Burgandan max 29 alındı,nurol 35 gün 32 bono oranı(Mk 30,32) 160 bin bağlandı.Nurol de çok ısrar etmeme rağmen 32 üstüne bir kuruş çıkmadı.
Printable View
Burgandan max 29 alındı,nurol 35 gün 32 bono oranı(Mk 30,32) 160 bin bağlandı.Nurol de çok ısrar etmeme rağmen 32 üstüne bir kuruş çıkmadı.
27 bağlandı 280 k
Deniz
Temdit
hisse.net mobile
Yok sadece bono karşılığı 32 gün ve üzeri var.
100 bin tl için Şekerbank şubem 23 verdi. internet şubesinde 24 yazıyor :) . Yakınımdaki vakifbanka sordum 105bin var dedim 22,5 dedi. küçük rakamları önemsemiyorlar demek ki. burada yazılan oranlarla fark baya fazla.
Evet yüksek meblağlar İçin yüksek oranlardan bağlıyorlar sanırım
Sadece viop nema getirsinin %26.4 oldugunu duydum dogrumurur vioptan uzak duramam malimin mayasi ordan geldi
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İcbc 26.7 olmuş
Burganbank eski müşteri , temdit 450k+ %28.50 bağlandı. Neredeyse 1 puan daha yüksek oran veren bir banka vardı.
Ancak oradaki müşteri temsilcisi geçen yıllarda aklıma yer etmiş bir gıcıklık yaptığı için 500-600TL zararı göze alıp burganda kaldım.
Eskiden olsa gıcıklık rezervim maksimum %0.5 puana kadar olurdu. Ama demek ki Anadolubank'taki MT'nin yaptığı gıcıklık o denli aklıma yer etmiş ki %1 fark bile kararımı değiştiremedi. Sanırım eski tempom yok. Yaşlanıyorum galiba forumdaşlar. Eskiden olsa 500TL fark için huzuru bir kenara iterdim. Artık olmuyor.
Bu arada Burgan'daki mt bunu fark etmiş olacak ki %29 vermedi. Forumda 400k için %29 aldığını bildiren bir forumdaş var. Ancak yeni giriş mi temdit mi belirtmemişti, sordum daha bir cevap gelmedi.
100 k -200k arası Alaaddin şubesi konya 26.5 oran la bağlandı
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar yine uçuşta haber mi var
600 k alternatif izmir şube yeni giriş 32 gün % 29
Arkadaslar onemlidir
Garantiden simdi mesaj geldi. 100 k paraniza 26.25 veriyoruz 32 gune diye.
Garanti bankasi bile bunu yaptiysa digerleri de yapacaktir diye dusunuyorum. Milyonlarinizi 26 veya 27 lere kaptirmayin biraz sabir
Şekerbank'ta 120 günlük bono mevduat karşılığı %30,32 gop şube
Evet oranın %0.5 ila 1 puan arasında düşük kaldığını fark ettim. Diğer bankanın MT'sini gözümün tutmaması nedeniyle şimdilik birşey yapmadım. En kısa sürede gözümün tuttuğu bir mt'ye sahip rekabetçi bir banka bulmalıyım.
Ayrıca EFT'den ücret almıyorlardı. Ondan da 5TL almaya başlamışlar. Sordum artık masrafsızlık tanımlayamıyorlarmış. Forumdaşlar Burgan'da sizde durum nedir?. MT'ye çok mü yüz verdik nedir?
Bu gün bankalardan tel ile oran almaya baladım...Aldıklarımı yazmaya devam edecem
İCBC TL 0-1M arası 27.50 , USD : 5.75 (fiziki kabul etmiyor)
ünlü menkul günlük 27.25% min. 50K
Dolar yine uçtu ---- 6.450
Bu ne böyle ya... Bütün dengeler alt üst oldu kur ne olursa olsun diye düşünülünce...
Bağlasak dert bağlamasak dert...
Menkul degerlerin oranlarini paylasmasak sonra vebal alabiliriz
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.