izocam ın sahipleri 14 usd den aldığı şirketi borsa dan aynı bu yöntemlerle yatırımcıdan 20 tl lere aldı.Ondan sonra borsaya yatırımcı neden gelmiyor.
Printable View
izocam ın sahipleri 14 usd den aldığı şirketi borsa dan aynı bu yöntemlerle yatırımcıdan 20 tl lere aldı.Ondan sonra borsaya yatırımcı neden gelmiyor.
Bizden kaç tl ye alacak bu vampirler,yahu her malın bir ederi var,bedava kim kime verir
İzocam'da yıllarca düşük seyretti sonra nerdeyse 1'e 10 pozisyona geldi...6TL'den 65 civarına geldi. .O gemide yer aldık...Büyük borsa operasyonu yaptı spek grup...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu coşkunun çocuklarıda aynı senaryoyu uyguluyacak mutlak banada öyle geliyor...
1.50 2 tl arası oyala alış bildir çakalları ve uşaklarından hisse virmanla %95 gibi olduğunda,yaklaştığında fiyatınıda 2 tl 3tl arası tut çağrı yap %98 ulaş sonra satmayanıda belirlenen fiyattan al hadi bay bay 👋 👋👋
Aynen böyle yapacak bu çoşkunun çocukları %99 benim düşünceme göre böyle olabilir...umarım inşallah bu senaryo olmaz...yoksa eskilerin hiç birini bu fiyatlar kurtarmaz yazık olur yazık.....,🤔
Sadece kendi fikrim olup kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....,!!!!!
Bunlar hayatta çıkmazlar, maçaları yemez.
ytd. değildir.
Babacığım bu mondi de -6 ya 1 yaptı burda öyle bir operasyon olmadı ve olmaz çünki yapmak isteselerdi yaparlardı 12 yıldır....
Sende demiştin borsadan çıkmaz bunlar diye...yanlış düşüncedesin babacığım bal gibide çıkacaklar ömrümüz yeterse göreceğiz,satsam dahi takip edeceğim bakalım kim doğru söylüyormuş diye....bunlar bu düşünceyle 3-1 ni verir herzaman olduğu gibi avucumuzu yalarız...üstünede bir bardak su içeceğiz galiba öyle gözüküyor maalesef yazıklar olsun işte..... normalde yetkililer müdahale etse böyle bir şey asla yapamazlar ama yabancı diye göz yumyolar işte....,Bula bula böyle yabancı üçkağıtçı bir şirket sahibinin eline düştük...!!!
Hani derler ya şans olsaydı zaten kız olurduk...akşamlarıda bol bol kol böreği yerdik...🤣🤣😂😂😉
Zaten mondi bize hertürlü geçiriyor kız olsak ne erkek olsak ne...kimse alınmasın espiri yaptım sıkıntıdan birazda gır gır yapalım dedim...😉
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!
Tercihlerine tabii ki saygı duyarım...:):):) Bana uymaz bunu bilesin...:):):)
Çocuk bile 9 ay 15 günde doğuyor. Bence biraz sabırla 3. çeyrek sonuçlarına odaklanalım...Olumsuzluk havası estirmeyelim...Tabii ki herkesin hisseden bir beklentisi var. Bunlar bazen olur bazende işler ters gider....
3. Çeyrek bilanço zaten yıl sonu için bize yeterince fikir verecektir. Zararsa zarar veya kara geçiş...
Bence şu an zaten en kötüsü fiyatlanmış durumda...
Faizler iniyor....Kur şimdilik stabil...Bunların illaki olumlu katkıları olacak...Tire kısa vadeli kredilerle ilerliyor...Faiz giderleri bakalım bu bilanço döneminde ne kadar olacak?
Kağıt ihtiyacı okullar ve tatil dönemi sonunda artarak devam edecektir. Sebze ve meyvede kağıt ve karton ambalajlama giderek artıyor.
Seçimler de artık geride kaldı ve piyasanın belirsizliği bir nebze olsun azaldı...Umuyorum ki fabrikalarımız bir biri üstüne siparişler almıştır.
''Tire'de olumsuz bir haber gelmemesi bile bence iyi ve olumlu bir haberdir.'' !!!! Lütfen bunun farkında olalım....
Ben inanıyorum ki #HerşeyÇokGüzelOlacak ve ''Şişman Kadın Sahneye Çıkacak'' hadi tekrar 1.35'e düşürerek meydan okusun da görelim....Sıkar biraz...
Bak gene zorla söylettiniz beni :):):)
Nayır molamaz gene başladın hayallere allah seni bildiği gibi yapsın söylemessen çatlarsın babacığım....😉
Vallah o dediklerin hep vardı bir mok olmadı sadece bu 3. Çeyrek ne yapacaklar o kaldı şimdilik....kar açıklasa dahi bu puştlar götürmese ne yapacağız babacığım...??!!!
Ne desek boş önemli olan icraatte ne yapmış onu bilmek gerek konuşsak o olucak bu olucak desek ne olucakki sonuç önemlidir...şuan biz yeniğiz bunu bilelim yeter....eğer iyi birşey olurlarsada eşşek değiliz ya tebrikde ederiz teşekkürde.....
Benimki umutsuzluk değildir gerçekleri azda olsa anlatmaktır....!!!!!
Saygılar....
Asla ytd.....,!!!!!!!!
Babacığım bu 1.35 e amma taktın sen...oraya gelmiyecek meydan okuma olmıyacak 1.35 görüp 1.79 yaptı zaten...düşerse eğer 1.50 anca düşer...geçende demiştim 1.80 geçemessek aşşağı mutlak gelecektir diye şuan dip nokta 1.57 oldu...1.71 1.80 üstü kapanışlar iyi olacaktır...hedef boşluğu doldurmak ise 1.93 hızlı olacaktır....ben böyle düşünüyorum bakalım nasıl olacak....şu mondide bir piyasa yapıcılığıda yapsa dahada iyi hareket olur düşüncesindeyim...😉
Saygılar....
Asla ytd....
1.65 almıştım yeni alış noktam 1.55. hayırlısı bakalım..y.t.d.
arkadaşlar adamlar bilançoyu biliyor bence bundan dolayı kağıt hareketlenemiyor ..işlemleri onun için sığ ve sıkışık...y.t.d.
Kottan çıkmasını en çok isteyen benim keşke kottan çıksalarda herkes kurtulsa inşallah kottan çıksın s... gitsin. zaten bizde onları burda istemiyoz.
yatırım amaçlı değildir.
Bu adamlar hala buralardan almak için çalışıyorlar KY. peşindeler ama bilmiyorlar ki kimse zararına vermeyecek güçlü direnişimiz devam edecek istersen zarar açıkla yada makine kapat veya kottan çık hepsini denedin bu blöfleri bırak gel 2 tl. yi geç burda oyalama o zaman oturalım konuşalım. burda sana ekmek yok. kimse satmaz satan da sattı. lütfen başka kapıya , varsa başka çakallıklarınız eteklerinizdekileri dökebilirsiniz. dediğim gibi burda bu fiyattan ekmek yok size veya sizlere her kimseniz.
yatırımınızı kendiniz yapınız beni ilgilendirmez. doğruları yazdım sadece.
Hazır olun 1.71 üstüne en kısa zamanda...1.50 altında bekleyenler çok yanılacaklar... herkesin gönlünce olması dileklerimle...
Asla ytd...,!!!
Çok yazdık ve söyledik bazen de tahmin yaptık kısmen başarılı oldu. Bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi 3. çeyrek bilançosu bence hayati öneme sahip...
Bu yılın gidişatı bence burada gizli..Burada yazı yazan fikirlerini paylaşan kişiler bir elin parmakları kadar...Zaten görüş ve tutumları da belli...Artık fazla söze gerek yok...
Bilanço dönemi sonuna kadar hedeflerim doğrultusunda hisseme sahip çıkacağım. Elinde tutan ve yeni hisseye girecek kişileri olumlu veya olumsuz etkilememek için 3. çeyrek sonuçları açıklanana kadar sessizliğe bürünecek ve sadece izleyeceğim.
Benden herhangi bir görüş almak isteyen olursa özelden yazabilir...
Portföyüm : EREGL-KRDMD-HALKB-GARAN ve TIRE inşallah herkesin gönlünce olsun...
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Sayin Entrika sizin pozitif düşünceleriniz beni oldukça motive etmiştir .Sizi saygıyla yazılarınızı okumusumdur ve okumayada devam edeceğim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Babacığım çok yazdın evet nerde başarılı oldunki 😉
20 milyon üstü kar dediniz yaklaşık 22 milyon zarar geldi genelde ne deseniz tersi oluyor...
Sen sessiz kalamassın defalarca söyledim...söyleme diye tamam dedin fakat gene pıttırdın biryerinden senin yapında var bu...😉
Umut vermek pozitif olmak güzeldir aynen katılıyorum fakat bu mondi Türkiye’de böyleyim diyor işinize gelirse diyor,yetkililerinde birşey dediği yok ve böylelikle aynı oyun devam ediyor...
Ama siz de Katolik nikahı diyorsunuz Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez Diyorsunuz,her şey çok güzel olacak diyorsunuz,diyorsunuz da diyorsunuz....
Bu zamana kadar hiçbir şey çıkmadı hiçbir şey güzel olmadı bu nikahın da bir mantığı yok bu Şişman kadın da Şişman kadın değil Şişman oğlan bu herkese sallayı verdi gördüğünüz gibi....😉
Tabii ki şu an üçüncü çeyreği beklemekteyiz bakalım o zaman neler gösterecekler neler oda bir beklenti işte....
Benim tahminim 10 milyon 12 milyon arası 9 aylık net karı bakalım kim tutturacak herkes kendi beklentisini tahminini yapabilir....😉😊
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!
13 yıldır temettü yok seneye olurmu ? yanıtını herkes biliyor bence....Benim yaptığım 1.40 a yaklaştıkça kademeli al.1.97 ye yaklaştıkça kademeli sat....bunun dışında bir şey olurmu? onunda cevabı ilk soruda gizli.yani herkesin bildiği ....y.t.d.
Bence burda fiat vererek bende dahil spekin ekmeğine bal sürüyoruz. O yüzden lütfen hamlelerimizi gizli tutalimki sihir bozulmasın spek nerden ortalama ile satacagimizi biliyor cok sukur.Herkes bir fiat belirlesin ve ora gelirse satsın yoksa bu ******** spek inim inim inletecek hepimizi
Karanlık odadan kapanışta 1,61 almış kaldırmış kademeyi kurnaz tilkiler....😉
Asla ytd.... !!!!
Bugünde son dakka 1.62 kapatacak galiba kaplumbağa bundan daha hızlıdır 1.60 1.61 1.62 gidiyoruz çok hızlıyız ha...🤣😂
Endeks 103.000 üzeri giderse güzel olur. Sorun çıkacağını sanmıyorum kimseyle ters düşemeyiz. Dolarda düşmeye devam edecek. Bilanço zamanı herkes (Bedavacılar) üşüşür. Yani yeni zedeler gelir. Yön bulma zamanı geliyor.
ytd. değildir.
Sene sonu beklentim endexde 115 125 bin arası tahmin etmekteyim...herhangi bir siyasi dış gelişme olmassa tabiki...TC silahlı kuvvetleri güvenli bölge için içeri girecek ve Amerikayla ters düşebiliriz ambargo gibi yani böyle değişik bir olay olmazsa borsa ileri rahat gidecektir...ben böyle düşünüyorum....😉
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
istanbulda deprem mi oldu. Telefonlar kesik. Herkese geçmiş olsun.
Tüm İstanbullura geçmiş olsun,umarım kimsenin burnu kanamamistir
Sana ilaçda olsa nafile çatlarsın yakında heralde...
Çünki borsaya giriş yaptığın yol çok yanlış yoldur...
İnsan düğün parasını borsaya koyarmı..!! koyarsanda böyle koyarlar acı tecrübe olur işte ne desek boş olan olmuş...her an lazım olan parayla borsaya girilmez ⛔ borsaya girersen eğer yatırım amaçlı ve hobi olarak uzun vade girmek gerek...!!!
Neyse umarım yanlış anlamamışındır saygılar kardeşim...
400 puan yukarıdan başlatalım.
ytd. değildir.
Helal olsun,ne güzel tutuyorlar hisseyi ,iyi aile çocukları
+411 açıldı. dediğim gibi haftalık 103.000 üstü güzel olur. Borsada herşey yolunda, dolar aşa gelmek istiyor.
Tire için şu bu olur diyemem hiperaktif çocuklar gibi kendisi. Herkes gibi bende üç aşağı beş yukarı aynı yerlere gelirse çıkacağım.
Burdan sonra hangi kağıdı alacağımı burdan paylaşacağım. 1/20
Yatırım amaçlı olmayıp kendi düşüncelerimdir, beni bağlar. Bol şans.
şu anda biraz zamana ihtiyacı var, teknik çalışıyor, formasyonunu yapıyor spek. Ben böyle yazdım diye deli hareketlerde yapar bu spek biraz ben merkezli bir tip, yani hep ben bilirim de, bir kaç gün içinde niyeti belli olur şimdilik 59-65 arası örgü örüyor, kulpunu hazırlıyor mu nedir bilinmez ama her an delilik yapabilir, onun için ben bilmem spek bilir. o ne yaparsa bize izlemek düşer, biz sadece gördüklerimizi söyleriz. Ama spek bu işine akıl sır ermez.
Bakalım ne düşünüyor bekleyelim. 59-65 arası ya sonrası..!! Kimsede yanaşmaya cesaret edemiyor. NEDEN ki..!!
ytd değildir. kendimi bağlayan yazdır.
Altın madeni bulsa, götürmüyor istemedilermi,ama batık şirket olsa farketmez,istediklerini yaparlar,dur diyecek yok
Bu endekse nefes aldırmadan 110-120-125 diye götürecekler, kimse geri vites beklemesin. Rüzgarı arkasına aldı.
YTD. kendi düşüncem kimseyi bağlamaz.
Kötü olan o,endeks,hissseler tur bindiriyor,bu saatten sonra gitse ne olacak,satıp ne alacağız
[QUOTE=mls35;3770220]şu anda biraz zamana ihtiyacı var, teknik çalışıyor, formasyonunu yapıyor spek.
Ya bırakın bu işleri tire ve formasyon gülmekten karnım yırtıldı.
Tire ve zaman aynı cümle içinde çok komik oluyor, trajikomik