sayın muhip57 saygılar sevgiler eski arkadaşlar ama hala iki kişi eksik[/QUOTE]
Saygılar fmzpzede kardeşim:) bence burda sadece umut kalmıs eskilerden.
Printable View
sayın muhip57 saygılar sevgiler eski arkadaşlar ama hala iki kişi eksik[/QUOTE]
Saygılar fmzpzede kardeşim:) bence burda sadece umut kalmıs eskilerden.
Canli on kademe ucretsiz izleme yayin suan acik. 15:30 a kadar bugun. Kod mail ile iletildi. Ozellikle bedelsiz beklentisi olanlar acildi. Daha onceden mail listesine kayit olmayanlar borsayayin@gmail.com a bos mail atarak kayit olabilir. Sistem acildigi an maille kodu bildiriyorum. Daha efektif oluyor. Simdiden hepinize bol kazanclar.
Tavan olmasada yükselişler iyi. Tavan serileri yakındır inşallah.
Herkese iyi bayramlarrrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi akşamlar kimse yok mu ?
teknik ne diyo arkadaşlar, taban taban yıkılıyoruz..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3ea2d93f76.jpg
74 ten vermiştim 66 ya düşer diye. İki hafya geçti hala sattığım fiyata gelmemiş. Yanlış tahmin. Erken satmışız. 100 lerden çok rahat satarmışız. Hayırlısı herkese.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar 3 gündür satış emri veriyoruz hemde tabandan kağıt satılmıyor sadece bist açılış seansına iletildi diyor. O kadar. Bu tek fiyat toplama yöntemi nasıl birşey nasıl işlem yapılabiliyor bir bilgisi olan varsa bilgi alabilirmiyim. Teşekkürler.
Arkadaşlar tek fiyat toplama ne zaman bitecek, bilgisi olan varmı? Volatili kagıtlarda caza mahiyetli SPK uygulaması sanırım.
bazı sitelerde 79. küsür alıcılı diye yazılmış inşallah son dk ensesi kalın bir puşt çıkmaz (satış) için. ceza 19 bitiyor takas dün bitmiş olmalı haberlere göre. bir çok sitede yazamıyorun ya şifer bloko edilmiş yenisi gönderildi diyor gelmiyor ya da yorumunuz degerlendirme aşamasında diye uyarıyor kendim bile akıl edemiyorum ne zaman sakıncalı piyade olmuşum..................
Teşekkür ederim arkadaş.
atılan pastalarda dün gedik i gördüm içimden yarın için yandık dedim yeni atılan pastada ilk sırada satışta olması tahmin ettiğim gibi oldu yinede şükür artıda kapadı.adam aldıgını 1 2 gün tutmaz mı .........
Bende verdim 92 den 87 ortalama ile girdiğim bu tahtada güven vermiyor artık bu tahtalar Kent in taban tavan oynamaları arttı risk de artıyor uzun vadeli alacağım diyorsan borsa ucuz değil bu fiyatlardan uzun vadeli girilmez
ceza bitsin uçacağız.üçlü fiyatlara geleçeğiz, alışlar tavan ,satıslar tavan .3 .5 destek millet ..........vb. ne yargara kopardılar .su akar yolunu bulur misali hisse saglıklı işlem yapmalı ki saglam dursun bu üfürsen uçaçak gibi kademeler bom boş . bir çok yorumcu için bir arkadaş yazardı bu günlerde fazla göremiyorum yazısını suyun derinliğini ançak ............. iki ayagı ile konturol eder diye.diger sitelerde bu hisse için yorum yazanların çogu bu durumda.. hissede bekleneni gerçekleşmemesini inşallah endeks firenliyordur
en iyisi sıgarayı çay da şekeri bırakır gibi borsayı tek etmek gerekiyor aracı kurumlar. patronlar. balinalar kendi aralarında al sat yapsın hisseyi takasa alıyorlar bu nasıl bir tedbir olan bize oluyor. yüklü al sat yapanın malına el koy.(3.5 yıl satamaz parayı kullanamaz gibi) bak ne oluyor.biri ikide bir saat 14 kadar 87 kale diye yazıp duruyordu al sana kale.
düşüşün sebebi endexs de gegilmiş ipin uçunda bir.............varmış.
paylaşılan bir pastada satış ortalama 84. küsür alım ortalama 82.küsür . hisse yerlerde paspas olmuş o fiyata nasıl geliyor demek ki
atalarımızın dedigi gibi taşıma suyu ile su degirmeni dönmez derler adam döndürüyor nasıl adama hizmet eden baya silikler var milleti gaza getiriyor adamda terazi gibi al sat te yi ayarlıyor 3.5 lotla bile istediği fiyata çekiyor diye düşünüyorum yoksa akıl işi degil 84 te sat 82 de al 79 kapa olaçak iş mi. (satanlarda gedik te 3 sırada)
Bu kağıdın dibi
AL 72.76 TL - 76.60 Arası
SAT 86.26 TL - 96.26 TL arası
Trade kağıdı bu , ENDEX Buralarda durur UV olmaya gerek yok .
MAL dandik verimsiz ve dengesiz hareket ediyor .
FMIZP son durumunu paylaşayım dedim . . .
https://i.hizliresim.com/Ey6Lov.png
Hatalı bir veri yada paylaşım görürseniz haber verin düzeltirim .
Öz VArlık karlılığı hala efsane
TAmamen palavra borsa bu fiyatlardan SON DERECE UCUZ . . .
Basit olarak CHF Kuru euro üzerinden endex e bakın göreceksiniz .
Enflasyon aldı başını gidiyor , M1 + M2 Aldı basını gidiyor
Kağıt fiyatları düşüyor . Bu normal değil KAğıt satıp ne alacağız TL mi .
KAR Yapan kağıda girmek en mantıklısı .
Bu kadar yüksek oranlı kar getiren başka bir yatırım bulun FMIZP yerine onu konuşalım .
EGEEN FMIZP LOGO gibi kağıtlar mantıklı geliyor bana . . .
Spek oldukça başarılı devamlı aşağı alıyor
Bakla falı daha iyi dediler ama ben
Tarot falına baktım kağıdın gideceği yerler
76.2 TL EYlül ortasına kadar
72.6 TL Eylül Sonuna kadar alırım
66.2 TL Ekime kadar
62.6 TL KASım ABD Seçimleri öncesi
58.8 TL KASım ABD Seçim günü öncesi
42.2 TL Seçim Sonrası Anaflaktik Şok sonrası
32.6 TL Aralık 31 Öncesinde AL beni diyecek
22.0 TL 2021 Başında FK sı düşer
16.2 TL Pd/dd Bedava olacak
12.2 TL Benim delirdiğim aldığım yer olur artık .
Spek Beklerim bedavaya alacağım yer ve zaman olacak . . .
76.20 İlk heder oldu ! . .
12.66 TL ye yolculuk başladı
Ben sizinle aynı fikirde değilim sayın Baygeorge.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1bf4dc420.jpg
Rsı daki sıkışma bugün yarın yönünü belli edecektir.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz....
Verirse biz de bekliyor olacağız tabiiki.
72 den alamadık bari 82 den alayım dedi birileri . :bravo:
Bu kağıt devamlı kar açıklıyor ödenmiş sermaye 14 milyon ama öz sermaye 39 milyon çok düşük kalmış!!!!!
Öz Sermaye Karlılığı 59%
Satış KArlılığı 33%
15% HAO varken
Bu kağıttaki oynaklık dansözde olmaz .
DAŞ Gibin kağıt ...
Satın Kurtulun ben ve bir kaç avare almaya talibiz . SPEeeek Sen de dur biraz da aşağı salınsın
Sirket kar ediyor ama büyüme yok.
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi