maşallah. hayırlı ve uğurlu olsun..........
güzel bilanço.
Printable View
maşallah. hayırlı ve uğurlu olsun..........
güzel bilanço.
Güzel bilanço, Hayırlı olsun. 4Ç bu çeyrekten az daha iyi olacaktır umarım.
İhracat zayıf fordun tahtına aday olmaktan uzak. İç piyasa telafi etmiş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ford kadar iyi olmasa da, pandemi döneminde iyi bilanço. Ortaklara hayırlı olsun. İnşallah gelecek bilançolarda daha iyi sonuçlar da görürüz.
Tofaş üçüncü çeyrek bilanço analizinin dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/RvLKIQsrTgI
ford-toaso oranı 2 senede 2.5'lardan 4'lere kadar çıktı; 3 sene önce 1.5 filandı hatta...
o kadar prime bir zahmet daha iyi gelecek tabi ford...
froto o karla 12.2 fk'da; toaso 8.7...
Merhabalar,
TOASO 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Kâr az gelmis gibi ya...Simdi dusununce yerli piyasa kapatmis farki...
Sadece avrupa pazarinin yanina diger pazarlari da arttirsa guzel olcak...
Ytd
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Ford yine 4 kat fark yaptı. Helal olsun, başka bişey demiyorjm.
ZTE Blade S6 Flex cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ortaklar, bilançoda bir konu kafama takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye soruyorum.
"Diğer kapsamlı gelir tablosu"nda "Nakit akış riskinden korunmaya ilişkin diğer kapsamlı gelir / (gider)" başlığı altında ciddi bir zarar var ve "Toplam kapsamlı gelir"in yarısından çoğunu götürmüş görünüyor.
Sorum şu: Bu gerçek bir zarar mıdır, yoksa UFRS bilançoyu denkleştirebilmek vs amacıyla kullanılan sanal bir zarar mıdır?
Eğer gerçek bir zarar ise gelecek yıl için temettü beklentilerimi düşüreceğim de, onun için soruyorum. Teşekkürler.
Ek 26207
NOT: Bu sorunun benzerini FROTO başlığında da sordum. Henüz cevap veren olmadı.
Selamlar, bilançoda gözüme çarpan stokların bu çeyrekte diğer çeyreklere göre + olması. 4çeyrek'deki satışlara hazır olduğunu ve bu çeyrekte iyi bir satış yapacaklarını anladım. saygılar
Bu kadar malina güvenmeyen millet de olmaz, kaç gündür şu bilancoyu bahane ettiler üstüne endeksin ötesinde basılıyor, bugün de aynı başladı şimdi citi topluyor malı 45 dakikada 100 bin lot aldı kemiksiz işi gücü yerinde satmam eklerim ABD seçimi falan dinlemeden ufak bir miktar 24,36 ya yazdım ekranda boş görünce geldi istediği yere düşsün para oldukça eklemeye devam
1 froto > 4 toaso oldu yine :(
YTD
Tofaş CEO'su açıklama yapmış. İç pazardaki artan talepten dolayı iç pazara yönelik imalat artışına gitmişler. Yeni projeyle ilgili vermiş vs. Kaptan takip edilebilir
Sayfada hiç bilgi paylaşan yok, bu zamanda neredeyse eksi olacak. sebebi nedir.
Tekerleri tavan, yan sanayisi rekorlarda, kardeşi 120 ye dayanmis, doğuş oto su zengin etmiş,bizim bekledigimiz tekke ülkenin en çok araba satan firması lütfen 28 görüp görüp dönüyor, bugün şu endekste de 30 üstüne atamadi diyecek bı şey yok
Pandemi hisselerinden sonra aniden otomobil hisselerine caktilar. Sonra arclk e caktilar. ilginc bir gündü.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten ayıp oluyor, yakışmıyor bu hareketler sana.
MSCI endeksine dahil olmuş.
Herkes bankalara koştu.
17,48 desteği çalışmazsa işimiz hiç de iyi olmaz. Kendi düşüncendir.
https://i.hizliresim.com/kyECUY.png
OTOMOTİV sektörü yorumsuz...Turkuaz DOAS,turuncu FORD,normal mum barlar ise TOAS
DOAS, iyi kar açıkladı ve 4 gündür tavan tavan gidiyor. Hissemiz, hem üretim yapıyor hemde satıyor. Aynı sektörde olmasına rağmen rakibinin çıkışından olumsuz etkileniyor. Bu hisse Ülkemizin en güçlü ve en güvenilen holdingin iştiraki. En kötü şartlarda bile faaliyetlerine devam edebilecek güçtedir. İnşallah kendine gelir de ky leri memnun eder.
Çok çıktı yoruldu, endeks yukarıya doğru bizimki aşağıya doğru. Anlamadım gitti. Yabancılar da piyasaya girdiler, yönetenler aynı hataları yaparlarsa durumumuz iyi olmaz.
Dovizin düşüşünden etkileniyor