Türkiyenin şu halinde ve tarzında hayal o dediğin...
Printable View
Türkiyenin şu halinde ve tarzında hayal o dediğin...
Ona pek faiz vermezler bu ulkede..
Ben bugun biraz CAD aldim aylik pazarlikla %2 verdiler..
USD olsa %5 veriyorlardi.
Banka HSBC..
Halbu ki ikisinin biribirine belli bir korelasyonu var ama biriis reserv para digeri degil.
Her banka cok farkli bir oran verebilir..
GBP de rekabet etmedikleri icin oranlar dusuk ama biiribirinden cok farkli olabilir.
Syg,
Bugün Burgan dan 32 gün ve üzeri 250 k ya kadar 25, üzeri 24.5 verdi. Bu arada stopajin uzamasını bekliyorlarmış...
devlet dışında hiç kimse sonradan aynı fiyatla satılsın diye
depo kirası,varsa soğuk hava maliyeti, hammaliye vd. masraflarına katlanmaz
böyle bir tanım olabilir mı daha sonra aynı fiyatla satılsın diye maliyet ve külfete katlanmak enayilik değil depoculukmuş..?
Stopaj Olayından Faydalanmak İsteyenler
Söyle Yapın Uzun Vade Bağlayın 30 Kasımda, 1 Aralıkta Duruma Bakarsınız Stopaj Devam Ederse Vadeyi Bozarsınız, Devam Etmezse Bozmazsınız.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
https://img.donanimhaber.com/upfiles...1c4dfdf7a2.PNG
Minibüslerin Dingil mesafesi 320 cm ve üzeridir.
FSM 2.köprüden geçiş sınırını 3. köprüden geçip yandaşa kazandırsın diye.319 cm düşürmüşler.
Şeytanın aklına gelmez işe bak 1 cm ile yandaşa kazandırıyorlar.
3 ci köprüden geçmek demek hem daha uzun yol yapmak hem daha cok yakıt yakmak demek. zaman kaybında cabası.
Bu arada 3 ci köprü ihalesini kazanan ve yapan. cengiz ve limak ortaklığı.
Facebbookda bir arkadaş paylaşmış ;
Bir ülke nasıl soyulur hikayesi
abd vatandaşı bir arkadaş turkiyeye gelmiş yatırım için 1000 dolar getirmiş 7 tl den doları bozdurmus atmış yüzde 24 ile faize 6 ay faizde kalmış faizde parası olmu 7875 tl ben paramı dolara çevirecem demiş bankaya kur 5.30 çevirmiş 1485 dolar alarak ülkesine dönmüş şimdi bi adam ne kadar kazanmış 6 ayda :))))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Star Gazetesi
â€
Onaylanmış hesap
@stargazete
Takip et @stargazete adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Mardin’de bir depoda 30 ton soğan ele geçirildi
Habere bak gülermisin ağlarmısın.:hah:
o bu ülkeye yatırıma gelen amerikalılar 8 senedir düzüldüğüne baksın.. Kur 1,5 liradan 5 liraya geldi.. Fazla carry trade ile uğraşmasın akp liler donunu alır haberi yok..daha bu yabancılar nerde dans ettiklerini anlamamış.. Şeytan bile bunları görünce kaçacak delik arıyo..
Gece gündüz 24.25 mi oldu msj geldi biraz once .
şekerbank = Şeker gibi olmalı ama baya tuzlu.
14 ay önce hesabımı kapattığım şekerden dün sms geldi. '' adınıza çıkarılan bankamatik kartı adresinize teslim edilmek üzere kuryeye teslim edilmiştir'' diyor. İnternetten iletişim formu ile bankaya - ne kartı, ne zaman kim talep etmiş, hangi hesaba bağlı diye yazınca........ biraz önce '' itirazınız üzerine kart kuryeden geri çekilmiştir. '' diye sms geldi.
Yani salla gitsin, tutarsa misali. Böyle ciddiyetsizlik olur mu ?
Borusan CEO'su: Elimizde çok ucuza BMW'ler var | Şirket haberleri
https://www.dunya.com/sirketler/boru...-haberi-432941
....Çok ucuza BMW'ler var, kaçırılacak fırsat değil. Stokları eritmemiz gerekiyor, onun dışında pek sorunumuz yok....:kahkah:
Bugun bankaya gidip ve mudurle gorustum.
Diyorum benim 15 bin dolarim var vadelide yarin bitiyor. ben baska bankada hesap acamam sadece akbank ve ziraat.
akbanka soyledim ben 1.5 yil sonra ayni sekilde dolar lazim ve simdi ne yapsam iyi oluyor.
diyor ki yarisin satariz fona geceriz tl ile. 1 yil sonra 20-25 arasi faiz getirmesi var!
soyledim 20 faiz minimum kesin mi? soyledi hayir ama buyuk ihtimal!
ben dolar 1.5 yil sonra lazim olacak diye 7 lerde bozmaktan korktum! 3.4 de almisdim gecen yil! kar ucun yok o zaman lazim olcak dedim ama olmadi
simdi para eriyor ne yapmami bilmiyorum
bazi arkadaslar yardimci oldular. ama mesela baska fazla faiz veren bankalarda acamiyoruz biz.
ben sizin gibi zengin degilim ama ginede para paradir
ne yapmaliyim? siz olsunuz ne yaparsiniz?
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...atfaizinternet
3 faiz indi vadeli sekerbank!
gelecekde vadeler 18 lere inecek ve hatta 15
ben dedim!
yarın dönüş var 300k
deniz ve ykb den oran alanlar paylaşırsa, memnun olurum...
Dolar 4,7 görür mü ?
burgan 367 gun ,aylık faiz odemeli %25 kampanya yapmış ,uzun baglamayı dusunenlere.
Mevduattaki düşüş iyi gidiyor fakat bu düşüş kredi faizllerinede yansımalı yoksa bir anlamı kalmaz.