Endeks [emoji817]k ya yelken acmis , cöp hala 0.64 e gidebilir miyim derdinde. Muazzam gercekten. [emoji19]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Endeks [emoji817]k ya yelken acmis , cöp hala 0.64 e gidebilir miyim derdinde. Muazzam gercekten. [emoji19]
Ne oluyor. :shh:
iş deki pek kağıdı öldürdü yine. dostlar yapacak birşey yok. speğe teslim olmuş devlet hissesinde oturuyoruz. artık matriksi de açmıyorum spek ne mok yersen ye hedefimiz belli. şubatta bilanço geldimi pay değeri 3 lira olan hisseyi 70 e basmaya açığa devam edin. basmazsanız bizde almazsak adam değiliz.
1 lot mal çıkmaz.
dostum bu durumun izahı yok. 3 tl deftr değeri olacak tahminim bilanço gelince göreceğiz. ekranıda açmıyorum vallahi söve söve dinden çıkacağız.
piramitteki ... den kurtulduk ama iş deki spek kağdı gene öldürdü.
maleseef aramıda bir babaayiğit 20 30 milyon lot kağıda sokmazsa spek süründürmeye devam edecek. o kadar sahipsiz bir durumda ki mantık izah almıyor.
vakıf gyo ile ortak projeleri var. vakıf gyo böyle bir yükseliş sergilemişken 1 kademe bile yükselmemesi ortadaki iğrenç planı buz gibi ortaya koyuyor.
vakıf gyo pd/dd 0.50
halkgyo pd/dd 0.31
3 1 in alırsınız diyor spek.
HALKbankasının rallisini bile yedi hiç oralı değil spek. tam bir iğrençlik abidesi
BU kilidi para çözer dostlar. para yoksa çözemeyiz. 20 30 milyon lot çizemezsek yok teslim almış bizi.
Halk gyo
yatırımcı ilişkileri telefon numarası
: 0216 600 10 00
: 0216 600 10 29
arayınız rahatsız olanlar en azından dile getirin neden böyle diyin.
Allah askina bu kagidi alip satabilen var mi?
Gunlerdir ne alabiliyorum ne satabiliyorum. Felc ettiler kagidi resmen , kendileri calip kendileri oynuyor , kimse artik onlar [emoji19]
bak intema diye hisse var. pd/dd %379 . evet yanlış okumadınız %379. hissse 3 gündür %15 yapıyor iniyor çıkıyor. malesef HALK GYO PD/DD 0.31 Olmasına rağmen 1 kademe artışa çıldırıyor spek baskıyı kuruyor.
böyle birşey ben yaşamadım.
lütfen speği şikayet ediniz.
Halk gyo
yatırımcı ilişkileri telefon numarası
: 0216 600 10 00
: 0216 600 10 29
Benim maliyet 0.99 Zararına hisse satmam bunlar ne yaparlarsa yapsınlar satmayacağım param oldukça alıma devam
Bakalim bu kulbu ordan alip spege takacak babayigit cikacak mi [emoji2955]
Kulp gercekten olusursa spegin agzini yuzunu bir edecekler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abb8d071d0.jpg
tahtada pislik yapan birileri var. bu pisliğin temizlenmesi için çok değil 20 milyon lot 15 trilyon para gerekli.
2.50-3 lira pay değerli hisse 70 kuruştan işlem görmektedir.
bu pisliği yabancı temizleyebilir. bir yatırımcıda temizleyebilir. ama biz ne diyoruz. kardeşim banka veya halk gyo şirketi bedava şekilde hisselerini geri alsın malını geri alsın. bu pisliği temizlesin hissenin yolunu açsın.
LÜTFEN ŞİRKETE VE BANKAYA YATIRIMCI İLİŞKİLERİNE TLEFON AÇINIZ.
TAHTADA NET DURUM BUDUR. BU PİSLİĞİ TEMİZLEMEK İÇİN FAZLA DEĞİL 15 TRİLYON PARA LAZIMDIR.
şuan tahtada a1capital 900 bin lot açığa mal verdi 71 kuruşa. bu rezilliğe kim dur diyecek
LÜTFEN ŞİRKETİ BANKAYI YATIRIMCI İLİŞKİLERİNİ ARAYINIZ HİSSENİZE SAHİP ÇIKIN DİYİNİZ.
GENEL KURULA LÜTFEN TÜM YATIRIMCILAR KATILSIN.
HAKKINIZI ARAYINIZ.
71 e 1 milyon açık yaptılar aşşadaki alışları silip yukarılara satış girdiler.
her kademe alttan aldığında 10.000 tl kazanacak.
buna göz yumanlar utansın. işe size özetledim durumu. size iyi günler bu iğrençliği midem kaldırmıyor. tam bir kepazelik aşşağılık bir düzen.
yok mu bir babayiğit şunu çıktığı yere sokacak 2 milyon lot oldu takasta mal gözükmyüor
https://resmim.net/f/V8h7JU.png
Maalesef...Bilançolarla istedikleri gibi oynadıkları kanaatindeyim...Çarpanları iyi olanlar yerlerde sürünüyor aksine kötü olanlar zirvelerde...Açıklaması zor bir durum...Sadece Intema için böyle değil...BİST'te bu duruma örnek gani gani şirket var...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
tahtada hisseyi sürekli düşürmeye çalışan birileri var. bunlar fetullah a mı çalışıyor bilemiyoruz. ha bank asya ya para aktarmışsın fetullah için ha gelmişsin devvlet hissesini çökertmeye çalışmışsın bir fark varmı burada ?
hisse geçen sene 200 bu sene tahminim 200 kar getireceğini düşünüyorum.
bak intema gene tavan oldu. eğer intema gene son çyrek zarar etmişse şirketin varlığı eksiye düşüyor ve hali hazzırda %900 bedelli başvurusu var. evet özsermaye gene zarar halinde eksi 0 bile deil eksi.
bizim 2.5 milyar tl aktifimiz arkamızda banka olan hissemiz yerin dibinde.
kendimi keriz gibi hissediyorum. ne şirket ne banka kağıda sahip çıkıyor 3 kuruşumuzla burada rezil olduk. ağırlık azaltacağım. madem öyle spek efendi aktif tahtadayım bakalım öyle g... bö...y....
banka rallisini kaçırdık üzerine bu enkazda bekçilik yapıyorum ! üstelik bedava.
şuan asrın salağıyım galiba. aylarmı ziyan etti.
arkadaşlar bizler aradık hlkgyo kadın çıktı söyledik yöneticime haber verecem dedi sizlerde arasanıza çokmu paranız varda susuyorsunuz. elinizemi yapışcak birşey olmaz demeyin arayın yahu.korkmayın yemezler.2013 de 1,35 verdiler milletin eline 6 yıl geçti 0,58 düştü şuan 0,72 hala 1,35 gececeğine kimsenin inancı kalmadı. ne DURUYORSUNUZ ARASANIZA.
benim gördüğüm iş yatırımda ki spek malı veriyor. batmış olabilir. tanıyan varsa haber uçursun bize.
72 de 58 bin lot alıcı var 73 de 1 milyon satış
71 de 1.8 milyon alıcı var
70 de 1.2 milyon alıcı var
70 71 e alış giriyorlar kağıda diskette öyle kalıyo alışlar bilmiyorum ne peşindeler. !!!
a1 capital virmanlı belki işdeki speğin malını satıyor tam çözemiyorum.
ayın 23 ünde a1capital 2.4 milyon lot tahtaya mal verdi o mal nerden geldi geldi mi son durumu nedir ben bulamıyorum.. yatırm finansın bacağımı nedir ne değildir iş mi veriyor vallahi bilmiyorum.
kardeşim kaç lotun var bilmiyorum ama.
nisan mayıs haziran ne zaman ise GENEL KURUL toplantısına şirket ortağı olarak katılabilir ŞİKAYET DİLEK GÖRÜŞlerini ŞİRKETİN BİR ORTAĞI OLARAK çalışanlara dile getirebilirsin.
Şerhlerini kayıt altına aldırabilir RED OYU İTİRAZLARINI kayıt altına aldırabilirsin.
a1 capital 72 den 1 milyon lot aldı geri 1.2 milyon sattı 72 ye
rezil olduk
bu kadar
72 ye 1 milyon lota yakın alış koydum benden destek bu kadar arkadaşlar. kademedeki alışların çoğu benim. destekliyorum sizi. ama spek beni sıkıştırırsa bilemiyorum ne yaparım...
üç kuruşumla destek atıyorum..
a1 capital in takasına mal geliyor arkadaşlar bi yerden ben açık sanıyordum ama galiba değil. tahtadaki spek ekibinin bir oyunu..
satmaya niyeti olsa verirdi heralde 0,72 ye. öğleden sonra 0,73-0,77 arası hareket olabilir mi?
kalktı
bana gerek kalmadı artık sildim
diğer kağıtlarda kar realize edenler şimdi prim yapmamış hisselere yürüyecekler. sanırım bu hissede bundan nasibini alacak
arkadaşlar 2018 halk gyo için iyi geçmiş bir yıldır bunu bilançosuyla bu ay taçlandıracak.
bu kadar iyi geçen bir yılda tarihi bir şekilde fiyatın çökmüş olması ise işin garip bir kısmı. bizi çok kötü avladılar.
2019 ise iyi geçmeyeceği belli. ifm nin boş kalması borçlanarak yatırıma devam edilmesi gibi. 2018 in bu kadar kötü borsada fiyatlanması açıkcası bizim hepimizin belini büktü.
defter değeri ve ne kadar kar getireceği değerleme raporlarını oturup toplayıp bulabilirsiniz.
Sonuç 2018 benim için yıkım oldu. Rezilodlumbittim.
Karamsar olma sayın ploreter. Ben 2014 ten beri içindeyim. Portföyünün %80 i burada, diğerinde petkm de. Ne yaparlarsa yapsınlar, kendilerini de yırtsa lar er yada geç ederini bulacaktır. 2018 iyi geçti güzel bir bedelsiz bekliyorum. Uzun vade burada olduğum ve olacağım için inanın fiyatı umrumda değil. Aksine inadına topladıkça topluyorum. Mal belli ederide belli. Şuanki piyasa değeri iki kule fiyatı Bile değil. Yeminliyim sözde 2016 da bitecek olan imf ne zaman biter ve bana temettü ve bedelsizler verir, fiyatı da istediğim seviye gelir o zaman satmayı düşünürüm. İsterse param burada çöp olarak dursun umrumda değil. 2014 te 5000 lotka girdim şuan 100.000 den fazla hisse topladım. Benim için tam bir kumbara. O kumbara yı ancak bir ev fiyatını bulunca açacağım. Selamlar