Perşembe günkü Merkez Bankası PPK toplantısından ne gibi kararlar çıkar?
Bana faiz sabit kalır gibi geliyor.
Printable View
Perşembe günkü Merkez Bankası PPK toplantısından ne gibi kararlar çıkar?
Bana faiz sabit kalır gibi geliyor.
Sizce bu dolar daha ne kadar koruyacak sükuneti ? Bugünkü açıklamalar ve olaylar basit şeyler değil.
borsa düşmez yada z düşer ama doalr biraz yukarı gider bu hafta mb ye kadar
istanbul'da bilerek oy kullanmayan yaklaşık 300bin civarı cuhmur ittifaki seçmeni var, amaçları bu kitleyi konsolide edip kendi taraflarına çekmek.
fakat ben yine de ysk'nin tarihi bir hata yapmayıp, iptal başvurusunu reddeceğini düşünüyorum.
ysk hukuk içind edavranacak ve reddedecektir
https://odatv.com/images/2019_04/201...g?v=1555862986
Bahçeli, "O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlunun bir tatile çıkması lazım" dedi.
Puskevitcinin, eyice şirazesi kaymış!
yalnız iş pisküvit vs espri boyutlarına yavaştan aşmaya başladı.
bahçeli , sırtını sıvazlayacak adamlar sayesinde çıkıp çok geniş konuşuyor.
planlı yapılmış gibi internette tek bir ağızdan kılıçdaroğluna öfkelerini kusan gruplar çıkmaya başladı.
bahçeli değişik düşüncler besliyor, ve bence akpyi bahçeli bitirecek
bu secimi iptal edecekler tayfasının iddiaları doğru ise, bir de sadece büyüksehir iptali isteniyor, ilçelere oy verirken sorun yok. Artık gına geldi iptal ederlerse bir kilo soganı 15den yemeye devam. turizm sezonunu da bitirirler ve sonraki kur şokunda ne olur bilinmez. Gerci bizim millet kendi ayağına sıkmayı sever 17 nisan 2017 de yaptığı gibi.
12 Eylul oncesi siyaseti de bilirim, bu derece kin nefret şöylemi duymadim siyasetçilerden.
Salı günü İstanbul da yapılacak uluslararası tekstil fuarına yabancı firma ve temsilcilerin katılımları iptal edip nazikçe gelmeyeceğini bildirmeleri
Ülkenin siyasi iklimi ve gidişatı için bir işaret
dolar gene gaplı açtı, bide haftaya siyasi gerginlikle başlıyoruz.
salı tatil , merak ediyorum bu haftayı.
5.85 üstüne atarsa ortalık karışır.
Merhaba,
Investing'de 5.8337 gösteriyor.
Yüksek açtı dolar.
Selamlar.
Merhaba,
Şu an Asya işlemi geçiyor sanırım.
Londra kapalı, ABD kapalı.
Bizim yerliler ne yaparsa yapacak yarın.
Selamlar.
Olaylar iyice pamuk ipliğine bağlanıyor, tansiyonun düşmesi lazım. . Tayyip Erdoğan 'dan gelecek açıklamalar çok önemli.
Burada belirtildimi bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama,
Abd patriot ve s400 ile ilgili haziranın ilk haftasına “düşünün karar verin” demiş ve denk mi geldi acaba, hükümet erkenden bayramı kesinleştirdi (haziranın ilk haftası)
ve bir rivayete göre (ne kadar doğru bilinmez) seçimin iptal edilip haziranın ilk haftası düşünülüyor söylentilerinin dolaşması..
Hepsi denk geldi sanırım. :)
yarın belli olmaz erdoğan yada siyasi liderler kılıçdaroğlunu ziyerette edebilir tansiyon düşürmek için ülkeyi yönetenlerde bunların farkında dolar yükselirse ekonomi gümleyecek bu kesin bişe yarın u dönüşleri geliceği için terse kalma durumundan korkup dolar alıcağını düşünmüyorum milletin seçim iptali 85 direncini kırar s400 göğe çıkarır tahminim bu yönde başka düşüncesi olan söylesin :)
kimsenin hareket yaptığı yok arkadaşım.
gaplı açıyor çünkü zaten ülkenin ekonomik durumu kötüyken ve seçim belirsizliği(iptal olucak mı olmayacak mı) devam ederken, 1 gün içinde olan olaylar ve siyasilerin seçimle ilgili sözleri, gergin olan ortamı daha da geriyor.
çok normal. japon ev kadınlarına gerek yok.
ülkemizde ev kadını çok.
Su zamana kadar aciklama yapmamasi dogru degil.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan düşüş yapıyor ufak ufak zaten dediğimi destekler nitelikte düşünüyor sanırım piyasa yapıcılar yarın haberleri izlemek gerek dikkatlice tansiyon artıyor mu artmıyor mu bakmak gerek gerçekten çok gerildi ülke dolar molar hikaye gerçekten izlerken zor tutuyorum kendimi siyasilerin tümünün kahveden çıkıp ülkeyi yönetecek insanlar kadar bile yeteneği yok dolardan kazanç diye bişey yok zaten alım gücünü az buz korursun ama ülke giderse herşey biter şu ülkenin cahil kesiminin bitip nitelikli genç neslin yerini alması lazım başka şekildede düzelmez bu ülke...
Reis turkiye de mi yurtdisinda mi bilmiyorum ama su zamana kadar herhangi bir aciklama yapmamasini ben anlamis degilim. Coktan yapmali, hatts cumhurbaskani olarak ziyaret etmeliydi. Bir cumhurbaskanina bu yakisirdi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar swap faizlerini göremiyorum.
Bu faizler hala daha yüksek seviyede midir?
Kurda yön arayışı üzerinde belirgin etkileri olabilir.
Selamlar.
bu haber düşürdü hafifçe , belkide gerginliği azaltır bir nebze :)
#BREAKING: On Monday morning, Secretary of State Mike Pompeo will announce that, as of May 2, the State Department will no longer grant sanctions waivers to any country that is currently importing Iranian oil, including: China, India, Turkey, Japan & ROK
2 mayıs itibariyle 100% ülke istinasız ambargo... :)
çin de uyacak
valla azaltır. :))))
eyy hassan... eyyyy ruuhhh
gibi kuyudan bir ses gelirse.. düşer.. :kahkah:
çatal diller ve yalakası ülkeyi ve vatandaşı ne hale getirdigi bugün daha net görüldü şayet bu tutumları benden olmayanlar teröristtir anlayışı ve davranışları devam ederse dışarda düşman aramaya gerek kalmayacak
bu gözü dönmüşler saltanatları ugruna umarım bu güzel ülkeyi harcamazlar
iran ambargo yersem hürmüz bogazını kapatırım demişti. Ambargo yaklastıkca. Hürmüz bogazının kapatılmasını şimdiden fiyatlamaya başlamış gibi gözüküyor. Artık gene 100 doları goruruz. Benzin 10 tl olur ise şaşırmamak lazım.
Manavcımıza abi bana ordan ince dilim karpuz var dıyebiliriz. karpuzun kılosuda 5 tl olur artık