Vermezler.
Printable View
İndikatöre bakarsak Ovp kolpadan bir şey çıkacak :kahkah::kahkah:
https://i.resimyukle.xyz/0fReBy.png
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 80 milyon dolar
Dolar da Berat çıkmadan ben de çıkmam diyor.Doların Berat aşkı başka.
Böylece OVP gitti YEP geldi ..
Orta vadeli program fiyaskodur.!!
Kendin çal kendin oyna.!!
Artık peynir gemisiyle işler düzelmez.!!
OVP ve Damat a selam CRASH a devam.!!!
Ya ne diyecek ,arkadaşlar gördüğünüz gibi takriben 1.5 metre uzunluğunda ,ucu sivriltilmiş,genelde ağaçtan yapılır,metal kullananlar da var.Tarifleyecek adam işte olayı terleye terleye.Yoksa olay belli.Sanırım bir iki slayt da gösterir daha iyi anlaşılır OVP.:)))))
Uçağı geri veriyoruz, GANAL İSTANBUL u yapmayacağız, köprüler (3.köprü ve Osmangazi köprüsü) ve otoyolları ile Avrasya geçişlerindeki USD olayını da iptal edip TL ye döneceğiz ve TÜİK in TÜFE enflasyonu kadar her sene otomatik artacak, garanti marantileri de kaldırıyoruz demedikçe,
benim için ÇÖP tür söyleyecekleri...
Ovp açıklaması saat 11:00'de değil miydi, saati bile tutturulamayan ovp'nin kendisini nasıl tutturacağız?
acaba RTE mi konuşma yapacak.Gene geçen ki gibi başlamadı toplantı.
damat konuşmadıkça doalr düşüyor sanırım o yüzden çıkmıyor
kaça kadar düşecek diye bekliyor konuşunca doalr 6.40 oalbilir:)
Hocam belli sen hiç dizi falan seyretmiyorsun.Hiç az sonra az sonra diye reklam sarmalına yakalanmamışsın belli.Şimdi hükümet bu OVP beklentisi ile düşen kurların tadını çıkarıyor.Ne kadar beklentiyi uzatsa o kadar iyi,dolarda çıkış ne kadar dipten başlarsa yüzdesel olarak varacağı nokta o kadar altta olur.Borsa mantığı ile düşün :))))))))
OVP ismi değişmiş
YEP olmuş
Yoksa çıkacak damat, ne diyem mahmut mu diyem, diyecek olay bitecek.16 yıllık hükümetin hala OVP si mi olur ,hep demiyorlarmıydı yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye.E o zaman bu heyecan niye çözemedim valla.
Refet Gürkaynak: Maliye politikasının temel dokümanının açıklanacağı toplantıyı saatinde başlatmak bu kadar mı zor?
Hisse.net ten sorulacak soruları cevaplasınlar soru-cevap bölümü yapıp...:he:
İşadamları uslu çocuklar gibi sıralarına oturdular örtmeni bekliyorlar.....
H.Reçber: 3 Yıllık orta vadeli programın önümüzdeki 3 yıl içinde açıklanması bekleniyor..
açıklamayı zamanında, özellikle bunu yapmamak/yapamamak rezillik
yabancı yatırımcının güvenini böyle bir laubalilikle mi alacaksınız.
6.1432 vurdu çekti.
6.20'den %10 daha aldım bugünlük benden bu kadar. Düşerse üstüne oturur beklerim artık. HSBC Fransa'da hesap açtırmak için online başvuru yaptım. Onaylanırsa yarısını yurtdışına aktaracağım sigorta niyetine.
E öğleden sonra bu ciddiyetsizliğin bedeli ödetilir merak etmeyin ,aha da buraya yazıyorum öğleden sonra alıntı yaparız bu mesajdan :)))))))))
ha 11 de balıyacak diye açıklama yokmuş konuklar 11 de gelmiş olsunlar demişler
doalr 6.14 bakan kapıdan girdi
o reis bekleniyor galiba damat seyircilerin arasına tribüne oturmuş. neyse geçti damat kürsüye..
bi komiklikler fln
Geçen sefer ki terlemesi onun da aklında...
"Klimalar hazır mı?" diye başladı söze...
küçük reis konuşmakta
Komediyle başladı!!!!
Ciddiyete bak!'!!