykırırak fiyatlarını arttıracaklar yoksa batacaklar..
he, arttırdılar diyelim, çalışır mıyım ? asla ve asla çalışmam, onlarla çalıştığım 1 kuruş bile zulme destektir !
ytd.
syg,
burgan
50k TL
hojgeldin 19,25... beş gittin 18,75
10k USD
hoş 5.. beş 4,75
Akbank 18.5 uzerine cikabilen var mi?
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rahip ev hapsine alınmış
Dolares 4.83, hayrola inşallah,
Yatırım tavsiyesi değildir.
Size dedim ki uzulmeyin.
Dolarin trendi asagi kisa vade icin, yani cok bariz agir bir hata yapmazlarsa bu dolar yukari gitmeyecek asagi gelecek.
Sorun para degil, sorun GUVEN
Para sahiplerine guven verilebilirse para bulunur. Ha biraz faizi yuksek olur ama bulunur.
Syg,
Keşke zamanında bütün rahipleri alsaydık,
her gün bir tanesini salarak piyasayı rahatlatırdık,
500K
32g
%17,75
BrusonBank
:yahoo:
Dolar alım fırsatı mı??
papazın altında ne kadar büyük bir buzdağı varki bu kadar keskin etkiledi piyasayı...
DUDU haklı
Güven yoksa yüzde 10 faiz bile yüksektir
Güven yoksa yüzde 25 bile kesmez..
Değişen bir şey yok. Daha fazla kaynak için daha fazla faiz isteniyor, zira enflasyon beklentileri ve riskler anormal ölçülerde yükseldi, ancak bedava kaynak kullanmak istiyorum inadı var. Bu koşullarda dışarıdan kaynak gelmez, dövizde her düşüş alım fırsatı olarak değerlendirilir.
Dünkü TCMB kararı nasıl kılçık yarattıysa,
bugünkü rahip kararı da kılçık yaratıyor.
trend değişmedi
piyasada ki bütün rakam seviyeleri sonuçtur.
sebep hala başımızda demokrasi kılıçı gibi duruyor.
gönül neler istiyor. beklenti mevzusu. 4,87 den 4,84 e geldi daha. dün 4,72 lerdeydi. paranın gideceği yer kaynağı. yani abd. cuma günü abd büyüme verisi beklentinin üzerinde gelirse ve abd faizleri artarsa, ki beklenti o yönde, o zaman bu seviyeler aslında iyi bir alım seviyesiymiş denir.
bir kaç haber paylaşayım:
papaz ile ilgili https://tr.usembassy.gov/tr/ankarada...in-aciklamasi/
bir de papaz ile para girişi niye artacak ki, mütekabiliyet esastır, papaza karşılık papazdır. ya da hakan atilladır. ama bir halkbank değildir, unutmayalım.
ayrıca bir haber daha yine aynı siteden
https://tr.usembassy.gov/tr/basin-br...l-billingslea/
özetle irandan petrol doğal gaz alma diyor abd. hatta altınla bile alma, hatta zaten son 2-3 aydır tr nin altın alımlarını yakından inceliyoruz diyor.
Piyasaların gidişatını okumak için kılavuz niteliğinde bir tespit vardı, twitter'da okumuştum.
Türkiye'nin kırılganlığı iktidarın politikalarından besleniyor, dolayısıyla iktidar değişmediği sürece bütün piyasalarda negatif yönlü bir hareket devam edecektir.. Ancak bu aşağı yönlü düz bir çizgi şeklinde değil, aşağı yönlü testere şeklinde olacaktır.
Bu formasyon aklın bir köşesinde tutulduğunda piyasalardaki gelgitleri anlamak ve kısa vadeli pozisyonlar almak mümkün olacaktır. Yani orta vadede tam iyileşme ya da tam çöküş olasılığı çok azdır, bu tür havaların belirdiği durumlarda ters pozisyon alanlar karlı çıkacaktır, hele hele bu işi kademeli olarak yapabilenler bu karlılığı çok küçük risklerle sağlayabilecektir.
F35,HALKBANK VS.
Dün PPK toplantısına Adalet bakanı da mı katıldı acaba ( ben mecburen doları yükselteceğim sen de yarın bir güzellik yap düşsün mü dedi :)
Piyasayı speküle etmek için özenle seçilmiş şok bir gelişme bile 4,8370'i kıramadı. Panikleyip satanlar pişman olacak.
doların bendeki ölü fiatı bugün için 4.54 dür.
beni ölü fiatlar cezbeder...
gelirse alırım
gelmezse de canı sağolsun..
fırsatlar hiç bitmez..
hep derim dunyayı yahudi sermayesi yonetir bu sermayede ana vatanı abd dir arka bahcesi ingilteredir ...rahip birde serbest kalsa haralde borsa 100 000 dolar 4.65 de olurdu su an ....demekki faiz artırlmamasının arkasında bu is varmıs ....rahip onemli imis demekki yahudi sermayesi icin....adamlar isteseler ingilteredeki fonlarına bir emirle ister borsayı 150 000 doları 3 tl yapar ister borsayı 50000 doları 8 tl yapar ...dun 3 lu tepe yapıyor dediydik usd bugunde bunu teyit etti...yalnız borsa 96 000-96500 ustunde kapanmaya baslarsa kısa da dolardan cacık olmaz . .su asamada zor gibi ama belli olmaz bakarsın abd de bir jest yapar o zaman olur .
[IMG]http://i.hizliresim.com/j6QdRL.png[/IMG]
Hayale kapılma emre itaat et...
Şerif,fedaraller,global ve kozmik kuvvetler görev başında...
para haham rahip anlamaz :) tramp kime calısıyor sanıyorsun ? uluslararası arenada tek basına neden hep israili koruyup kollamaya calısıyor ...israil sermayesi olmasa abd nin kumdan kaleleri coker ...fed in kendisi bile israillilere aitken israil istemezse abd aclıktan geberir ..sermaye nerde kar gorurse oraya gider ..yani hahammıs rahipmis fark etmez bu isler .o isin gorunen yuzu gırunmeyen yuzunde kim oldugunu biz nerden bilecegiz ...su an piyasadan da gorulen onemli bir sahısmıs demekki gerisi bos...bak halkbanka % kac yukseliyor ..neden abd den bir jest gelirmi diye ...para haberi kullanır .
Adamlara din taciri diyorsunuz da zorunlu din dersi dayatması yalnızca bizde var. Beğenmediğiniz ABD'de evrim teorsi ile sorunu olan çocuğuna evde eğitim veriyor. Biz de ise evrim teorisi ile sorunu olan tarikat-vakıflar MEB tarafından okullara eğitim desteği vermekle görevlendiriliyor. (En son menzil şeyhi ile de protokol imzalamışlar..)
Kendi şeyinizdeki değneği görmeden başkasının gözünde kıymık aramayın, ayıp oluyor..