Bu arada dayi yok ortalarda.onsuz olmuyo Di mi
Printable View
Bu arada dayi yok ortalarda.onsuz olmuyo Di mi
Dayı al sat yapıyordur. Bizle uğraşmaz :)
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
BURDAYIM ZEVKLE SEYREDİYORUM :oleyo:
Kağıdın durumu parlak hacim artar fiyat artar böyle devam eder giderse iyiye işaret. İştirakler EGCYO dahil olmak üzere hatrı sayılır yeşil... Birtek bugün beni düşündüren Marbaş var. O 500 lotu basar çıkarmı merak ediyorum...
Kedi var mı kedi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne 1,20 miş arkadaş geçilmek bilmedi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 den alıp 19 a veren Yatırım ve Vakıf'ın alış ortalamasını 1.21 e çekmeye az kaldı. Kendilerini tebrik ediyorum. :bravo:
10 günlük takas görebilirmiyiz;zurnanın zırt deliğine geldik,bakalım gene mi fake?
:shh: :shh: :shh: :shh: :shh:
İlk kez fake gibi gelmedi,ben hareketi nisan sonu mayıs başı gibi bekliyordum ama haftayı 1.30 üstü kapatabilirsek,gözümüzü 1.45/.150'lere dikebiliriz...
Güzel bol kazançlı bir gün olsun...
Baştan mctas hisseleri olmak üzere, bir çok flnasal varlığı şişik fşyatgardan aldılar. Neden acaba?
Günaydın bu sabah benzini 7 liradan alanlar. Bol kazançlar... :yahoo:
T-Bone bekleyenlere mercimek içirtip devam edecek sanırım...:kahkah:
Günaydın. Bol kazançlar.
Sayın prenses artık çorbayla kandiramiyorlar.
bugun 1.30 u dener endeks dusmeye baslayınca y.t.d
satış kademeleri çok doldu yıne bu iyimi kötümü bekleyip göreceğiz
*** ettiler tahtayı
Ben henüz satmadım. Umutsuz değilim, sat a dönerse bakarım duruma. Bu seans al - sat aynı kurumlar mal cevirdi. Alıcıların dünden farkı yukarıdan almak yerine dün alanların aşağı vermesini beklediler...
19 dan alırım biraz daha, ama asıl 20 leri çekip alma vakti şimdi ... Karışık duygulardayım :kahkah:
Dayı bizimkiler grnyo 'yu sattılar mi? Bilgi var mi? Namık sana 0.90 'dan sat demistim namık... ah namık ahh inşallah satmışsındır. 🤣
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
15 dk dır işlem yok
Ama ideas ve seykim baya hareketli galiba oraya gittiler.
119 da düştü yetiş prenses
Bunların genel kurulu ne zaman?
Daha da vadeliden hisseye dönmem,bu son,endeks long devam...
Çok yükseldi ya düzeltme yapıyor ne yazpsın garibim bidaha böyle saçma bi kağıt tövbe yatırım ilişkileri bile sorunlu